2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)


Sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim barclı.İnşallah bizimkilerde sorunsuz geçer.:sm_cool:
Bende bu hafta gidecektim ama önümüzdeki haftaya kaldık. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. Sizden öğrendiğim iyi oldu, gitmeden evvel tatlı ziyafeti çekeyim kendime, geçen sefer dr. rahatsız edip, uyandırmak zorunda kalmıştı.Şimdi kendisi uyanık olsun.:dance:
Yeni gelen arkadaşlar , sizlerde hoş geldiniz.
 


güzelim 12+5 sin 13 bitmeden gitmen lazım aman kaçırma kesin yaptırmak istiyorsan yerimseniben
 
Haklısın canım, ama bu sabah dr.umu aradım, onun yüzünden zaten gecikme, önümüzdeki hafta p.tesi olabilir dedi. 14 haftaya kadar olabiliyormuş.
 
günaydin kizlarr barcli testlerin iyi cikmasina cok sevindim darisi tüm arkadaslara :)
minigim cok gecmis olsun, aman kizlar kendinize dikkat edin vucudumuz artik bebek icin calisiyor bu yüzden daha kolay hastalik kapiliyor aman.
 
Haklısın canım, ama bu sabah dr.umu aradım, onun yüzünden zaten gecikme, önümüzdeki hafta p.tesi olabilir dedi. 14 haftaya kadar olabiliyormuş.


p.tesi olabilir dediyse sorun yoktur heralde hadi inşallah sende güzel haberlerle dönersin benimde öbür hafta salı olacak ikili test hepimizin bebekleri sağlıklıdır inşallah... :teytey:
 
selam kızlar tüm yeni gelen ocak annişleri hoşgeldiniz.a.s.
kontrollerini yaptıranlar ve tahlilleri temiz çıkanların gözü aydın darısı bizlerin başına.
hepimzin bebişleri sağlıklı olur İnşallah a.s.
 
Yeni gelenler hoşgeldiniz, testleri iyi çıkanların gözü aydın olsun. Haftaya pazartesi de ikili test sırası bende.miniğim çook geçmiş olsun, Havalara dikkat kızlar bu hafta çok sıcak olacakmış.a.s.
 
selam kızlar nasıl gidiyo olkuduğm kadarıyla keyifler yerinde .barcli gözün aydın canım.herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.umarım herkesin test sonuçları iyi çıkar.herkesi öpüyorum.Şeniz
 
mrb herkese benim daha 3 hafta var 2li testime okudukça özeniorum ne güzel görüosunuz bebişlerinizi
 
hamişler herkeze sağlıklı günler dilerim 2 gündür bende giremiyordum internete malum çalışıyoruz vakit olmuyor barcli çok sevindim ne güzeldir o duygu ahhh şurda çarşambaya ne kaldı bende çarşamba gideceğim inşallah bir problem çıkmaz kızlar bu ara mide bulantılarım azaldı artık süt içmeye başlıcam nihayet kendinize ve beişinize iyi bakın heeee
 

barclicim ne kadar sevindim anlatamam sırnaşık şey
kızlar yaaa doktor bana kan testi verdi hazırla temmuzun ilk haftası gel dedi ama ikili test için bişiycik söylemedi bu ikili test en son ne zamana kadar yapılıyo yaaa zamanını kacırmam doktor unutmaz bişiyçikleri herhalde bir de istanbul da ikli test yaptıranlar ücreti ne kadar merak ettim...
 


İkili test 11 ve 14. haftalar arasında yapılıyormuş. Benim dr. beni 12. haftada çağırdı teste.Cuma günü yaptırdım. İstanbulda bağdat caddesinde hipokrat laboratuarında yapıldı ikili test için kan tahlilim 90 ytl tuttu. Ama burası özel bir laboratuar tabi diğer yerleri bilemiyorum canım.
 
kızlar merhaba hepinize ben tatilden döndüm :))
hepinizin iyi olmasına sevindim. bende haftaya gidicem ikili testime inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz. barcli bebişini kaç boyutlu ultrasonla gördün.
 
herkese merhaba.bende ocak annesi olacağım hayırlısıyla.uzun zamandan beri yazdıklarınızı takip ediyorum.ben ikili testi bugün yaptırdım.kan sonuçlarım 3 gün sonra gelirmiş bakalım merakla bekliyorum.herkes güzel sonuçlar alır umarım:1rolleyes:
 
kızlar merhaba hepinize ben tatilden döndüm :))
hepinizin iyi olmasına sevindim. bende haftaya gidicem ikili testime inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz. barcli bebişini kaç boyutlu ultrasonla gördün.

marsg hosgeldin canım ooohh ne güzel dinlenmişsindir şakkıdıdarısı bize ...
 
hoşbulduk canım. çok güzeldi deniz süperdi. ama hava çok çokkk sıcaktı :)) sen nasılsın bebiş nasıl

ben iyiyim bebiş de iyi heralde bi şikayetim yok çünkü sıcaklar dışında.ama çoook sıkılıyorum.çünkü prensesimi yaz tatili için annemlerle memlekete gönderdim.evin içi boş ve sessiz kaldı.çok özledim kuzucuğumu.ağustosu iple çekiyorum canım.
:icecream:
 
kızlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim sizlerde inş bebişlerinizi gittiğinizde kıpır kıpr görürsünüz....herkesin bebişi sağlıklı olur inş....ben geçen gittiğimde sabah gitmiştim ölece yatıyodu burda arkadaşımız tatlı yedim deyince bende deneyim dedim bakalım hareket edecek mi die ii ki de denemişim sizlerde öle yapın bakalım sizinkilerde zıplayacakmı???

2li test için meraklanan arkadaşlar içinizi ferah tutun ben bugün kan verdim gayet sakin sonucumu 1 hafta sonra alıcam...sakın stres yapmayın bebişiniz etkilenir sonra aman sakın...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…