2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun serpilcim tekrar.

Emelcim, hepiniz çok tatlı çıkmışsınız.Maşallah size:))
Bizde ctesi yapacağız bakalım.2-3 gündür burnu tıkalı egehanın, hafif boğazlarında sorun var, arada gıcık yapıyor.İnşallah artış göstermez.

Kızlar, özellikle erkek çocuğu olanlara soruyorum.Egehan, pantolonunu ve külodunu çıkartıyor sürekli.Gizli gizli bir yerlere girdiyse, ya da yatırdıysak, bir bakıyoruz alttaki herşey çıkmış.Daha önce göbeğini açıyordu, şimdilerde herşey fora.Gece yatarken pijamasını giydirdim, sabah bir baktım altta birşey kalmamış.O da üşütüyor sanırım.Sizde de var mı böyle bir durum.İnternetten araştırdım, kendisini tanımaya çalışıyormuş, ama tam kış dönemi kötü oluyor.
 

vay velet vay... bizimki çorap ve yorgan atıyor allahtan üstünden :))) canım benimkide banyoda su tutuyordu çok gıdıklanıyorum falan diyordu... sonra bir ara pişik gibi oldu .. bak elliyorsun o yuzden yara oldu dedim... canıda yanıyordu artık elini sürmüyor.. ama yasakladıkça daha çok ilgisini çekiyor... normal haline bırakmalısın bence... tulumlardan alabilirsin gece yatarkende... uyku tulumu değil daha ince tulumlar var morhercare de falan belki çözüm olur...
 
fotograflar harika emelcim... kızlar genç kız erkekler delikanlı olmuş... yakın olmanız ne guzel ya hep görüşebiliyorsunuz hala özel günlerde bir aradasınız .... cadı naz napıyor cadılıklara devammı :))))

meralcim.... allahım kardeşine hayırlı hamilelik ve doğum versin inşallah...
 
Son düzenleme:
yok naz cadı değil artık yada bana öyle geldi bilmiyorum en iyi ayşegül bilir zaten naz artık prenses olmuş ben naz değilim prensesim diyor:)

meral o göbek merakı benimkinde de var hepimizin göbeğini açıp bakıyor arkadaşlarının göbeklerine de bakmak istiyor , döbeğne bi bakiimmi döbeğne bi bakimmi diyor , ama onun gibi erkek 2-3 arkadaşı daha var onlarda da var göbek merakı onları görünce rahatladım zaten
 
Sağol deryacım, amin.İnşallah sağlıklı bir şekilde geçirir hamileliğini.

Göbek merakını aştık biz:)))) Evet deryacım, o tulumlardan düşüneyim ben, evde vardı ama giydirmiyordum hem ince hem de gece tuvalete kalkıyor zor olur diye.Ama en iyi çözüm o olacak sanırım.
 

bizdede var canım göbek olayı... özellikle uyurken göbeğimi açar yatar ... ama en buyuk sorunumuz hala kulak :))) kulagımla oynayarak uyuyor :))
 


bak emelcim burda hastaydı ateşi vardı... kucagımda yatıyordu... tabi göbek açık benim :))))
 
valla meral senin bıdık aceleci çıkmış. dediğin gibi soğuk olmasa çok önemli değil üşütüp hasta olmasında ..
çağanda yok böyle bişey. açıldımı falan çok ayıp deyip kapatır sırf kendini değil beni ve babasınıda...........
bugün eve çıktım çağan nenesiyle konuşuyo nenecim benim annem çok tatlıdır.. kuzucum hiç üstüme hoplamadı usul usul gel annecim sana bişey göstercem diyip yavaş yavaş yürüdük o kadar. ayy çok zormuş böyle sebepten ayrı kalmak

meral allah kardeşinin de yardımcısı olsun
bu arada fotolar küçük çıkmış eğilip bakamıyorum da ama çok hoş böyle birarada olmanız. çocuklarımız büyüyo çağanında 16 sında günü bakalım nasıl yapcaz
 
merhabaa..
serpilcim canım çok geçmiş olsun tekrar,iice dinle dr.larını ve kendini..
meralcim kardeşine de hayırlı doğumlar dilerim:))
nilin kuzeni (kız)göbeğiyle çok oynuomuş ,yaraydı ben gördüğümde,nil yapmıo falan derken ankaradayken unuttu ama şu an ne durumda bilmiorum..
nil de kapının arkasına geçip ben tuvalete gidiorum ,bakma diodu,kilodunu indirip şırrr diodu bi ara bu akşam gene yaptı:))??
emell fotolar harika,kuzularım birbirinden misss,anaları da:))sırf sizin olduğunuza bayıldım,bacaklar bi tarafa:)))
 
Teşekkürler Duyducum bu pazarda Ayşegüle gidiyoruz söylemesi ayıp Nazın doğum günü var oradada çektiririz foto koyarız yine ama bu sefer bacakları öbür tarafa atalım :)))) Bu arada senin avatara bayıldım gerçek Nil mi ?

Meralcim kardeşinede hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim canım
 
Son düzenleme:
emel kıskandım sizi şimdi, bizde 16'sında okulda kutlayacağız bebişimin doğumgününü.
Kızlar bu arada Aslı salak kelimesini öğrenmiş sürekli kullanıyor. Kötü bir kelime olduğu ile ilgili konuşmamıza, son günlerde kullandığında tepki vermemize rağmen kullanıyor. Ne yapacağımı şaşırdım, bana önereceğiniz bir şeyler var mı?
 
valla benim önerim yine ilgi gösterme olacak. o kelimeyi duymuyomuş gibi yapın bi süre sonra unutur...
 
dün ezgiyi okulda bırakıp çıktım....

iki gundur okula almaya gidiyorum bagırmaya aglamaya başlıyor gelmiycem diye... ama nasıl bagırmak avazı çıktıgı kadar.. dün yine aynını yaptı.. yemek yemedim diye agladı 5 çayları var onu diyor.. gittiler öğretmeniyle aldılar kurabiye geldiler... benimönümde yere attı elindekileri ... almasını söyledim aldı... sonra yine birşeye sinirlenip sanırım atkısını takmamaydı.. yine attı elindekileri ve avaz avaz bagırmaya başladı... bende çektim kapıyı çıktım.. öğretmenine dedim gelirim birazdan... arabaya gittim orda bekliycektim baktım camdan bakıyor ... gittim bu sefer... gittiğimi görmesi için...

1 saat sonra geldim almaya düzelmişti özür diledi falan... ama çok kızdım.. bu akşam napıcak bakalım... aglamak bir yana avaaz avaz bagırması elindekileri atması çıldırttı beni dünn...
 
Derya o ani ofke patlamalari bizde de oluyor.elinde o an ne varsa firlatiyo..Telefonlarimizi ipad i kac kere atti yere.. Bi sure sonra ozur diliyo bi yanlislik oldu anne diyor :)
Ya da yapacagini yapiyor ben yapma desem bile sonra hii duymadim anne diyo :) cok politik... O an icin ofkesini kontrol edemiyorlar.. Bazen ne istedigini kendiside bilmiyor..
 
büyüdükçe düzelir ümidim vardı ama daha beter oluyor sanki... ıvır zıvır herşeye ağlıyor... eskiden daha akıllıydı ....

bir babama söyliycem seni ananeme söyliycem seni ler başladı :)))
 
:) buyudukce akillanirlar diye bekliyorus tam tersi. Simdi anliyorlar herseyi firsatlari degerlendiyolar. Ozelliklede disaridaysak bambaska bi cocuk oluyor. Hic yapmadigi seyleri yapiyo. Bu da bi donem deyip sinirlenmemeye calisiyorum...sanirim bu donemler hic bitmeyecek :))
 
Son düzenleme:
Bizde de var bu ani öfke nöbetleri. Bazen hiç birşey yokken, tabii bize göre yok, ona göre var, böyle öfkeye kapılıyor, oyuncaklar atılıyor, telefonlar atılıyor.Bazen kendini atıyor.
Eğer evdeysek bende tamam ben üzüldüm senin yaptığına ağlayacağım şimdi diyorum, hemen koşup geliyor çoğunlukla, özür dilerim diye.Bazende çok kızgınsa ağla hadi diyor.
Dışarda pek yapmıyor şimdilik, istediği birşey olursa şimdi paramız yok babana söyleyelim, öyle alalım diyorum, tamam diyor.Eskiden atıyordu yerlere, kaç kere onu bıraktım yürüdüm ben,
arkamdan bağırıyordu o zaman da anne ditme diye:)))

Geçenlerde anneannesi kızmış, öyle zamanlarda miyal, miyalcim diye ağlıyor.Annemde sana da meraline de demiş.Egehanda miyalime bişey deme, diye ağlamayı bırakmış ona kızmaya başlamış.Annem gülsem mi kızsam mı çözemedim diyor...
 
Akşamları da anneannesini şikayet ediyor bana, çorabımı çıkardı, şunu yaptı, bana kızdı diye.

Birgün hava soğuktu, altına kilotlu çorap giydirmiştim.Öğlene doğru ısınınca hava annem çıkartmak istemiş, hayıyy, onu annem giyidirdi, çıkartma diye bağırmaya başlamış.Akşamda bana şikayet etti, anneannem çoarbımı çıkartıyor benim diye:))))
 

:))) çok guzel biliyorlar herşeyi...


dışarda atmaz kendini yerlere birşey istediğinde çok şükür... ama başka şeye ağlarsada dediğin gibi çekip gidiyorum bende arkama bakmadan...

paran varmı diye sorar birşey istediğinde bazen var bazen yok derim.. öğrensin yoku diye... oyuncakçıda markette eline iki tane ürün alırsa birini seç derim mesela birini seçer onu alırız...

ama babasının hep parası var ona göre... babasıyla berabersek bu kurallar işlemiyor.. baba bunu bana alırmısın diye koşuyor hemen babasına :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…