2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrrr

Merhaba sevda, bende bursa dönüşü aynı şeyi yaşamıştım.Ama akılllılık ettim, eve döneceğim gün çağırdım temizliğe kadını.Hiç olmazsa eve geldiğimde ortalık temizlenmişti:)))))
Çamaşır , ütü vardı ama o kadarı önemli değil.Parça parça yaptım.

yok hayatım ben özellikle salı aldım salıdan salıya geliyo bana kadın ee ben zaten pazar akşam döndüm bütün çamaşırları önce yıkadım sonra kurutmaya attım biriktirdim ertesi günde kızı çağardım hepsini akşama kadar ütülettim o evde ütü yaparken bende oğlumu dr kontrolüne götürdüm falan ee akşam oldu yattık uyuduk :) ertesi sabah yani bugünde tamizlik aslında ii oldu bende hem çamaşırları hem dağanıklığı toparladım azcık en azından çamaşırların tozuda kalktı ortadan çünkü ütü çok pislik çıkarıyoo temiz evide batırıyo

günaydın
sebvda istanbula geldin ama görüşemedik sen lipo mipo bişeyler yapcam diodun galiba naptın yaptırdınmı bişeyler :)))

bende de klasik temzilik var size bi bakim dedim defneyi doyurdum şimdi işlere girişim
zaten uyumuşuz 9.30da kalktık yaramıyo bana çok uyku bbaş ağrısı yapıyo

yokcanım daha olmadım nisan sonu düşünüyorum istanbula geldim dr görüşmelerini falan yaptım kolumda bi sorun vardı onu gösterdim dr emar falan çekildi vs 3 haftadan fazla kaldım istte görüşmeyi çok istiyorum burdaki herkeslee inşşş kısmet bigünnq

günaydın iyi haflar herkese

umarım herkes iyidir biz iyiyiz çok şükür ...

cumartesi günü çok gezdim ... kıs kardeşim evleniyor mayısta onun eksiklerini almak için sabah çıktık akşam girdik eve .. kızımda babasıyla gezdi... ama eşim hastalandı pazar evdeydik... oda güzeldi ... ezginin keyfi yerindeydi bir sürü boyama kitabı aldım onları boyadı bol bol...

ezgi acaip konuşuyor bizi şoka sokuyor....

bem du istiyorum

benimki nerde

at kaka yaptı (birde kokluyor off diyor )

anne elma istiyorum

havuc istiyorum

anane hasta oldu teyze doktora götürdü

ya daha neler çok hızlı ilerliyor...

birde mesela su istiyorum diyor veriyorum teşekkür diyor :))))))))))) hiç sektirmiyor.

duydunmu beni diyorum duydum diyor. şunu getirirmisin ezgi peki diyor :)))

ya yazarken o hali aklıma geliyor bıcır bıcır


birde çorba istedi verdim anne doydum teşekkür dedi :))))))

yerim onun teşekkürünü ben durudada bişey verince teşekkür ediyoruz oda kafa sallıyo tamam der gibi

bugün deli gibi temizlik var çok yorulcam ee ikide çocuk temizliği ben yapmıyom ama ben daha çok yoruluyorum çocukları oda oda taşımaktan zor oluyo çocuklarla temizlik Allah kolaylık versin bana :)) öptüm hepiniziii canlarrr seviyorumda siziiii hani :KK53:
 
slm kızlar sevda kolay gelsin canım nasıl cocuklar ....
nazlının dediği gibi soguktu bugun tatili evde gecirmek istemezdim ama evdeyim kac gündür eşime bir yere gidelim iki günlüğüne dedim cocuklarsız gitmem dedi onları istemedim zaten yakın mesafeye bile iki bavul yapıyorum tatil yorgunluk olur birde havalar soguk böyle olunca gitmedik bir yere birde benim eşim cocuklara cok ilgili kendimi üvey anne gibi hissettiriyo bana herseyi benden önce düşünür atlamaz gece kaana mama verir metin in sütünü hazırlar yıkar onları altını filan alır :KK47:sıkıldım bu durumdan sanki ben yapamam:KK57:yapma kardeşim
birde benim yarın dogumgünüm her sene cok özel kutlardık farklı sehirde filan ama bu sene bos gecicek galiba sanırım unuttu hiçbir heyecan ve hazırlık belirtisi hissetmedim:KK43:ben en iyisi sabah arabaya atlıyım cocuklarla anneme gidiyim iki gün kalır dönerim gerilmişim iyice:KK59:
 
badeciğe çok geçmiş olsun, ishal çok zor yaaa bizler bile dayanamıyoruz...
Meral'cim senden yardım istiyorum, bu sene tatil için eşim Marmaris diye tutturdu, bize önerebileceğin tatil köyü, otel var mı? Erken rezervasyondan yararlanacakmış!!!!
Aslı dün bana sıkı sıkıya sarıldı kudum kudum (kuzum) diye sırtıma yavaş yavaş vurdu, acayip hoşuma gitti.
Filiz şimdiden doğum gününü kutluyorum, malum hergün nete girmeye fırsatım olmuyor, çocukların ve kocanla mutlulluk içinde bir ömür geçirirsin İnşallah.
 
İyi aksamlar hanimlar
Bizde kizimla bir gece annemlerde kaldik ilk defa babamizdan ayri.cumbur cemaat kalabalikti ama ece cok eglendi.hic eve gelmek istemedi.sanirim kres isini tekrar dusunecegim.cocuklarla birlikte yemek yedi.annemler kardes yap deyip durdu :))
Filiiiizz bence esin supriz birseyler dusunmustur.her sene birşeyler yapiyorsaniz unutmamistir.
Ben regl oncesi hep olumsuz dusunurum mutsuz olurum,herseye aglarim falan...
Belki sende boyle bi donemdesindir.
 
günaydın
bbizde bu sabah erkenden kalktık babamızı işe uğurladık kahvaltımızı yaptık şimdi oturuyoruz

iyki doğduuuun filiiiiiiiiiz iyki doğduuuun filiiiiiiz iyki doğdun iyki doğdun iyki doğduuuuuuuuun filiiiiiiiiiiz :)))
nice senlere arkadaşım

bu arada bişey duydum defne joy foster vefat etmiş ama sebebini sölemediler
 
bende şimdi duydum defne joy u. yazıkya çok üzüldüm daha yeni bebeki vardı. ayyyy ne zor..

filizzz doğum günün kutlu olsun..
 
günaydın herkese

bizde dün kızımla evdeydik. temizlik vardı... neşe teyze hayatımı kurtarıyor :))))

evdeyiz diye gelen giden bitmedi ee tabi ezgide zevkten dört köşe oldu... bugunde güle oynaya kreşe gitti...

giderken tembihledik yine okulda kimseyi dövme dedik. peki dedi.... döversen ne yapar baban dedim odadam dedi :)) babası odasına göndercek yanii... neyse aklına yer etmiş belki dövmez kimseyi...

defne joy a bende çok üzüldüm ya... noldu acaba ... bebeğine yazık ya... çok konuşuyordu yarışmada daraltıyordu ama yazık olmuş.
 
bizde evde olmaktan sıkıldıkm:)))

ohhh iyi yapmışsınız ne güzel bizde daraldık günlerde eve tıkıldık kaldık yaaa şiştim:KK75:
 
huhuuu nerdesiniz kızlar yaaa
meral sabah erkenden uğrardı yok
emelin annesi geldi
duygunun sesi kaç gündür çıkmıyo
 
dogum günümü kutlayan arkadaslara tesekkürederim:KK71:
defne joy a üzüldüm aslında ona degil de ogluna üzüldüm annesini tanıyamadı ona doyamadı ne güzel günler yasıcaklardı ilk askını annesiyle paylasıcak canı yandıgında annesine öptürcekti acıyan yerini şimdi hep boynu bükük kalıcak sorarlar ilerde annen nasıldı ama hatırlamıcak okul cıkıslarında herkesi annesi almaya gelcek ama o üzgün olcak anneler gününde acıların en derinini yasıcak herkes annesini anlatcak ona cok sekerdi dicek herkes esprili hayat doluydu filan yine üzülcek bu cocuk hayata 0-1 yenik basladı dünyayıda verseler ona annesi yok:KK43:babasını kaybetse durum farklı ama annelik dogustan babalık sonradan kazanılır kimse ona sımsıkı annesi gibi sarılamıcak cok üzüldüm bu küçük adama çoooooook:KK59:
 
X