2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııın,
Sevda hoşgeldin canım.Tatilinin iyi geçmesine sevindim.Tabii buradan sonra orası ış gelmiştir:)))
Ben akşamları hala biberon kullanıyorum sütü için.Gündüzleride meyva suyunu biberonda veriyoruz.Normal su bardağını kullanabiliyor ama, biberonu da daha kesmedim.

Egehan oyuncağını isterse veriri, istemezse vermez.Ama başkasında beğendiği bir şey varsa almak içinde elinden geleni yapar. Alamıyorsa her yolu dener, kendi oyuncağını vermek onun oyuncağını almak gibi. Ama onun oyuncağını ben bir başkasına ondan habersiz verirsem kıyamet kopar.

Bıldırcın yumurtası bende verdim, ama her sabah değil, bazen alıyorum,1-2 dk. kaynatıp veriyorum.Bir hafta verdiysem ondan sonra uzunca bir süre ara veriyorum.Bazen her sabah yumurta yemek istemiyor.Öyle durumlarda kurtarıcı oluyor, küçük olduğu için.Ama biz burada köy yumurtası aldığımız için eğer taze bulursam alıyorum onu da.

Serpil geçmiş olsun canım, bu ilaçların yan etkisi insanı çok korkutuyor.Allah korusun, ama başka bir çözüm yolu yok mu_?Yapılabilecek farklı bir şey yok mu_?İlla o ilaçlarla mı düzelebilirsin.
 
serpilcim geçmiş olsun, İnşallah ilaçlar iyi etkilerini gösterir....
Oyuncak konusunda Aslı'da oyuncaklarını paylaşmıyor. Aynı Çağan gibi bir odadan diğerine giderken babasına almaması için tepkiler gösteriyor. Bu arada dün akşam pijamanı baban giydirsin dedim, aldı pijamalarını eline babasına gitti, baba sana izin veriyorum pijamalarımı giydirebilirsin dedi, çok hoşumuza gitti...
Sevda hoş geldin.. Tatilinizin güzel geçmesine sevindim.
Biz sadece süt için biberon kullanıyoruz, diğer şeyleri bardakta içiyor. Ama hala geceleri uyurken emzik kullanıyoruz!!!!
 



çok geçmiş olsun...böyle çok zor içsen bir dert içmesen başka dert...
 
istirahatliyim bugün. sabah gittim ppd testi yaptırdım. ilaç için gerekliymiş. p.tesi sonuç okunacak çarşamba da tedaviye başlarım artık. dr boşa bekliyosun. normal koşullarda da kanser olabilirsin kaza geçirip sakat kalabilirsin falan dedi 10.000 de bir ihtimal bunlar dedi. doğru dedi de o 10.000 de bir olan bensem benim için ihtimal yüzde yüzdür sonuçta ama ne biliyim. aslında hala bile kararsızlığım var ama bu şeklide de çok yoruldum.
dün akşam çağanı aldım servisten annecim sen hastamısın diye sordu çok üzüldüm. çocuk bile hissediyo artık. değilim üzülme falan dedim sarıldı öptü üzülme anne dedi bunlar daha çok dokunuyo...

bugün oyuncak günüymüş. kalktık üstünü giydirdim hadi bi oyuncak alabilirsin dedim. koşturdu bunuda bunuda bunuda 3-5 araba aldı annee bunu kenana vercem oda oynasın dedi. demekki sevdiklerine veriyo. kenanlada ayrı sınıftalar ama buluşuyolar herhalde sık sık..
haa geçende de keremlere gidelim onun çok kartı var diyodu. alemler.

biz biberonu unutuk bile. ama suyunu gece suluktan içiyo. o benim rahatlığım. damlatmayan suluk. emzikli gibi değil o yüzden biberon olarak değerlendirmiyorum.
 
deryaaaa......
serpilcim geçsin gitsin canım kullan ilaçlarını,gerçekten yıllarca çekip ilaca başlayınca niye bu kadar çekmişim dio insan..ama haklısın tabi soru işaretleri olması normal ama yediğimiz ekmek
bile kanser yapıo..
arkadaşlar sana vurana sen de vur çook yanlış bi yaklaşım lütfen söölemeyin..okuldaysa öğretmeninden yardım al,demek en doğrusu..o ona o ona vursun bööle olmazki..valla ben
kreş değiştircem sanırım bu yüzden,dün başka bi yerle görüştük..vurma olayı yüzünden değiştirmek de yanlış ama artık nil okula gitmiycemmmm diye ağlıo,eren var dio..kabus oldu
çocuk 1 senedir kızıma(
 
duygucum sana katılıyorum vurma konusunda. çağanında bi eymeni var öyle. habire burnunu sıkıyo yüzünü çiziyo falan. ben ona biri sana bişey yaparken hemen uzaklaş zorda kaldıysan ittir kaç diyorum hemen öğretmenine söyle diyorum o ittirmem diyo ama gidip ayşegüle söylerim diyo. en güzelini yapıyo aslında ama böyle de pısırık olur diye korkuyorum ben. çoğu çocuk çok hareketli çünkü.
ya sizin kreş iyiydi şimdi değiştirmekte zor olcak ama nil gitmem demeye başladıysa sıkıntı büyük demekki.
 

canım valla nil başka okul dio..off aklı m karışık ben de pısırık olur die korktum bi ara aama daha bugün kendi anaokulu öğretmenimle görüştüm sakın dedi,vur deme,ve öğretmenine sööle diil de öğretmeninden yardım al dememiz gerekiomuş,şikayet diil yani..zorr ya..
 
Serpilcim geçmiş olsun kullan bencede ilaçlarını inş en kısa zamanda ii olursun...
Ayy kıyafetlere bayıldım
 
kendi anaokulu öğretmenin mi. ay ben lisedekileri bile doğru dürüst hatırlamıyorum. ama kaynanam var öğretmen b ondan akıl alabiliyorum bu tür konularda:))
barçlı sağol
 
selam kızlar...
serpil geçmiş olsun bencede kullan ilaçlarını!
duru da vurmasını bilmiyo oyuncaklarını herkesle paylaşır ama hep itilip dayak yiyen oluyo zavallım(pısırık biziki
 
aa nilin okul guzeldi gercekten çocuktan dolayı okuldanmı alınır...

o herkese yapıyordur birtek nile değildir problemlidir kesin ailesine söylesinler çocuğu okuldan alsınlar o zaman....

bizimde bir ılgın vardı... annesiyle bir kreşe gireriz çocuk koşa koşa gelir anne ezgi bana vurdu ezgi beni çizdi yok bilmem ne kadın kötü kötü bakar ezgiden bıktık falan dedi bir kez ay yerin dibine girdim...

öğretmeni geldi dediki ılgın ezgiyi köşeye sıkıştırıp elindeki oyuncağı zorla almış ezgide ona itmiş.... ılgın elvini bir itti çocuk duvara vurdu dedi...

ay varya şok oldum....

çok zor bu iş ya bende sen vurma sakın derim....



gecen parkta dayak yedik ezgiyle ikimiz bir erkek çocuğundan....

ezginin elinde sopa bu sopayı istiyor bizimki vermiyor tekme atmaya başladı oğlan... ezgi geri geri gdiyor bu hale tekme atıyor bende uzaktaydım gittim sen napıyorsun dedim banada tekme attı...

annesi dibimizde çocuğa yapma demiyor...

ne biçim çocuksun sen ne biçim yetiştirilmişsin dedim sonunda çıt yok....
 
evet derya bide öyle yüzüne baka baka hiç sıkıntı duymayan anne babalar var. ağzını yayıp aaa böyle bizim oğlan eve geleni pataklayıp gönderiyo diyen bi arkadaşımız vardı en sonunda sinir olup eşim paylamıştı oğulcuklarını.
valla bidaha da görüşmedik onlarla napıyım çağanın psikolojisi bozuluyo çocuk uykusunda uyanıp sayıklıyo falan görüşmem gider
 
hahhaha anaokulu öğretmenim annemlerin ortaokuldan arkadaşı,teyzem gibi..ondan yane:))))
valla her an yeni bişiye vay be diorum,ama gerçekten bööle anneler nası rahat ediolar anlamıorum,tamam çocuk öçzgüvenle büyüsün ama büyük yanlışlarda gözden kaçırılmazki..
kızlar okul değişiminde bi faktörde,bizim okulda etkinliğe az zaman kalması..yemek ikindi yemeği...bu yeni yer kreş diil de etkinlik merkezi..biraz da o yüzden arada kalıorum??
 

tşk canım
bıldırcın yumurtası ben hiç vermedim ama sizlerin yorumlarından sonra vermeye karar verdim ne şekilde veriyosunuz kızlar haşlıyomusunuz?


tşk canım
biz hiç kullanmadık emzik kaan kullanıyo ama oda sadece uykularda o yüzden çok umursamıyorum zamanı gelince bıraktırırım


duruda hiç aramıyo biberonu maşallah zaten bardağa alışkındı o nedenlede zorlanmadık ama geceleri zor oluyo ve serpilcim ben senin suluktan bir türlü bulamadım zamanında sormuştum sana ismini ama kime sorduysam o yok bunu verelim dedi :)))


valla çocuğa sende vur demeye bende kesinlikle karşıyım çok yanlış.ama deryacım senin yerinde olsam o çocuğun annesini dalardım ne yalan söylim :)))) anneler için geçerli deil bu karşılığım :))


valla durudan şikayet ediyorum ya çocuklara böyle davrandı die ama allah için vurmaz kesinlikle kendisine vuran oluncada ya uzaklaşır yada sadece kendinden uzaklaştırır iterek en kötü durumda bana söyler.
 
sevda ben onu internetten sipaişle almıştım. vanda bulamamıştım. ilkini istanbuldan almıştım o kaybolunca ara ara bulamadım en son nette aradım ve buldum avent damlatmayan suluk diye aratırsan bulabilirsin..
duygu aklında değiştirmek varya diğer yer daha cazip gelir hep. ama nil zaten istemiyo ee etkinlik merkezi diyosun bencede gönder. zaten amaç sadece bakım olsaydı evde kendinde bakardın veya bi bakıcı bulrdun sonuçta biyere gönderiyosan hangisi daha iyiyse ona gönder.

çağan bu gün bisürü şey getirdi. iki tane tabak boyamış göz yapıştırmış. ama bi tane olması lazım. anneciiimm bak sana ne getirdim. bunu ben yaptım bunuda ece yaptı. sonra ece bunu da bana verdi bende bunu asla kaybetmicem didim.
anlıycanız benim oğlan buldu yine bi ece...bende aldım onları çiçeklerin yanına vazoya gömdüm çok hoşuna gitti bizimkinin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…