2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız. şimdi kaç kilo olmuşsunuz.

ben 50 yle kalmıştım 51 olmuşum. 65 en fazla kapatsam bu 9 ayı süper olur. kendimi hiç o kiloda düşünemiyorum :))
 
canım ya rica etsem nasıl yapıldıını nerden yapıldıını anlatırmısın???? bilmiyorum da çok beğendim senin yaptıını?

canım yaş çizelgesi yaptım ben hafta çizelgesi pregnacy i tıklayınca çıkıyor bişeyler ama çok begenmedim. ama yinede çok güzel bu sitedeki çizelgele.

http://ticker.7910.org/ bu adresten giriyorsun. istediğin çizelgeyi tıklıyorsun önce. sonra çizelgeye gelicek figürü ...altta son regl tarihini girdim. in weeks i işaretledim. altta afterı işaretledim. create my ticker and get the code tıkladım. ilk verdiği linki de girdim oldu. umarım seninde olur a.s.
 
Son düzenleme:
kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız. şimdi kaç kilo olmuşsunuz.

ben 50 yle kalmıştım 51 olmuşum. 65 en fazla kapatsam bu 9 ayı süper olur. kendimi hiç o kiloda düşünemiyorum :))

ya bende 61 kilo ile kaldım ama git gide alırım galiba...sanırım 80 i bulurum vucudum cok müsait kilo almaya ama olsun sağlıklı bebkler gelsinde gider kilolar sırnaşık şey
 
:emir_bebek:nerde anam boyumda 1,63 ama ablamda 49 kiloydu 9. aylarda nerden baksan 75 faln olmuşdu tabi simdi tiğğ gibi maşşallah
 
Dr.şimdi Geldim Kizlar. Alttan Bakti Ve Yine Bebek Görülmedi Oluşmamişş. Boş Gebelik Dedi Büyük Ihtimal. 1 Hafta Daha Bekleyelim Dedi.. Zaten Kanaman Başalayabilir Dedi... 1 Hafta Sonra çikmaz Ise Ki Büyük Ihtimalle çikmayacak Kürtaj Olacağim... çok üzgünüm.. Hepiniz Sağlikli Bebekler Diliyorum Allahdan.. Ben Gidiyorum Aranizdan Hoşçakalin...:a015:

Canım benim üzme canını demekki daha zamanı var.RABBİM ne derse o olur.Ona inanıp güçlü ol. Eminimki zamanı geldiğinde çok güzel bebişlerin olacak.ALLAH gönlüne göre versin.
 
dr.şimdi Geldim Kizlar. Alttan Bakti Ve Yine Bebek Görülmedi Oluşmamişş. Boş Gebelik Dedi Büyük Ihtimal. 1 Hafta Daha Bekleyelim Dedi.. Zaten Kanaman Başalayabilir Dedi... 1 Hafta Sonra çikmaz Ise Ki Büyük Ihtimalle çikmayacak Kürtaj Olacağim... çok üzgünüm.. Hepiniz Sağlikli Bebekler Diliyorum Allahdan.. Ben Gidiyorum Aranizdan Hoşçakalin...:a015:
Canim Senin Adina çok üzüldüm
Her şey Allahtan Inşallah önümüzdeki Hafta Görünür Bebişin Ama Olmasada Yeni Bebişlerin Olur Inşallah Daha çok Gençsin ümitsizliğe Kapilma
 
kızlar Kaç Kiloyla Hamile Kaldınız. şimdi Kaç Kilo Olmuşsunuz.

Ben 50 Yle Kalmıştım 51 Olmuşum. 65 En Fazla Kapatsam Bu 9 Ayı Süper Olur. Kendimi Hiç O Kiloda Düşünemiyorum :))
Ben De 61.7 Ile Hamile Kaldim Hala Ayniyim
Kizlar Kendimize Kilo çizelgesi Oluşturalimmi Ne Dersiniz
Her Ayin Başinda Kilolarimizi Yazalim Belki Böylelikle Kilolarimizi Kontrol Altina Alabiliriz Biraz


Haziran
Marsg ..........51 Kilo (+ 1 Kilo)
Talya ............61.7 Kilo
 
marsg çım senin kiloyla benim kiloyu alt alta koyunca bi fena oldum valla :bbo::roflol::roflol:
 
Kizlar Siz Iyisiniz Yine Bide Benim Kiloma Bakin Rahatlarsiniz 68kg Hamile Kaldim 68,9 şu An Ama Ben Kesin 85'i Görürüm.
 
Istiridyeyim Incimsin Canim şimdi Gördüm Umarim Birdahaki Kontrolünde Herşey Yoluna Girmiş Olur.iyi Düşün Iyi Olsun.bebeğin Yoksada Daha Sağliklisi Gelir Arkadan Inşallah.
 
Kizlar Siz Iyisiniz Yine Bide Benim Kiloma Bakin Rahatlarsiniz 68kg Hamile Kaldim 68,9 şu An Ama Ben Kesin 85'i Görürüm.

Ne iyisi topu topu 900 gr. almışsın bana baksana 4 kilo, yemeyi kestimde artık almıyorum.Tabi ne kadar dayanırım orası muammasenağlamasenağlama
 
ne Iyisi Topu Topu 900 Gr. Almışsın Bana Baksana 4 Kilo, Yemeyi Kestimde Artık Almıyorum.tabi Ne Kadar Dayanırım Orası Muammasenağlamasenağlama

şu An Için çok Almadim Ama çok Yüksek Bir Kg Ile Hamile Kaldim O Açidan.benim Normalde 60 Falan Ideal Kilom.aslinda Bir Aralar 55 Kilo Idim çok özlüyorum O Günlerimi.
 
kizlar bende 57 kg la hamile kaldim suan 57.5 olmusum ama cok sisim side oylemisiniz??? aksamlari karnim davul gibi oluyo sabah iniyooo tabi oda sikinti yapiyo ama olsun melegim icin deger demi teyzeleri :emir_bebek:
 
kızlar tuvalete çıkmak için kurukayısı yiyin.ben de tam rejime başlamıştımki hamile olduğumu öğrendim))60 la hamile kaldım şimdi 62 civarı oldum.aman kilo felan umrumda değil iştahım çok açık börek çörek yemiyorum zaten.bebeğim sağlıklı olsunda napim veririm sonra
 
X