Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugece bana süpriz falan yok bi başıma maç izlicem eşim şehir dışında çok zor oluo Allah kimseyi kocişinden ayırmasın
walla unutmuşum ben yaprak dökümünü hem de final ama 8buçukta başlar 10da biter maç zaten 9.45 keşke benim kocişim yanımda olsa da hep maç izlesem playstation oynasam
kizlar sanirim cogunuzun ilk bebekleri olcak ins. benimse insallah 2. yavrum olcak ben kizimi normal epidural dogum yaptim sezeryan dan cekiniyorum göbek sorunu oluyor ablamdan biliyorum dikis olan yerden göbek tasiyor
allah nasip ederse yine normal düsünüyorum biliyorum zor ama daha iyi diye düsünüyorum
kizlar sanirim cogunuzun ilk bebekleri olcak ins. benimse insallah 2. yavrum olcak ben kizimi normal epidural dogum yaptim sezeryan dan cekiniyorum göbek sorunu oluyor ablamdan biliyorum dikis olan yerden göbek tasiyor
allah nasip ederse yine normal düsünüyorum biliyorum zor ama daha iyi diye düsünüyorum
Kızlar yaprak dökümü bu akşam özetsiz olarak 8 de başlayacak yani çakışmaz maçla belki en son sahnesi :)
Bende bu konuda çok endişeliyim hiçbir problem olmaması durumunda normal doğum olsun istiyorum ablamın 2 çocuğu var ikiside normal hemde dikişsiz hemde epidural falan değil. Ailede de herkes normal. Ama tüm arkadaşlarım sezaryen bilmiyorum kafam çok karışık.
Kızlar yaprak dökümü bu akşam özetsiz olarak 8 de başlayacak yani çakışmaz maçla belki en son sahnesi :)
ben şimdilik epidural sezeryan istiyorum.hem bebeğimin ilk anlarını görmek hemde acı çekmemek için.tabi daha kırk kere fikir değiştiririm gibi geliyo.sezeryandan sonra ağrı pompasımı ne öyle bişey takıyolarmış,ağrı oldukça kendin basıp rahatlıyormuşsun diye duydum.bakalım hayırlısı
kızlar slm uzun zamandır görüşmediğim bir arkadasımla görüştüm kendiside ocak annesi ama 2008 ocak dünya tatlısı bir kızı var tecrübelerine güvenirim bana mutlaka normal dogurmam konusunda baskı yaptı dogumdan sonra anne kendini gençlesmis hissediyo dedi ve 18 kilo almıs hamileliğinde ama 9 kilosunu normal dogumla vermiş şişkinliği varmıs su anda eski kilosuna kavusmus eger doktor sezeryan konusunda diretirse bırak o doktoru dedi ...
birkaç öneride daha bulundu süt içtiğimde şişkinlik yaptıgını söyledim sütü ılık ve bir sekerli içersem böyle bir problem kalmaz dedi
birde catlak kremi almıstım ama kilomda artıs olmadıgından kullanmadım daha bana en iyi catlak kreminin badem yagı oldugunu hiç catlamadıgını kıllanma yaptıgını ama onun da cözümünün oldugunu söyledi ... aldıgım kremi kullanmıcam temmuz sonunda badem yagına baslıcam aman napiiimmm catlagım olmasın kıllanmaya razıyım ...
ya böyle sizlerle paylaşmak istedim bildiklerimi birde kızlar eşlerinizin psikolojisi nasıl benim eşim hamile..... ayyy valla tüm belirtiler onda var birde hamile oldugumu ögremdigimizden beri bana kanka muamelesi yapıyo sarılmıyo bile bebege zarar gelir diyeeee öööfff ben bir o dokuz dogurcak walla...