2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

duru hala öksürüyo ama salgınmış prospan diye bi öksürük şurubu aldım almanyada çok satıyomuş bitkisel dedi dr.da bakalım bide onu denicez sizinde aklınızda olsun 16tl tadıda güzel:))
 

Ya işte mantık olarak bende aynen senin gibi düşünüyorum ve o yüzdende çalışmaya devam ediyorum ama insan duygusal olarak öyle düşünemiyo bazen ama yinede mantığımla hareket etmeye çalışıyorum.

vaoww bugün şeftali çizen yarın karpuz bile çizebilir ama nü çizme de ne çizersen çiz :)) şaka şaka benide heveslendiriyosun ve senin adına mutluyum.



Bende zaten evde çok agresif oluyorum bir müddet sonra, alışık olmadığımdan mıdır nedir, çocuklarla kavga ediyoruz sürekli :)) ablamlar bile diyolarki boşver sen izne mizne çıkma en iyisi hiç çekilmiyosun :)) ama işte diyorum ya mantık olarak doğru olduğunu düşünsemde duygusal olarak öyle hissetmiyo insan bazen. Dediğin gibi evde olsam başka türlü sorunlar olacak.
 
anlaşıldı bizim forum cuma dan hafta sonuna başlıyo. işler kesat yani.
hadi bakalım.filizimrendireyim seni. hocam bugünde bana nü verdi. şeftaliden nü yegeçiş nası ama haa bide keman çizdim bugün. nası çizdiysem..ayy yaramazçocuk gibi herşeyi anlatcam herhalde burada ben yaa bıltırmam dimi sizi
 
Aynen serpilcim h.sonu moduna erkenden giriyo bizim topik yok be tatlım ne bıktırıcan bizde kıl tüy ne varsa anlatıyoz dimi sen en azından sanatsal faaliyetini anlatıyosun nü konusunda ciddimisin
 
ciddiyim model yok allahtan bi dergiden verdi ona bakarak çizcem. filiz yani sen der demez nü gelince dilindemiydi dedim.
bugün çağanl dışarı çıktık. kavga ettik. benden izin almadan bi ablayla dışarı çıktı iki dakka da gözden kayboldu sinirden iyi haşladım ceza verdim tabi bizimki ceza lafını duyunca iyice zıvanadan çıkar öyle de oldu. elimi tutmaz önüne bakmaz. eve gelince de haşladım. senle çıkmak istem,,yorum hep evde oturalim dedim. beni çok yordun dedim falan filan. sonra yattı uyuycam dedi iyi ama uyumuyo içini çekiyo falan. sonra kalktı peşinden gittim neden uyumadın diye. uyuyamadım dedi. pişman oldum ben neden annemin elini tutmadım diye ağladım neden izin almadan bahçeye çıktım diye ağladım. sonra neler oluyo bana böyle diye ağladım dedi. gülermisin ağlarmısın. napacağımı şaşırdın ben bu çocuğa valla kızsam bi türlü kızmasam bi türlü. bakalım yarın piyanoya gidiyoruz hadi hayırlısı.
 
Oy maşallah benim tatlı kuzucuğuma nasıda kendi kendine hatasını farketmişin aferin ona nü resimde de iyki model yok erkek model olsa eşin ne derdi :) gerçi hemşiresin ama o sağlık o sanat :) sen resim oğlan piyano kocanada bi sanatsal faaliyet bul eviniz sanat evi olsun :)
 
günaydın, daha kış gelmediya topik ondan boş hafta sonları...
çağan duygulandırdı beni, tatlışım benim, birazcık yaramazlık yapma hakları bile yok sende haklısın ortam müsait değil, eskiden böylemiydi, sokaklarda ne kadar özgürdük, bağda bahçede deliler gibi hava kararana kadar oynar, yaramazlığın kralını yapardık. piyano kursu nasıl geçti?
Bizde cumartesi veli toplantısındaydık, çok güzeldi, sınıfları 12 kişiydi 10 kişi kalmış, ikizler vardı biri uyum sağlayamayınca ikisini birden okuldan almak zorunda kalmış ailesi. Çocukların bireysel gelişimlerine göre eğitim düzenine geçeceklermiş ve bu konuda aileleri bilgilendireceklermiş, çok mutlu oldum, sonuçta bizden çok bizim çocuklarımızla vakit geçiriyorlar, farklı bir göz olarak objektif bir değerlendirme olur. Bu arada geceleri bez bağlamamaya 10 gündür devam ediyorum ama hiç yol katemedik, her gece 4 defa kalkıyoruz vukuatımız pek olmuyor , geceleri ne kadar sık kaldırırsam kaldırayım yine uyanmıyor çişi geldiğinde. Zaten netde okuduğum kadarı ile gece çok sık kaldırmakta iyi değilmiş...
 
Günaydın,

Çağanın laflarına hayranım.Annesini üzdü diye, neden yaptım diye ağlamış öyle miii_?:))) Pişman olmasını severim onun.Canım benim yaaa.
Evet arzu haklısın, eskiden istediğimiz gibi sokaklarda oynardık. Ama şimdi gözden kaybolsun,korkuyla doluyoruz.Zaman öyle bir zaman oldu.
 
Gece çiş olayında da evet sık kaldırmak iyi değil.Ona alışıyor o zaman.Ama sen belli saatler oluştur, örneğin 12 de kaldır, gece 3-4 gibi kaldır. İnşallah çabuk atlatırsınız bu dönemi.
 
Gece çiş olayında da evet sık kaldırmak iyi değil.Ona alışıyor o zaman.Ama sen belli saatler oluştur, örneğin 12 de kaldır, gece 3-4 gibi kaldır. İnşallah çabuk atlatırsınız bu dönemi.

İnşallah, sık kaldırmazsam aralarda yatak göl oluyor, sanırım biraz uykusu ağır....
 
iyi haftalar herkese...

serpilcim tebrikler valla ... yaptıklarının forograflarını da paylaş bizimle :))

çağan piyanoyamı başlıyor. ne guzel umarım sever ve ögrenir...

bizde yüzmeye devam ediyoruz...

pazar gunu babası götürdü kursa. rahat durmamış bizimki hiç.. yanındaki kıza su atmış . tahtasını atmış fala filan. bir geldiler eve ateş çıkıyordu babasından :)))

tabi ezgi ceza aldı... aynı cagan gibi aglaya aglaya yattı. sonra ben neden yapıyorum bilmiyorum... yapmamam gerektiğini unuttum dedi :))

sonra yanagım acıyor dedi. babası acısın birşey olmaz dedi... aglaya ağlaya babasının yanagını sevip öyle deme babacım bana nolur dedi :)))


ay varya insanın içinin yagı bir anda eriyor yani...


yaramazıktan geri kalmıyor ama affettirmesini de biliyor velet....
 
Yaa, kaç gündür senin şu resim işini tebrik edeceğim, hep atlıyorum serpil:))) Deryanın dediği gibi paylaş bizimle de Nülerini, şeftalilerini:)))

Çağanın piyano işine de çok sevindim, inşallah sever, devam eder.

Hahahaha yapacaklarını yapıyorlar, sonra da ben neden yaptım anlamıyorum diye duygu sömürüsüne giriyorlar:))))
Süperler bunlar.

Derya bana özelden adresini yazar mısın_?
 
Tünaydın hanımlar defne gitti deren uyudu bende nerden başlasam diyorum sanırım gündüzleri kızların odasında oturcam yine haftaya defneye yatak bakıcaz koltuğu çıkarmadan sığıştırmak istiyorum deren çok dağıtıyo oyuncakları baş edemiyorum salonla bare sadece odaları dağılır akşam zaten erken yatıyolar onlar uydumu bizde salona geçeriz diye düşünüyorum aaa bu arada benim minik kuzu derenim yürüyo teyzeleri ayın 11inde 11 aylık olcak ama 10 aylıktan beri üç dört adım atıyodu ama geçen haftadan beri bayağ bayağ yürüyo
 

:)) gözünüz aydın... ay ne guzel bir heyecandı o ya.. ezgi ilk mutfakta bana dogru yürümüştü :)))

şimdide dur koşma diye arkasından bagırıyoruz habire :))

biz salonda oturuyoruz .. oturma odasıda var ama beni basıyorlar orada :)) ezginin mutfagıda salonda.. ev dagıtmak ne demek gel bizim evi gör :)

ama yatmadan herşeyini toplatıyorum.. çiçek gibi yapıyor salonu :)))
 
Evet canım bal aldım.:))) Güle güle afiyetle yiyin.

Gözünüz aydın canım sizinde. Yakında koşturmaya da başlar , ikisini birlikte tutman daha zor olur:))) Ama defne daha sessiz ablalık yapar derene. Yeni yatağınız da hayırlı olsun. Ben araba yatak almayı düşünüyorum bakalım, biraz daha eşyaların kıymetini bilsin ama.

Dağınıklık mı dedi birileri_?:))) Bizim odalar alt katta olduğu için mecburen salonda oynuyor.Dün pazar olduğundan tabii herkes evdeydi.Egehanı babasıyla salonda bıraktım, aşağıda ütü yapmaya gittim.2-3 saat sonra koltuklar, yerler, her taraf karmakarışıktı.Üstlerinden çıkanlar ortalıkta, oyuncaklar ortalıkta.Puzzlelar ortalıkta:))) Bir gelen olsa adım atacak yer yoktu anlayacağınız.
Ama akşma ben de toparlatıyorum tüm oyuncaklarını.Dün akşam hadi yatalım dedim, tamam anne önce şu oyuncakları toplayayım, sonra yatarız diyor bana.Tabii burada asıl neden 2 dakika daha geç yatmak, çünkü oyuncaklar toplanırken bir taraftan da oyun oynanıyor:))
 
Aynen deryacım kaç gündür onun mutluluğunu yaşıyorum habire hadi gel anneye diye yürütüyorum çocuğu :) benimde defneden yana sıkıntım yok çok çok dağıtmaz dağıtsada toplar ama deren aktivite masası var üstünde oyuncakları tek tek alıp yere atıyo aslında bende kızların odasında darlanıyorum ama napim baş edemiyorum bu kış hatta önümüzdeki kış bile orda olcam galiba zaten gündüz çok oturamıyorum
 

ah canım nasıl mutlu oldum bilemezsin... çok çok çok teşekkür ederim :)))

hesap numaranı da at canım bana ... gelmemiş :))
 
Sağol meralcim evet defne ablalık yapıyo ama çocuk işte arada tembihlediyim şeyleri unutuyo mesela küçük parçalı oyuncak kitapların ortada olmasın diyorum zaten küçük parçalı oyuncakları kaldırdım ama hikaye kitapları ortada alıyo yırtıp ağzına atıyo deren ağzında ne var diyincede pırrr hızla kaçıyo
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…