Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya rica etsem nasıl yapıldıını nerden yapıldıını anlatırmısın???? bilmiyorum da çok beğendim senin yaptıını?
kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız. şimdi kaç kilo olmuşsunuz.
ben 50 yle kalmıştım 51 olmuşum. 65 en fazla kapatsam bu 9 ayı süper olur. kendimi hiç o kiloda düşünemiyorum :))
ya bende 61 kilo ile kaldım ama git gide alırım galiba...sanırım 80 i bulurum vucudum cok müsait kilo almaya ama olsun sağlıklı bebkler gelsinde gider kilolar sırnaşık şey
nerde anam boyumda 1,63 ama ablamda 49 kiloydu 9. aylarda nerden baksan 75 faln olmuşdu tabi simdi tiğğ gibi maşşallah
Dr.şimdi Geldim Kizlar. Alttan Bakti Ve Yine Bebek Görülmedi Oluşmamişş. Boş Gebelik Dedi Büyük Ihtimal. 1 Hafta Daha Bekleyelim Dedi.. Zaten Kanaman Başalayabilir Dedi... 1 Hafta Sonra çikmaz Ise Ki Büyük Ihtimalle çikmayacak Kürtaj Olacağim... çok üzgünüm.. Hepiniz Sağlikli Bebekler Diliyorum Allahdan.. Ben Gidiyorum Aranizdan Hoşçakalin...:a015:
Canim Senin Adina çok üzüldümdr.şimdi Geldim Kizlar. Alttan Bakti Ve Yine Bebek Görülmedi Oluşmamişş. Boş Gebelik Dedi Büyük Ihtimal. 1 Hafta Daha Bekleyelim Dedi.. Zaten Kanaman Başalayabilir Dedi... 1 Hafta Sonra çikmaz Ise Ki Büyük Ihtimalle çikmayacak Kürtaj Olacağim... çok üzgünüm.. Hepiniz Sağlikli Bebekler Diliyorum Allahdan.. Ben Gidiyorum Aranizdan Hoşçakalin...:a015:
Ben De 61.7 Ile Hamile Kaldim Hala Ayniyimkızlar Kaç Kiloyla Hamile Kaldınız. şimdi Kaç Kilo Olmuşsunuz.
Ben 50 Yle Kalmıştım 51 Olmuşum. 65 En Fazla Kapatsam Bu 9 Ayı Süper Olur. Kendimi Hiç O Kiloda Düşünemiyorum :))
kızlar selam benimde 9+1 günlük hamileyim.Benide alın aranıza.Hepinize sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler dilerim
Kizlar Siz Iyisiniz Yine Bide Benim Kiloma Bakin Rahatlarsiniz 68kg Hamile Kaldim 68,9 şu An Ama Ben Kesin 85'i Görürüm.
ne Iyisi Topu Topu 900 Gr. Almışsın Bana Baksana 4 Kilo, Yemeyi Kestimde Artık Almıyorum.tabi Ne Kadar Dayanırım Orası Muammasenağlamasenağlama