2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

amin canım sağol benimki bi de ikinci çocuk ya sanırım şimdiden yaşlanmak istemiyorum ufalıp cebine de girebilirim canım
 
bende sadece kan ve idrar yaptırdım.şeker ailede falan varsa gebelikte ortaya çıkabilir belki ondan doktorun istiyodur.zaten normal kan sayımında açlık kan şekerini ölçüyorlar.
 
Arkadaşlar sizlerle bir bilgiyi paylaşmak istedim bilenler olabilir tabi. Yemeklerimizde kullandığımız yağın türü gebelikte önemlidir. Omega yağ asitleri açısından zengin beslenme bebeklerimizin beyin gelişimi üzerinde önemlidir. O yüzden aynı miktarda zeytinyağı, ayçiçek yağı ve mısırözü yağını karıştırarak elde ettiğimiz yağ omega yağ asitleri açısından zengindir.
Ben 5 lt lik boş bir yağ kabı alıp hepsinden 1 er lt içine boşalttım her yemekte kullanıyorum. Sizlerede tavsiye ediyorum. Bu bilgiyi bana doktorum verdi.
 
kızlar merhaba banada doktorum yeni çıkan sebze meyveleri yeme dedi yaaaa.ama benim canımda onları istiyo napiyim:eek:
 
gögüsleri hiç sormayın benimkilerde felaket kocaman oldular yürürken bile ağrıyolar doğuma kadar ne olur acaba?
 
Bebeğinin Kalp Atişlarini Duymayanlar Varmi Ben Daha Duymadim Ve çok Merak Ediyorum Umarim Iyidir Bebeklerimiz

daha minik seninki dimi canım benim... benim ultrasonda ses yoktu. gördük biz. çok harika bir duygu güzelim. pıt pıt atıyor. şoka gireceksin görünce... kalp atış hızı 177 ydi benimkinin
 
ikili tarama testi ve ense kalınlığının ölçümünü yaptıranlar varmı.benimki 23 haziranda yapılacak.nasıl oluyor yaptıranlar varsa paylaşsın lütfen.
 
Merhaba arkadaşlar.Dün ikinci muayenemize gittik. Babamızla beraber ilk.İlkinde sadece resmini görmüştü. Dün hareketlerini de gördük beraberce.Tabii tembeli biraz rahatsız edip uyandırmamız gerekti.Ama sonuçta ellerini sallamasını, kafa sallamasını, ayaklarını oynattığını gördük. Çok güzeldi.Boyuda 46 mm olmuş.1 ayda 41-42 mm büyümüş.
Dr.umuz ilk kontrolde kan ve idrar testi istemişti. Şimdi 15 gün sonra tekrar gelin, ikili testleri yapalım dedi.25 inde tekrar göreceğiz bakalım bebişimizi.
Herkese mutlu ve güzel bir hamilelik dilerim.
 
marsg cim,
ben ilk gördüm ultrasonda ama kalp atışı için 23 haz. gün verdi. kan testlerim iyi çıktı.çok şükür bakalım duyunca daha emin olcam kalp atışını Allahım herkese hayırlsını versin sağlıkla kucakalmayı nasip etsin
 
kızlar listemize yeni arkadaşları da ekliyorum

Haziran
Marsg ....................51 Kilo (+ 1 Kilo)
Talya ......................61.7 Kilo
pretty women ..........57 kilo
blooms ...................64 kilo (+4 kilo)
lilam .......................68.9 kilo (+900 gr)
meleğim 16........... 57.5 kilo (+500 gr)
rüyagibişeker ...........62 kilo (+2 kilo)
barcli .....................67 kilo (+ 4 kilo)
fatocum ..................54.5 kilo (+ 500 gr)
cicikızsinem ............60 kilo
miniğimm................ 56.5 kilo (+4.5 kilo)
gülseren ..................70 kilo (+2 kilo)
gamze yılmaz...........55.5 kilo (+1.5 kilo)
balım........................54 kilo
ekinsu......................65.5 kilo (+1.5 kilo)
 
X