2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım filizcim bencede evde yemen en iyisi işten gel o üstünle sofra hazırla topla bulaşıkları yerleştir hadi bide çay koy tamam evde de yapıyosun bunları ama ev başka işte yumurta kırim ama kendi evimde yiyim ilk evlendiğim zaman k.peder tuttururdu nie bizde yemiyolar daha yeni evliyim evime alışmaya düzen oturtmaya çalışıyorum yok anlamaz surat yapardı diğerleri yemiyo onlar ev hanımıymış falan ayyy çok sıkıntılı bi dönemdi ailesi sebebine çok tartışmıştık her akşam hadi annemlere çaya inelim derdi yok abimlerde orda her akşam en yenisi 5 yıllık evli yani benim şlmdiki halim bizde o kadarlık olalım bizde öle oluruz diyodum ayyy nerden nereye neyse bu arada sen ne zaman evlendin
 

haydaaa yok artık ben defneyi herşeye muhalefett olmakla suçlarım ama seninki daha fena sen bugün tatil ama sen okula gidicen deseydin bu seferde gitmicem diye tuttururdu sanamı yapıyo acaba sen ne dersen tersini inatlaşıyo bizimkide kalkmış sabah bugün bayrammı diyo elifi okuldan kim alıyo bide yarım gün diyodunuz naptın
 
benimki de yapar öyle hala daha aşağıda yemek falan varsa niye inmiyoruz aşağıya diye tutturur, rahat edemiyorum çocukları doyuramıyorum işim gücüm var derim söylenir ama inmem :)) pazar sabahları nasıl olsa orda hazırlıyolar niye burda hazırlıyosun der, ben kafama göre canımın istediğini yapıyorum ve erken kalkıyoruz biz ne gerek var yani. aman erkekler anlamaz, helede senin birde diğer çocukları da varmış kafa şişirmekten başka birşey değil o iş, ara sıra olurda herzaman da çekilmez, nerde çokluk orda.. hesabı :))


Biz 2003'de evlendik, on sene de anca evlenebildik, 8 sene çıktık, 2 senede nişanlı kaldık :) lisede aynı sınıftaydık. heh bugünkü konumuz kocalarla tanışmalar olsun bari hadi anlatın bakiyim :)) işte yok zaten
 

yok yok yarım günden vazgeçtik çünkü alıştı maşallah, gayet güzel gidiyo şuanda okula, o yüzden bozmadım hiç, 8'e doğru ben bırakıyorum, 4 gibi babannesi alıyo, zaten okul evimizin yanında ya.

aynen dediğin gibi sırf inat, neyi yapma dersem onu yapar illa, duymazdan gelir devam eder, aslında bugün bizi bırakmak istemiyodu derdi oydu da okulu bahane etti sanırım. Bende işe getirsemmi diye düşündüm, uykusu gelir canı sıkılır rahat bırakmaz işte yoğun olursa diye korktum.
 
AA filiz ne iddarisi resmi tatil.bize bile tatil yaa.
meral ordasın sana bi soru sormuştum ama okuyamamaış olabilirsin. günlük yağı almıştık szin ordan kokusu erimiş plastik kokusu gibi geldi bana. ağır keskin bir kokusu var tadı da hoş bişey değil. bi problem yoktur dimi. birde balın içine ne kadar katıp yiycektik ki onu..
 
Günaydın hanımlar,
arife günü çalışanlardan biride benim maalesef :)
Kurban bayramınızı ve Cumhuruiyet bayramınız kutlarım..Hep birlikte nice bayramlarımız olsun inşallah..

Cumartesi günü ameliyatımızı olduk Allah şükür çok iyi geçti..yavaş yavaş iyileşiyor yumuşak yiyecekleri yemeye başladı..
ama 3 gün zor geçti pilav yemek istiyorum diyip durdu :)

Filizcim sen de bugün çalışanlardansın kolay gelsin sana da :)
 
Merhabalar kızlar, öncelikle geçmişi okuyayım dedim.Ne çok kaynatmışsınız.

Serpilcim, kokusu aslında çok güzel.Ben deryaya göndermiştim.O yüz kremi niyetine kullanmaya başlamıştı:)))
Bildiğim kdarıyla sığla yağı bozulmaz, ama saf olmayabilir.İçine farklı şeyler karıştırılmış olabilir.Tadı güzel değil, ama kokusu güzel kısaca:))
 

Haydaaaa olurmu canım resmen idari tatil bugün :)) ama tabi memur olmak bir ayrıcalık Serpilcim sen memur statüsündesin dimi, öğretmenlere de yarıyo bugün ama bize yok. bankalarda açık, vergi daireleri falan her yer açık ama mesela vergi dairelerinde 10 memurun 8'i izindedir şimdi idare ediyolar birbirlerini çünkü idari ya :))


Kader arkadaşım Aylin iyi çalışmalar :)) sağolasın senin ve aileninde bayramlarınız kutlu olsun.

Geçmiş olsun sevindim kolay atlatmanıza, inşallah iyi olur bundan sonrası.
 
geçmişe göz attım biraz Hatice çok geçmiş olsun canım umarım herşey yoluna girer yeğenin iyileşir Allah şifa versin..

Emel hayırdır neden okulu değiştirdiniz hayırlı olsun yeni okulunuz..
biz okulumuzdan çok memnunuz inşallah hep böyle gider, oğluma çiçek bile gönderdiler ameliyat olduğu için:)
bizde de kamera sistemi yok ama facebook ta sayfaları var sürekli resim ekliyorlar oradan görebiliyoruz en azından..
benim tek sıkıntım Ege çok uzun saat kalıyor okulda 8,30 da bırakıyorum akşam 7 de alıyorum genelde öğretmeniyle yalnız kalıp beni bekliyor..
ama başka çaremde yok çok üzülüyorum..
 
Aylincim geçmiş olsun, atlatmışsınız zor günleri. İnşallah bundan sonra sorun yaşamadan geçer günleriniz.
Sizinde kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
 
Anacım vakit geçmiyo yahu iş olunca da şikayet ediyoz da olmayıncada can sıkıcı :))

Meral sen nerelerdeydin bunca zaman.


Evde de Defne hasta yav, dün gece 4'e geliyodu uyandı 6'ya kadar oturduk yine, hafiften ateşi var gibiydi, öksürüklüler kervanına bizde katıldık, sanki karda yatmış gibi öksürüyo, bal liman zencefil verdim birkaç sefer, şimdi bayram tatili ya doktor da bulunmaz ya, hastalanmasalar şaşardım zaten, böyle zamanları bekliyolar hep.
 
Aylin alabilecek kimse yokmu ki, bir yakınınız falan, gerçekten çok zor oluyo öyle, çocukta bunalıyo ama önemli olan okulun bunu ona hissettirmemesi.

Bizim okulunda face sayfası var resim koyuyolar arasıra.
 
ne biliyim filiz bende hayatımda ilk defa arefeyi tam gün tatil görüyorum. eşim çalışıyo doğal olarak bizde evdeyiz. bizi de öyle her memur sınıfına sokmuyorlar.
aylin çok geçmiş olsun en kötü sü bu olsun.
bende 7yi 20 geçe veriyorum servise akşam 6 buçukta geliyo. dediğin gibi yapacak bişey yok. çocukum bir buçuk yaşından beri her sabah bizimle kalkıp el kapılarına gitti.
anladım meral 30 lira vermiş o yağa bizimki şimdi sahtesin mialmışız yani inanmıyorum bulana kadarda kaç kişiye sormuştuk. gökmen gökmen diye diye bitirmiştik tatili:))
 
teşekkürler kızlar..

filizcim size de geçmiş olsun tam bayramlık olmuşsunuz inşallah iyileşir yavrucak bayramınız rezil olmaz..

ameliyattan beri yanımda yatırıyorum Ege yi sabah 7 de uyandım bi baktım yatak göl olmuş kaçırmış çişini Allahtan yatağa geçmemiş
sabah sabah yatak yorgan topladım temizledim..
 
Filiz aldıkların hayırlı olsun güle güle giyin canım. Bu rada geçmiş olsun çocuklarada.Geçenlerde bir ara egehanda yaptı aynı şeyi.
O akşam kavun yemişti anneannesiyle birlikte.Dolaptan çıkan kavunu yiyince üşüttü mideyi sanırım.
Hatice size de geçmiş olsun canım.İnşallah bir sorun olmaz.
Emelcim yeni okulunuz hayırlı olsun.
Kaç gündür yoğunum bende, kasım 1 de inşaat yasağı bitiyor, inşaat yapacaklar, ekim sonu geliyor, bir şeyler hazırlayın diye.Onlara etüd hazırla filan zaman geçiyor.
Ben de internetten alışveriş yapıyorum çoğu şeyi,burada istediğim gibi bir şey bulamıyorum.Ama arada sorun yaşadıklarım da oldu.Egehana ayakkabı almıştım, yaz başında kışlık.Kalıbı küçükmüş, şimdi olmuyor çocuğun ayağına.Hiç giydiremeden kızkardeşime vereceğim sanırım:)) Nasıl olsa arkadan bir erkek bebeğimiz geldi.
Kendime bir üst almıştım, görünüşü çok güzeldi, yarasa kollu filan.Ama ne yazık ki kumaşı naylonumsuymuş.Ne yazın giyebildim, ne de şimdi bu havalarda giyebilirim.Neyse ayakkabıyı 15, kıyafeti de 4,99 a mı ne almıştım:)))
Geçen gün yine kendime aykkabı, egehana da bot tarzında bir ayakkabı aldım.Benim ayakkabım çok güzel oldu, onu giyiyorum.Ama egehanın ayakkabısı büyük. İnşallah kalın çorapla filan kış döneminde giydirebilirim.Giydiremezsem, önümüzdeki kış o da küçük gelebilir.Nasıl büyüyorsa ayakları:)))
Şimdilik bu kadar.Bu gün egehanların okul yarım gün, şapka yapmışlar dün, bugünde şapka partisi veriyorlarmış:)) Öğlen gidip alacağım egehanı.Bayram boyunca giremem büyük olasılıkla.Şimdiden herkesin her iki bayramıda kutlu olsun.Sevdiklerinizle mutlu bayramlar geçirin.
 

sağol Serpil..Çağan da çok erken gidiyormuş bizden farkı yokmuş yavrumun biz 8 de uyanıyoruz 8,30 da çıkıyoruz okul çok yakın bize 100 metra aşağımızda

Filiz alabilecek kimse yok kardeşim annem yakın ama kardeşimin yeni bebeği oldu annemede gidip al diyemem servisle gitmesi lazım 1 saat içinde boşver diyorum
bakalım artık..
 
Gökmenden mi aldınız.Orada sahtesi olmaz bildiğim kadarıyla.Ama bana söyleseydin ya yavrum.
Ben fethiyede köylülerden almıştım deryaya gönderdiğimi.Size de gönderirdim gerekirse arkanızdn.

Üşüttü herhalde aylin, ege. Ufff yaaa, havalar soğudu hastalıklar başladı.Kışı sevmiyorummmmmm.

Serpil senin yeni temizlik robotunu da çok sevdim:))) Harika bir şeye benziyor:)))
 
Meralcim seninde bayramın kutlu olsun iyi bayramlar.. ohh ne güzel partileri varmış eğlenirler bugün :)
ben göndermedim 2 gündür salı günü başlarız artık..
 
Sanada hayırlı bayramlar Meralcim.

neyse peşinden bir erkek gelmesi iyi oluyo, bizde de ziyan olmuyo kıyafetler ayakkabılar hiç.

Aylin işin zor ama yapacak birşey yoksa yoktur napalım bizlerde onlar için uğraşıyoruz sonuçta. Ayaklarını üşütmüştür belki, hafta sonu Elif 'te yaptı aynı şeyi ama ben dikkat ettim genelde banyo yaptırdığım günlere denk geliyo bu çiş kaçırma olayı, derin uyuyo heralde, yada üşüyomu çıkana kadar nedir.

Birde çiş yaptığı gece kaldırdım tuvalete götürdüm ıslanmış üşümüş ya, nasıl titriyo, bacakları da titriyo tabi, anne baksana bacağım böyle böyle yapıyo diyo birde :)) önce kızmıştım öyle deyince de üzüldüm
 
Geçmiş olsun aylincim filiz vaaay lise aşkı demekki bizde 2007 mayısta evlendik 1 yılda evlendik bülentin ablasıyla ananem aynı apartmanda ablasıyla ananemler annemler tanışıyo yiğenide benden iki yaş küçük arkadaşımdı ananeme gittiğimde görüşürdük hep sonra onu istemeye gelceklerdi benide çağardı 2006 mayıstı o zaman görmüş benimki ben dikkat etmemiştim arkdaşım illa bi tanışın yemeğe çıkalım dedi önceleri istemedim sonra peki dedim ve ilk tanıştığımızda önce gözlerinden sonra kendisinden etkilendim görüşmeye başladık bi zaman sonra baktım bizimki öle takılmak istiyo ben resti çektim bu saatten sonra bi ilişki yaşarsam evlilik yolunda olmalı illa olcak diye kaide yok ama o yönde tanımak isterim demiştim sonra bizimkinin etekler tutuştu hemen annemler gelsin diye tutturdu temmuzda da abim evlenecekti dedim yok artık o evlensin sonra o bu derken 16 aralıkta işin rengi belli olsun diye annelesi ablaları geldi aslında sadece ciddlyet anlakğlsın diyeydi ama noldu ne bitti anlamadan haftasına 23 aralıkta nişan oldu arauya bayram gircekti bayramdan önce olsun dendi falan sonrada 20 mayısta evlendik
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…