2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaaa..
kızlar ya misafir vardı demin gittiler,nil bana mısın demedi şimdi uyudu ,sabahın köründe kalktı 1 dk uyumadı,gezdi,oynadı,zıpladı...pijamalarını giydi hala zıplıodu yatakta..şimdi de öksürüo bak sesi gelio..kafayı sıyırcam yawww...
nassınız işallah size bakmadan yatmayayım dedim:))
benim kızım bayılır erkeklere,onların pipisi var,bizim kukumuz:))
 
günaydın kızlar

biz yine sabah seanslarına başladık kışla beraber, yine 06.45 de kalktık off ya gözümü açamıyorum, uyanıyor pencereden bakıyor anneeee kalk sabah olmuş diyor heyecanla koşa koşa salona gidiyor benide götürüyor sonra da oturup tv seyrediyor ben oynasam oyun oynar da hiç halim yok valla, birde perdeleri açıyoruz sonuna kadar iyice aydınlık olsun diye...
çok uykum var çooook
 
merhabaa...
ay emell geçmiş olsun nil de öle hadi kalk sabah oldu,güneş geldi:KK43:(
geçen gece heralde 5,5 falan annee ne zaman güneş gelecek?nilllll uyuuu...yok ama bekledik bayaa ..6 da kalktık acıktık biraz süt falan soona bekledi..güneş doodu..ama ben uyuo numarası yaparken sızdı:))..1 saat..
 
burada hava hep kapalı. depresyona giresi geliyo insanın. aman haaa
güneş doğunca bile bi doğru gösteremiyo kendini. çağan da her defasında güneş daha uyanamamış diyo. uykusuzluk sıkıntısı olanları kış günleri için samsuna beklerim kısacası.
 
ezgide aynı her sabah 7,5 ta anne sabah oldu kalkalım... kahvaltı edelim ben yumurta yiycem...

pazar sabhlarıda dahil hiç uyuyamıyoruz...

aysegul seninki emmedi de o yuzden odasına alıştı ... bende mamayla büyümüşüm 40 ım çıkmış başka odaya almışlar beni akşam mama vermişler gece bir kez daha sabaha kadar uyurmuşum... kardeşim emmiş aynı problemler ondada olmuş. sürekli uyanma aglama vs....

ama üzüldüm okula gitmek istememesine ya yazık... ezgi allahtan gidiyor napardım... o da mızırdanıyor ama biz işe gidiyoruz evde kimse yok diyoruz... kiminle kalıcaksın deyince gitmeye karar veriyor...

duygu tariflere bakıcam şimdi tşk
 
Son düzenleme:
yağlı poğaça:
1 paket margarin
1/2 su bardağısıvıyağ
3 yumurta
1/2 su bardağı yoğurt
2 paket kabartma tozu
3 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
içi için istenilen malzeme..

Afiyet olsun...




Simit
2 yumurta(birinin akını ayır)
1 paket margarin
2 yemek kaşığı yoğurt(isteğe bağlı)(yoğurtsuz yaptık hep kırıldı)
1 çay bardağı sıvıyağ
1 paket kabartma tozu
1 çorba kaşığı sirke ya da limon suyu
1 çay kaşığı mahlep
3 çay kaşığı tuz
aldığı kadar un
susam

yumurta akını suyla karıştırıp şekil verilen hamur içine batırılır,ordan da susama..

Afiyet olsunn...

amma yag var bu pogcada ya... Birde ben yuvarlama özürlüyüm :KK43:(( kurabiyede yapamam
 
merhabaa...
deryacım şimdik kendi kekimden yiorum,yazayım sana..
4 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvıyağ(azı da olabilir)
1 paket kabartma tozu
1 paket şekerli vanilin
aldığı kadar un
ben kakaolu yapıorum bunun için dr.oetker'in bitterli kutuda kakaosu var,1 paket de ondan (ama bol seviosan)(azı da olabilir)
biz nille kağıtlara koyuoruz,muffin gibi,üzerine de gene dr.oetker'in renkli şekerleri var,ondan serpip öle fırınlıoruz..
afiyet olsun:)
 
Afiyet olsun duygucum, tarifler içinde sağol:)))

Bizde de her sabah en geç 7 de sabah olmuş, güneş doğmuş anne, hadi kalk.Gözlerimi kapatmaya çalışıyorum, anne hadi kalk tivizyonu aç, ben yukarı çıkçam:))))
Tabii kalkıp onu giydiriyorum, elini yüzünü yıkıyorum derken yarım saat geçmiş oluyor.Bazen çıkartıyorum salona tvyi açıyorum, o pepeyi seyrederken ben biraz daha yatacağım oğlum diyorum, yatıyorum ama o saatte o kadar uykum açılmışken uyumam çok zor:))))
Yatakta biraz dönüp ben de kalkıyorum mecburen.

Dün sabah kahvaltısı için köye gittik.Kahvaltı yaptık ama ege doğru dürüst bir şey yemedi tabii.Oradan da hadi biraz dolaşalım diye tepeye çıktık.Manzarası süperdi.Ben gitmemiştim oraya.Çıkmak zor , yollar orman yolu, ama manzara süper.Bir taraftan datça bir taraftan gökova görünüyor.Neyse çıkarken dağ çileği gördük.Dönüşte toplayalım dedik.Dönüşte toplamaya başladık, tabii bir taraftan yiyoruz bir taraftan topluyoruz.Egehanda bizimle beraber.Ne bulduysa atıyor, oğlum onlar değil kırmızılarını al falanda desek o yedi epeyce. Sahil kenarına gittik, birazd aorada dolaştık.Dönüş yolunda egehan bir başladı kusmaya.Eve geldiğimizde öylesine.Çocuğum zehirlendi sanırım, o kadar şeyi yedikten sonra.
Biraz yatırdım, 10 dk da bir karnım ağrıyor dedi, arkasından da şarr diye gitti.
Allaha şükür, 1-2 saat sonrasında karın ağrısı, kusması kalmadı.Gece de rahat uyudu.Böyle bir zehirlenme atlattık.Çok korkuttu beni.İnsan ne yapacağını da bilemiyor bu durumda.
 
canım ya çok geçmiş olsun,iiki arada başka zehirli şeylerde yememiş,verilmil sadakanız varmış..ay ne güsel die okurken şok oldum birden..tekrar geçmiş olsun..
nil de uyuyarak geldi okuldan birazdan kalkar acep ne zaman yatar..biraz hasta die uyandırmadım ama valla tırsıorum..
 
VALLA MERAL bende ne güzel diye okurken kaldım duygu gibiiii..
çok geçmiş olsun. çocuklarla işte herşey tam hiç olmuyo..
duygu bi ara bende denerim tariflerini.
derya çok güldüm yuvarlama özrüne bende de var. oyun hamuruyla top bile yapamıyorm elips gibi bişey çıkarabiliyorum.
 
meralcim dağ çilekleri süperdi ama Egehan'ın zehirlenmesi tüm güzelliği bir anda gözümde karaladı, geçmiş olsun. Benimki de kuru kuru öksürüyor, ama keyfi yerinde..
Şu özürden bende de var....
Aslı hafta sonu oldumu gözlerini açar açmaz "sabak oldu kakın!!!!" diyor, ama hafta içi uyanıyor, yatak keyfi yapıyor, kalmakta nazlanıyor, nasıl biliyor hafta sonu, hafta içi ayırımını bilmiyorum....
 
Sağolun kızlar, güzel bir gün geçirdik derken birden yaşadıklarımız bizi de şok yaptı.
Neyse ucuz atlattık.

Herhangi bir rahatsızlığı yok ama yemek konusunda çok sorunluyuz yaaaa.Hiç bir şey yediremiyorum.Bu sabah 2 lokma ekmekle yumurta yedi, 2 lokma da çukulatalı ekmek.3 parça tahin helvası.Nerdeyse akşama kadar bunlarla duruyor.Tabii bunları yedirmek için en az 1 saat kahvaltı masasındaydık o ayrı.
 
geçmiş olsun meralcim bizim de geçen aldığımız pınar süt bozuk çıktı kus kus mahvoldu çocuk baktık tarihi geçmemiş ama leş kokuyo heralde delinmiş ağzı
evet derya naz 6ay emdi ama gece hep kalkıodu git gel gerçekten zor oluyodu
ben de sabahlarımızı anlatıyım okula gitmediinden beri aynen şöle uyanıoruz sabah 8sularında baba baba babacıııım diye çığlıklar yükseliyo çocuk bilio benim pestilimi çıkarmış geçen günden boşuna anne demiyo.sonra 9gibi yanıma atlıyo babasıyla uyandırmaya çalışıolar ama kalkmıorum babası gidiyo yarım saat falan üstümde zıplıyo tavşan oluyo köpek oluyo yalıyo öpüyo 9buçuk gibi popomu kaldırıorum:)8de düt içtii için 10buçukta falan kalvaltı edioruz bugün mesela avmye gittik 1saat o oyun yerinde oynadı 1saat ben alışveriş yaptm geldik 2olmuş uyudu hala uyuyo böle monoton bi hayat..
 
canım ya size de çok geçmiş olsun..bazen yoğurtlarda oluo öle,skt geçmemiş ama bozuk..çok üzülüorum kuzularımız ii olsun ya:KK43:(
naz sana düşkün anası ,baksana izin verio sana..nil beni zorla kaldırıo,babası için de uyusun oğlum yorgundur! dio!!!!!
,valla bütün gün evde zor hafta sonları geçmio bizde..öle 1 saatte eve girmez nil,gezio gezio,arabaya binioruz,şimdi nereye??eveyse cevap ,yandın!:)))
 
X