2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun, keşke gitseydin.Neyse halsizlik filan olabilir.Önemli birşey değildir inşallah.
 
ya aslında komple karnımda anlamsız bir ağrı var arada bi azalıp çoğalıyo anlayamadım
ama gitmedimde bakalım p.tesi ne dicek dr.
 
merhaba kızlar iyi hafta sonları :)
meral güle giyin cicilerinizi
kızlar ece uzun zamandır kakasını çok katı yapıyordu,sanırım poposu acıdığı için yapmak istemiyordu.şimdi ise kakasını tutmayı öğrendi kakası gelsede yapmıyor.ne ilaç ne sıvı gıdalar fayda etmedi.alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum.birde bonya yaparken kakasını yapmıştı küvete yazın.şimdi kaka geldi dediğinde banyoya gidelim diyorum küvete girmek istiyor :KK43:
tuvalet eğitiminede başlamadık aslında valla şaşırdım ne yapacağımı...
 
Sanırım ece kendi başına başlamış zaten tuvalet eğitimine:)))
Bırak nerede rahat ediyorsa orada yapsın şimdilik.Çünkü yapmazsa alışkanlık haline gelirse kötü olur.

Sağol canım bu arada.
 
Son düzenleme:
Zeynep kız kulakların mı çınladı gelmişsin hoşgeldin

Meral madem 15 gün falan kalıcaksın gelirim o zaman
 
aman benim son sayfa açılmamış meğer :)) bende sandım aynı anda yazıldı tüm mesajlar
 
merhaba meral abla biz iyiyiz sen nasılsın_? eymende kayunun başlamasını bekliyor şimdi uslu uslu oturyor:))

bende hep sorayım diyorum unutuyorum antalyaya geldinizmi_?
 
merhaba kızlar iyi hafta sonları :)
meral güle giyin cicilerinizi
kızlar ece uzun zamandır kakasını çok katı yapıyordu,sanırım poposu acıdığı için yapmak istemiyordu.şimdi ise kakasını tutmayı öğrendi kakası gelsede yapmıyor.ne ilaç ne sıvı gıdalar fayda etmedi.alışkanlık haline gelmesinden korkuyorum.birde bonya yaparken kakasını yapmıştı küvete yazın.şimdi kaka geldi dediğinde banyoya gidelim diyorum küvete girmek istiyor :KK43:
tuvalet eğitiminede başlamadık aslında valla şaşırdım ne yapacağımı...

bence de büyük tuvaletini tutması iyi değil,tecrübelerimle sabittir.Büyük kızım 4 yaşında iken başladı bizimde rahatsızlığımız 3.5 sene devam etti.Genel cerrahide süper bi doktora denk geldimde iyi oldu benim kız...
Lazımlığını küvetin içine koy alışana kadar,belki faydası olur...
 
ii akşamlar:)
ayy çekirdek yemekten artık koluma ve çeneme kal geldi!!am bitiremedim daha:)))
kimseler yok,nerdesinisss??
 
kızlar görüşleeriniz için teşekkür ederim evet mahkeme günü hangi avukatmış soracam ve öğrenecem işin aslını ama kızlar şikayetimi geri alacam ben çok ürktüm bu olaydan aman baksanıza hala peşimi bırakmıyorlar geri almassam mahkeme uzuycak gene çağrılıcam falan filan. ama görüşlerinizin hepsine tek tek katılıyorum üfffffff yaaaaaaaa. neyse ben bursalıyım biliyorsunuz eğer bursaya geldiğinizde sizinle tanışmak görüşmek bende isterim haberim olursa bilginize .
 
kızlar doğru işin mantığı o ama ne bilim uyku tulumuda olsa üstünde örtmeyince sanki çıplak kalmış gibi hissediyorum :))) ben yinede örtüyorum çok örtülü kalmıyo gerçi ama

buarada koptum derken muhabbetlerimizden yazcaktım eksik olmuş

bu ara baya yoğunlaşmış burası ne güzel bende katılmak istiyorum ama çok nzor kayınvalidemin dairesinde tadilat var 20 gündür bende ve bana fenalık geldii biran önce bitse die dua ediyorum eşimin hasat dönemi gece 12 den önce gelemiyo ee bayram arifesi bayramda yine antalyaya gidelim die tutturdu ama benim gözüm yemiyo adam sırf bu yüzden gidip arabasından hariç ekstra münübüs bile aldı ben arabanın sıkışıklığını bahane ediyorum die hemde öle konforluki tam aile arabası bahanemde ortadan kalktı napcam bilmiyom hiç amann valiz doldur boşalt birsürü mama poşşetlerii offff

aaaaaaaaaaaa git valla canım tatil tatil dir tamam bavulları tgoplaması kolay ve güzel ama boşaltması zor oluyo biz tatile gidince ben günler öncesinden bavulları hazırlarım ama geldiğimizde işler 3 gün sürüklenir peşimden sen gitti keşke benim kociş de bana hadi dese valla harika olur.
 
Merhaba kızlar nasılsınız_?
Sabahtan beri alışverişteydik anca ofise geldim.Evin eksiği hiç bitmiyor yaaaa, taşındığımdan beri sürekli bişiler alıyorum hala eksik var:)))Halı filan aldım, yazın halı kullanmadığımızdan gerek görmemiştim, ama artık gerekli oluyor, niyeyse bizim oğlan gidip gidip seramiklerin üstüne yatıyor.Yerde halı var aslında ama 4 m² likti.Şimdi salona 2 tane 6 m² lik, koridora ve mutfağa aldım.Salondakini de egenin odasına koyacağım. Yemek masası aldım küçük, katlananlardan.Diğerini çalışma odası yaptığım odaya koyacağım.Bu katlanıyor, öteki masanın altına girip betona oturuyordu sürekli.Bunu katladığımızda altına giremez diye ümit ediyorum.
Seçil, kreşte daha güzel yiyorlar emin ol:)))Biz peşinde koşuyoruz diye naz yapıyorlar bize, orada başka çocuklar yiyince onlarda yiyor:)))
Bence de avukatla görüşmen lazım senin adresini kimseye veremez.Nasıl bir şeydir bu böyle.Ne olur ne olmaz yanii.
Sağol bu arada.Evet bayramlık cicilerimizi düzdük.Artık bu kış bişey alamm diyorum ama yine de belli olmaz bana:)))Hoşuma gidince dayanamıyorum.
Duygu, nili başından atmaya kararlısın anlaşılan:)))Emele verecen rahat edecen di miiiii_?
Emellll, yılbaşı gibi bursa da olacağız büyük ihtimalle.Kardeşimin doğumu o zaman denk geliyor, sende gelirsen bi toplanalım bursada kızlar:))))) Bir ocak bebeği daha geliyor.

ohhhh canım benim güle güle kullan eşyalarını çok güzel dimi insan evine bişey alınca çok mutlu oluyo kardeşim kanımızda var heralde alışveriş manyaklığı.:::::::::))) iyi günlerde kullan arkadaşim.
 
merhaba cnm 400 diyorlar 5 yarım gün için bende görüşmüştüm aydede ile başlamayı düşünmüştük bi gün konuk öğrenci olarak katıldık hatta ama kızım cok istemeyince vazgectim şimdilik ama tavsiye eden cok arkadaşım olmuştu genel olarak herkes memnun o kreşten hayırlısı olsun şimdiden

öyle canım geneli memnun ozaman sağol valla bunu duyduğuma sevindim nebileyim benimde hoşuma gitti ilk izlenim güzeldi gözümde tabi zamanla daha iyi anlarız.
 
günaydın kızlar


Seçil kızların dediğigibi avukat hatalı burada adresini veremez o senin şahsi bilgin bir kere. anneleride sonuçta ne yapsın üzülmüştür tabi kapkaçcılar küçükmüydü? bu arada bende bursalıyım ama evlenince geldim istanbula

Serpil hani senin aldığın şu ahşap alet çantası var ya 15 lira olan onu nereden aldın yeğenim Vanda alıcak banada o yüzden sordum hep kaçırıyırum seni

Hafize nasılsın görüşemedik hiç başladınmı sen işe ?

o süper toprakız yani ama çabuk alışmışındır ist.la orasıda bence manyak bi şehir ben çok beğeniyorum
 
X