2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Derya filiz tuhaflardayım aynen iki çocuk zorluyo ara ara bide sağolsun benim annede hiç yardımcı değil çocukları kaldıramıyo ikisiylede ilgilenmiyo anca hastaysam ay gücüm yok uğraşamam dio mesela bi yere oturmaya gidiyo almıyo defneyi hiç halim yok uğraşcak dio derenle hepten sıfır mayısta geldik anca iki kere yoğurt yedirmiştir çalışmayı özledim kendimi çok boş hissediyorum kilolar yapıştı saçlarım çok dökülüyo falan filan geçen bende merak ettim yareni hamileliği zor geçiyodu
 

sen mi gördün eşinin aldattıgını.. ay nasıl haberi yok kızın ya... çok yakın arkadaşsan söyle bence yazık değilmi... sana olsa sen haberdar edilmek istemezmisin....


gecen görümcemlerle öyle bir muhabbet yaptık... görümcem ben görsem yakın arkadaşımın eşini biriyle ben söyleyemem dedi... bende benim kocamı görürsen söyle bak bana dedim ... o da önce kadını döver sonra kocanı döverim... snada birşey söyleyemem dedi :))) çok zor bir durum ama... ben ögrenmek isterdim...
 

çok fena ya... diyorum ya gecen abanta gittiğimize kayınvalidem görümcem bir sn bırakmadılar bana ezgiyi... ama onlarda az görüyorlar diye işte.. hep birlikte olsak öyle olmazdı buyuk ihtimal...
 
:)))) benimde eşimi bırakıp gidememe gibi bir sorunum var, ilk defa bu sene annemlerin yanında 5 gün kaldım köyde işte, eşim bayağı şaşırdı, hatta geçen akşam bunun konusu oldu, arkadaşına anlatıyo, hayret ettim bu sene nasıl olduysa gitti annesinde kaldı, git dediğim halde hayatta gitmez diyo :)
ha çok özlediğimden falanda değil aslında ama huzursuz oluyorum nedense hep beraber gidip hep beraber gelmeliyiz heryere. Aslında Ayşegül'ün dediği gibi kısa ayrlıklar iyidir bazen ama yapı meselesi işte.


Bu annelere ne oldu yahu, hepsi birbirinin aynı olmuş, Bende köydeyken çocuklar sabahın 6:30'unda kalkıyolardı, gün içinde zaten sürekli peşlerindeyim, 4 senedir sabah 9'a kadar uyumuşluğum yoktur benim, bekledimki annem bir sabahta alsın çocukları baksın birazda, bana sen yat uyu kızım desin diye ama nerdeee, o düşünmeyince bende hiçbirşey demedim (

Nazlı'da aynı derten muzdarip sanırım :))
 
:)) ben yazıyı yazana kadar nazlı dökülmüş bile, kaderdaşlarım benimmmm :)
 

çok zor böyle birşeyi söylemek ya, bende söyleyebilirmiyim bilmiyorum, Allah korusun hiç kimse bilmesin görmesin daha iyi :))
 

ay önce unutmadan, bu annelere olan şey kesin menopoz ya:))benimki yeni yeni giriyo herşeye sinirleniyo tahammül sıfır bi de aldı mı kiloları, kıpırdamak istemiyo:))neyse çok dedikodu yapmayalım bizim de o günlerimz olucak:)
yok deryacım ya ben görmedim ve söylemek te istemem çünkü olay basit bir aldatma diil..adam şehir dışında işe girdim diye aylardır evden uzakta ve aslında işi mişi yokmuş dolandırıcılık falan da yapıomuş diolar, birlikte olduğu kız 19 yaşında beraber yaşıyolarmış ona da karımla boşanma aşamasındayız diomuş.ve bu arkadaşım inanılmaz güzel hamarat sessiz sakin bunlar da yetmemiş olabilir ama insan çocuğuna nasıl bunu yapabilir..işte çok derin mevzu arkadaş dost falan diil de aile içinde halletmeliler tabi ayrılsın daha 28yaşında ama o adam da bunun hesabını vermeli öyle kolay sıyrılmamalı. işte bu yüzden çok doğru birinin çok gerçekçi bi konuşma yapması lazım arkadaşla ki yanlış tepkiler vermesin.zaten olan çocuğa olucak orası kesin..anne baba olmak bu kadar kolay olmamalı...
 
Geçmiş olsun canım, ama inşallah sürekli kullandırabilirsin.Benim büyük oğlumda farketmedik, göz tembelliği oluşmuş, gözünün kapatılması falan gerekti, ama kapattırmadı hiç.
O yüzden egehanı 1,5 yaşında götürdüm göz dr.una herhangi bir şey yok şimdilik, 3,5-4 yaşında tekrar getirin demişti.Bu sene tekrar götüreceğim kontrole.

Canım serpilde biraz açıklama yapmış, yaklaşık aynı şeyleri söyleyecektim bende. 2 çocuk olunca işin zor, onunla sürekli ilgilenemiyorsun diye yapıyor.Ama ara ara zaman ayırman lazım yine de.Birebir onunla gezmeye çık.Küçüğü bırakabiliyorssan k.validene ya da eşine bırak.Eşine bırakırsan çok daha iyi olur aslında.Babasıyla zaman geçirmesi ona da iyi gelecektir.Tabii bir taraftan da görümcenin oğlundan kaynaklanan bir sorun var, onun her hareketini kopyalıyordur şimdi. Üzülme diyeceğim ama yapamayacağını da biliyorum. Sonuçta belli bir yaşa gelince anlayacaklar ama şu anda sorun büyük tabii.

Ayşegül yazın çok güzel olmuş, nazda çok tatlı çıkmış.Hiç mızmıza benzemiyor:)))

Eşlerini aldatan kocalara ne diyeceğimi bilemiyorum.Gerçekten zor bir durum.Ama ben de deryanın dediği gibi öğrenmek isterim, ona göre de tavrımı takınırım.Tabii sonuçta olan çocuğa oluyor.Ayrılsalarda beraber yaşasalarda anne baba arasındaki sorun çocuğu etkiliyor.
 
ayşegül allah arkadaşının yardımcısı olsun ne denir ki başka. aldatma bir değil ki yalan dolan üzerine kurulu bi ilişki aldatma bunun yanında küçük bile kalıyor. eşlerden biri diğerine ilk yalanı söylediği anda başlar aldatma. illaki bi kadına gitmesi gerekmez bence. allah hepimizide korusun.

nazlı silkelen tatlım kendine gel. bugün dipteyim sondayımını okuduğum zaman arayacaktım aslında ama işyerinde yoğunduk bugün arayamadım en kısa zamanda sesini duymak istiyorum.

..bende eşsiz gidemeyenlerdenim. çağan olduktan sonra birde o eklendi. şimdi üçümüzde birbirimizi bırakamıyoruz anca beraber kanca beraber. iki kere bıraktık ama çağanı. birinde vandan taşınırken ben nöbetçi idim eşimde samsundaydı bakıcımıza bırakmıştım. diğerinde de kışın istanbula geldik sabah geldik akşam dönecektik ama akşam uçak iptal oldu öyle ayrı kaldık. tabi bizim nöbetleri saymazsak ama mutlaka birimizden birimiz evde oluyoruz.

kızlar söyledim mi biz çağana pedalsız bisiklet aldık. toyslarda var. süper bişey. sahile iniyoruz kumlu zeminde kullanılmıyor ama kaygan zeminde süper. herkes ilgi ile bakıyor sadece direksiyonu çevrerek hareket ediyor. çok keyifli tavsiye ederim.
 

Ay o karınca'ya benzeyen şeymi :))) bende diyorum bunun pedalı yok ne saçma, scooter gibi kayılıyomu acaba diye düşündüm görünce, gidiyomuş demek öyle he iyiymiş :)))
 
Oruç tutanlara ve kendimede Allahtan sabırlar diliyorum, bugün akşamlar olmazz :))

Sahura da tahmin ettiğim üzere benim iki zilliyle birlikte kalktık, zaten onların tam mızırdanma saatlerine denk geliyo sahur saati, beni yanlarında bulamayınca pış pış yapan olmayınca dikildiler ayağa, ezandan sonra 1 saatte onları uyutmaya uğraştım, şimdi buralarda uyukluyorum resmen :)
 
selam...
serpil geçen yıl bende duru ya aldım atom karınca galiba adı istinyepark palladum avm gidince biraz biniyo sonra baktık biz taşıyoruz artık almıyoruz yanımıza evde eşim arada biniyo :))
anneler herkesin aynı demekki:))
bizde genelde eşimle gidiyoruz ama ben yapı olarak daha özgürlüğüme düşkünüm heralde tek kalmayı seviyorum iş gezilerine falan ben ısrar ederim git diye gidince sürekli arar duru ya dikkat et yemeğini yedimi uyudumu beni sordumu ???sanki anne olan o
aldatma konusuna gelince ben kendimde anlarım gibi geliyo çok fenayım bu konuda ama eşimde bilirki 10 çocukta olsa aldatırsa affetmem ama arkadaşımın eşini falan görsem söyleyem gibi geliyo??
 
ayşegül naz genç kız olmuş maşallah!
voyage torba ya kızkardeşim gitmişti çok memnun kalmışlardı:))
 
Slmlar iyiyim iyiyim serpilcim merak etme arada geliyolar bide babamız geçen hafta gelemedi çok özledik aslında bende ayrı kalamam derdim ama çocuktan sonra değişti annemde falan kaldım 4yazdırda yazlıktayız aslında güzelde oluyo özlem oluyo heycan oluyo küçük şeylere takılmıyosun bu arada bende defneye 1 ve 3 yaşında göz kontrolü yaptırdım bişey çıkmadı 6 ayda bir diyo ama ya yılda bir yada okula başladığında baktırırım
 
merhabalar,

güzel bir ramazan diliyorum herkese, oruç tutanlarada bol sabır...
 
Kaderdaşım filiz neyseki benimkiler kalkmadı sahura çok gece kalkma huyları yoktur deren mamaya uyandı suyumu zor içtim
 
Aman maşallah Nazlı, benim Defne'nin zaten standart uyanma saatidir 3-3,5 arası, bu aralar biraz düzelmişti, çok fazla uyanmamaya başlamıştı ama parmak ucumda yürüdüğüm halde hissediyo yinede. Değişik taktikler bulmalıyım, bu gece biraz daha erken kalkayım bari.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…