2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım iyigeceler filiiiz bugün kuaför ne dese beğenirsin diplerim yağlı uçlarım kuru diye nem dengesini sağlamak için perma yapalım dedi su dalgası
 
İnşallah canım iyigeceler filiiiz bugün kuaför ne dese beğenirsin diplerim yağlı uçlarım kuru diye nem dengesini sağlamak için perma yapalım dedi su dalgası

hahahahahah hiç güleceğim yoktu yaptır gitsin sende bakarsın bu sefer su dalgasını tuttururlar :)) benim kuaförde perma yapmıyo iyimi :))) saçları çok yıpratıyomuş perma ilacı o yüzden sevmiyomuş onu, kendi kendine perma yasağı koymuş, yapmıyorum perma diyo :)))
 
Bakıyorum da herkes saçına sarmış bu ara, depresifmiyiz ne her beraber :)))
Hadi hayırlı olsun saçlarınız duygu ve nazlı, kendimi kızıl saçlı hiiiç düşünemem boyatmadığım tek renk odur zaten şimdiye kadar, normal rengi kumral saçımın, sarı tonları daha çok gidiyo bana ama saç mahfoluyo boyadan yaptırmıyorum nezamandır.

Nil'e bak sen, şimdiden böyle büyüyünce süsüyle başedilmez bu kızın :))


Emel geçmiş olsun k.pederine.


Ramazan'a gelince çabuk geçti yine, insan çok korkuyo başlamadan önce yapamam edemem diyosun ama sonra bir bakıyosun geçmiş gitmiş bile.



Haa bu arada nezamandır sorucam unutuyorum Serpiiilll sen sigarayı bırakıyodun ya birara ne durumdasın ? ? ?
 
Günaydın,

Emel geçmiş olsun canım.

Nazlı yaptır sende o zaman:))) Ama olmazsa parasını vermem de:)) Su dalgasını herkes beceremiyor çünkü.
Ben saçlarım uzunken yaptırayım dedim, gittiğim kuaförlerin hepsi senin saçların dayanmaz, çok ince telli dedi.Ben de vazgeçtim, saçları kısalttım.

Hadi bakalım duygu, nil yüzünden senin saçlar kimbilir hangi renklere girer artık:))
 
selam..
bende ilk defa keratinli saç bakımı yaptırdım çok iyi oldu parlaklık kazandı:))
ben kendi renginin dışında boyatmıyorum uğraşam zaten gür kendimde boyayamam (
emel k.pederine geçmiş olsun..
derya nerde acaba ??
 
sağolun kızlar hepiniz geçmiş olsun dilekleriniz için

ben de nihayet Onatı bugün okula yazdırdım eve çok yakın 150 mt var yok , ama malesef maddi gücüm sadece 3 yarım gün yazdırmaya yetti, artık bu yılı da böyle geçirelim yapıcak bir şey yok öğlen 1 e kadar gidecek yemeğini de yiyip gelecek ama okul düzenine alışsın diye 3 gün üst üste günler gidecek ara vermiyecek , 3 eylülde başlayacak ders programına göre gün belirleyeceğiz sevdiği dersler olsun diye , sağolsun okul sahibi çok yardımcı oldu hiçbir şeyden eksik kalmasın diye, gezi olduğu günler de gezi saatine göre gidecek falan ... sonra birde onat çok havuz istiyordu meğer okulda havuzda varmış bugün gittiğimizde havuz saatiymiş çok istiyor diye havuza da soktular , sonra tutturdu bu okulun tiyatro sahnesini görücem diye ( arkadaşın oğlunun yıl sonu gösteri cd sini seyretmiştik bende okula gidersen okulda var demiştim ) çok merak ediyor diye okulun hemen yanında güzel sanatlar lisesi var bu kuruma bağlı oraya yolladılar bizi onat sahne görsün diye :))) oğlum şimdiden sahnelerin tozunu yuttu anlayacağınız :))) sonuçta bu işimiz de halloldu içim rahatladı bakalım bende iş bulabilirsem bütçemiz yoluna girerse belki 2. dönem her gün yollarım kısmet

nazlı bende kestirdim saçlarımı küt sayılır benimde hep kızıl vardı ama zor oluyor renk çabuk açılıyor birde çabuk dip boyası geliyor bende bu sefer kendi saç rengime döndüm kahverengi rahatladım valla
 
Hayırlısı olsun emelcim, tam onatın istediği gibi olmuş:))

İnşallah kendinde bir iş buluırsan daha rahat olursun.Hem de sana ve onata değişiklik olur.
 
gözün aydın Emel, Onat'ın adına çok sevindim.
Saçlardan bahsedince ben 35 yaşında hala boyatmayanlardanım, beyazlarım artana kadar bekleyeceğim, serde inatçılık var.
 
Okul işinize çok sevindim emelcim ay kızlar bende bekarlıkta boyatmadum evlendikten sonra soğan kabuğu yaptım sonra çlkolata kahve sonrada hamile kaldım sonrada ay uğraşamam diyip bulaşmadım dayımın vefatından sonra beyazım arttı derenden sonrada illa değişiklik yap dediler hadi röfle yaptım sevmedim karamel yaptım dibim hemen çıkınca açık kestane en sonda koyu kestane yaptım anlıycanız durdum durdum aştım kendimi bide kızılımsı bişey denim dedim annem kızıl biliyorum sıkıntıları ve kendimide biliyorum böle böle en sonunda kendl rengine boyatırım yine ben koyu kumral
 
emelcim telefon trafiğino lur diye aramak istemedim. umarım baban daha iyidir. napmışlar merak ettim. atilla saraç ta medikal parkta çalışıyor. hacı beye ayarlayamazsanız aklında olsun.
onat için ve senin için sevindim.mutlu oun inşallah.
bende 7*8 yıldır boyatmıyorum saçımı. bayzalar da var ama olsun onlar benim gerçeklerim. tüm doğallığım saçlaromda ve gözümün kenaronda çıkmaya başlayan kazayaklarımda:))
napayım tuhafım ben.
hakkaten derya nerde..
 
merhaba..
emelcim hayırlı olsun canım,bişi demek istiorum ama kızma da..uyutmuolarsa öğleden soona gönder,sabahtan çok bişi anlamazsın,bi konuş..4-5 yaaş grubu uyumayabilir yani..nil geçen sene öle gidiodu o zaman aktivitede yapıodu her şeyi yapıodu..
serpil..kaz ayağı bende de var nil kırış kırış dio,yaşlandın sen:)))
kızlar ya nil bugün yemeklerde hep ağladı ,hep ye diomuşum o küçükmüş,ağzı midesi küçükmüş,ben mutlu olayım die yiomuş,ama bıkmış artık..yetermiş(ağlıo söölerken)yemedi,kalk dedim git,3 lokmayla doyulur mu ya,gene mideyi küçültçek soona aç açabilirsen!!valla bıktım ,yıldım artık!!
 
ayyy kızmasaydın benim mantıklı kızıma hayranım nile yaa..demek sırf sen mutlu olasın diye yiyomuş. ahh ne zor biliyorum ama kızda öyle bi dem vurmuş ki nası ye diy e zorlıycan şimdi..

bende çağana çikolatayı yasakladım şeker hastasıolursun allah korusun dedim artık yemek yesende yemesende orasnı sen bilirsin ama çikolata yok dedim. evsahibimiz üst katta oturyo kendi yiyemedikçe tüm çocuklara şeker çikolata veriyo çok da tatlı bi adam benle eve gelirmisi ndiyo çağanda direk yok gelmem ben artık çikolata yemiyorum diye cevap verdi.

dünde okulda öğretmeni ödül olarak çikolata vermiş servisteniner inmez bana anne öğretmenim bana çikolata verdi bende yedim yaaa hahahaaaa diye bi gülüşü var tecavüzcü coşkun gülüşü çok komik.

bayramda uzungöle gitcez ya bu akşam sofra muhabbeti yapıyoruz dağlara gitcez dedik tamam dedi sonra sordu babaaa orda televizyon varmı biz koptuk tabi yoksa napccaksa artık kritik yapcak herhalde
 
serpilcim haklısın ama işte dayanamıorum ya..olur olmaz ağlıo dedim ki ağlarsan döveceğim bare boşa gitmesin..o kadar olduk yani..ayy tv deme ya..kırasım var valla..
nil de yemek te sana yemek yok o zaman yarın hiç dedim bi sevindi ama hiç yok dedim,kuruyemiş,meyve..hiçbişi yok başaldı ağlamaya gene ama ben su içerim ,ama ben meyve yemezsem ne olur sen bilmio musun!!??sen bana nie bööle diosun!!valla kafamın içi sanki şelale gibi ama sıcak kan akıo gibi!!
ben bugün seni arayacaktım yarına kaldı valla 2 gündür unutuorum(
 
kızlar yahu sıkıntıdan geziodum nette h&m nin süper ürünleri var nil için hem de ucuz..ama var mısır ki dükkanlarında??gözüne çarpan oldu mu,kışlık vs?
 
Serpilcim sağol yoğun bakımdan çıktı normal odaya aldılar iyiymiş anjiyo olması gerekiyormuş ama zaten o hastanede olmıyacak dediğin iki doktora bakıcaklar çok sağol

Duygucum öğleden sonra programı yok uzun yarım gün dedikleri 11-17 arası programları var bana uymuyor birde arkadaşlarının çoğu uyuyormuş birde çoğu okulda sabah 10-12 arası zihinlerinin en açık olduğu saatler olduğunu söylediler ve aktivitelerin çoğu o zaman dilimindeymiş babamızda öyle istedi olsun bana sabah uyar önemli değil gelince de evde uyutmaya çalışıcam zaten epeyce dinlenirim hem sabah işlerimi toparlar bir an evvel işime bakarım :))
 
Son düzenleme:
merhaba...
geçmiş olsun canım,umarım ii olur yakında..
sabah yarıosa ne güsel canım,çok sevindim dediğin gibi uyursa da süper olur:))
kızlar dün gece saçıma kahkül kestim hayatım da ilk defa kahküllü oldum!!burak gece gelince dio ki sen ne ara kuaföre gittin?ben yaptım dedim nası ya dio ya yanlış kesseydin..valla bi sıkıntı bi değişiklik ihtiyacı düşünmedim kstim,en kötüsü toka takarım die,yaklaşık 10 senedir hep saçım aynı!!!yeterrr..
 
Emel okulunuz hayırlı olsun, inşallah memnun kalırsınız, aslında öğleden sonrası gerçektende sana daha büyük rahatlık olurdu, ama genelde sabah saatlerini istiyo okullar, sabahtan öğlene vakit çok çabuk geçer. bence üç yarım gün yada üç tam günde yeterli aslında, anneleri evde olan çocukların beş tam gün gitmesi taraftarı değilim ben doğrusu, bu çocukların zaten bütün hayatı okulda geçecek, bir mecburiyet olmadıktan sonra şimdiden boğmaya hiç gerek yok.


Saçlarımı bir ara bende nerdeyse her ay renkten renge sokardım ama şimdi boyamıyorum, boya beyazları çoğaltıyo zaten.


Ay Nil'le işin zor Duygu, kocada beğenmez bu kız kalır başına :))) maşallah laflara bak ya adam olmuşlar :)

elif'te işine geldimi koca kız, işine geldimi daha çok küçüğüm ama ben yapabiyemem kii :))
Babannesi alt katta ya, merdivenden yalnız bırakmıyodum onu hiç, artık birkaç seferdir yalnız inip çıkmasına izin veriyorum, geçen akşam soğan yokmuş evde, git babannenden soğan alda gel dedim, yaaaa oppp yaaa, kızım gitsene al gel, yaaa banane yaaa, sen git al, yürü çabuk git al gel, yaa oppp yaaa diye diye gitti geldi velet. Sanki hep benim işimi görüyomuş daha şimdiden havalara girdi :)) gelde büyüyünce hayır bekle bunlardan :)

Çağan'ında çikolata'ya nasıl içi gidiyomuşsa artık yedim işte yedim yedim olmuş :))

Benimkilerde yemeği çok zor yiyolar artık ama aburcubur istekleri hiiiç bitmiyo, özellikle Elif sabah yataktan kalktığı andan itibaren anne şeptali, anne hayuç (havuç), anne çikolata, anne şu, anne bu, hiç ardı arkası kesilmiyo isteklerinin, isyan ediyorum artık, git gel soy yıka topla fenalık getiriyo. Yine de neyse ki öyle çokta abuk şeyler değil yedikleri, ufaklık daha şeker çikolatacı ama Elif okadar değil.

Birde bizim evde sebze hiç pişmiyo diyebilirim hiç biri sevmiyolar, zaten pek zamanımda olmuyo onları yıka ayıkla pişir uzun sürdüğü için akşamları çok yapamıyorum, mesela ben hiçbir zaman taze fasulyeyi öyle sade bir şekilde yediremedim benimkilere, hep bir kaşık pilavın arasına birtane fasulye saklayarak yedirebildim, gündüz mutlaka çorba yiyolar ama akşam yemekleri, pilav, makarna ve kuru et yemeği gibi şeylerle geçiyo ve yapsamda yediremeyeceğimi bildiğim halde vicdan yapıyorum çocuklar açısından, hep kuru şeyler yiyolar diye.

Ama şöyle de bir durum var benimkiler çiğ sebze yemeyede çok meraklılar, mesela havuç, salatalık, kıvırcık gibi şeyleri sade olarak güzel yiyolar, hatta elif kıvırcıkları yaprak yaprak götürüyo buldumu maşallah, geçen taze fasulye ayıklıyorum rahat 250gr'nı çiğ çiğ yediler fasulyenin engel olamadım :)) böyle olunca sebze ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gidermiş oluyorlardır herhalde değilmi ?
 
Kahkül bende çok istiyorum ama hiiiç güvenemiyorum, hem gözüme gözüme girdikçe sinir olacağımı bildiğimden hemde ya yakışmazsa geri dönüşü de yok diye kestiremiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…