2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

slm kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik???
bugun giremedim ya...
ben ve bebisim de iyiyiz karnim cikti iyice...

sizde durumlar nasil????
 
günaydın kızlara.s.
herkesler iyidir umarım
miniğimm çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın:teselli:
fatocum bende şeftali yiyiyorum bolca allahtan yaz mevsimindeyiz de canımızın istediği herşey elimizin altında:1rolleyes:
 
herkese günaydın.ne güzel canınız bişeyler istiyo.benim başım bulantı ve reflüyle dertte.umarım bende en yakın zamanda canım ne isterse yerim.
 
arkadaşlar ikili testte yapılan b-hcg değeri 50 nin altında olursa bebek erkek,50 nin üstünde olursa kız oluyomuş diye bişey duydum.bilmem ne kadar doğru.deneyenlerin yüzde 80- 90 nında tutmuş.bakalım bide bizler testedelim sonuçlar nasıl olacak?
 
merhaba arkadaşlar.dün bende gitmiştim doktora biraz tedirgindim ama o psikolojik bir durummuş.hatta doktor adını bile söylemişti ama ben unuttum.sıcaktan öyle bunaldımki.
neyse ense kalınlığı normalmiş.kan aldılar o da perşembe günü belli olacak hayırlısıyla.ben cinsiyetinide öğrendim sayılır.doktorum yanılma payı çok yüksek bu aylarda ama dedi bence erkek dedi.3 hafta sonra tekrar gidiceğim.hem o zamana cinsiyetide daha net belli olurmuş.
 
herkeze merhaba barklicim çok sevindim senin adına darısı başımıza marsg hangi hastaneye gidiyosun canım memnunmusun doktorun kim

canım ben özel muayeneye gidiyorum. bakırköyde doktorum hüsnü görgen. haseki hastanesi nde görevli ayrıca opr. doktor. aile dostumuz o yüzden çok güveniyorum. sürekli yurt dışında seminerler ve eğitimlere katılıyor. tavsiye ederim. testlerimide haseki de ücretsiz olarak yaptırıcaz.
 
herkese günaydın.ne güzel canınız bişeyler istiyo.benim başım bulantı ve reflüyle dertte.umarım bende en yakın zamanda canım ne isterse yerim.

aynen çok kötüyüm bende... canım hiçbirşey yemek istemiyor. hala geçmedi şu bulantılarım birde şimdide mide yanması başladı. mide yanması için ne yapmak gerek bileniniz var mı? ben hala 1 kiloda kaldım. hiçbirşey yiyemiyorum ki kilo alıyım.
 

ben 55 kilo ile hamile kaldım şimdi 52 kiloyum. 1 kilo bile alsam şükür diyeceğim.reflüm için rennie (antiasit) kullanıyorum.reflüde pek işe yaramıyo ama belki yanmada işe yarar bilemiyorum.umarım en kısa zamanda atlatırız sıkıntılarımızı.
 
herkeze merhaba barklicim çok sevindim senin adına darısı başımıza marsg hangi hastaneye gidiyosun canım memnunmusun doktorun kim

kızlar ben cok fazla karpuz tüketiyorum birde kepek ekmege yapılmıs beyaz peynirli tost bunları doya doya yiyorum bunun yanında sürekli mantı yemek istiyo canım ama kilo alırım korkusuna sadece hafta bir yiyorum anca :roflol: birde içinde folic asit oranı yüksek diye bol bol yogurtlu semizotu salatası yiyorum bebişe yarasın diyerekten
kızlar ayrıca bişiy sorcam doktor bana haftada iki kez balık özellikle somon yememi söyledi bu sıcaklarda da zor yeniyo merak ettim sizler balıgı ne sıklıkla tüketiyosunuz...kafamçokkarıştı
 

ben hiç yiyemiyorum :roflol: üzülme
 
söylenenleri yaz bana iş yerindeyim tv yok :) ne yapmak gerekiyormuş ne diyolar

genelde bildiğimiz şeyleri söylediler.beyaz leblebi tuzlu çubuk kraker azaltabiirmiş.mideyi çok doldurmayın ya da boş bırakmayın dedi.sürekli atıştırılması gerekiyormuş azar azar.kokulu yerlerden uzak durulması gerekiyormuş.
 
Montesoricim bende anca 10 günde bir balık yiyebiliyorum. Aslında severdim ama nedense canım hiç istemiyor. Eşim çok kızıyor haftada 2 kez yemiyorum diye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…