- 3 Nisan 2012
- 1.118
- 5
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar
nasılsınız bakalım.
fırtınaları okudum geçmiş olsun
meral emel kuzi kreşiniz hayırlı olsun.
ezginin 23 insanlı şiirini dinlemek isterim. haklı çocuk atatürk cumhuriyeti kurarken yanında 20 bilemedin 23 insan vardı annesi
meral olsun bizim erkeklerimizde bi pantolon bi gömlekle çok şık olabiliyo işte. öyleeee uğraşmadan şık olabiliyorlar kız anneleri uğraşıyo uğraşıyo anca işte.:))))))))))))
nası kıskancım dimi hahahaaa
duygu ne diyim gülom allah hakkınızda hayırlısını versin. nilde düzelir sizde düzene girince.
çağan bugün sabah ezanı okunuyordu uyandığında. kulağımı kaşı anne bana hikaye oku anne gibi laflardan sonra kulağım çok acıyo anne. söylediklerinin hepsi kulakla ilgili olunca sabah işe götürdüm. allahtan çocuk doktorumuz var. oturdu benim kulağım acıyo dedi. kendini muayene ettirdi. allahım dedim kendi derdini de kendi anlatyo çok hoşuma gitti.
bide mikroplar diyişi var
likloplal çok komik dimi
dün platese geldi benle. bizim hoca çok seviyo bigün getirsene demişti. o anlatınca gruptakilerde merak etti getir görelim dediler çağanda geldi. bize komut vercek kovalarınızı düzgün tutun dedi hoca çağanda geldi anne kutunu bozmıycakmışsın dedi. bizim salon kahkahadan yıkıldı.
ayy bu ay adetim geciktihamileyim sandım. normalde ihtimal vermem ama kaçak olunca şüphelendim. 4-5 gün geçti ve oldu. ama heyecanlandım bile olsa fenada olmaz. kazayla gelene diyecek yok.. ama bi daha kazaya fırat vermem herhalde.
merhaba..
içim buruk ..annesizliğim reşit olmuş..koskoca 18 yıl olmuş..bi düşünüorum ki nası büyüdüm ben anasız..bu yaşıma geldim bi de anne oldum..oldum mu??annesiz olup anne olunabilinir mi!!?nur içinde yat annem..