Esracim Canim Benim çok Sevindim Bende Görmek Istiyorum Yaa Benimki Ne Alemdedir Acaba Bak Ne Güzel Senin Son Adetle Uyumlu Benim Değil Ya 3 Gn önde Inş Uyar Bir Dahakine Tahlil Sonuçlarin Belli Oldu Mu??
canım normalde bende 14 unde görecektım ama test için smyrnaya gittim ordada dr muayene edıo böylelikle görmüş oldum,canım uyup uymaması bence son adet tarihinle döllenme arasındakı tarıhın uzamasıyla ilgili,sonra düzelirmi bilmem,
toxoplazma ve rubella da hiç bir sorun yokmuş fakat tiroid testı yarın belli olcak inşallah ondada bişey çıkmaz,sen nasılsın canım senın kontrol ne zaman bi dahakıne ,bu arada yarın saat 4 te okul gecesi var,gelsene sende
vajinal mı baktı cnm??ii hadi çok sevindim inş tiroidte de bişi çıkmaz
iiim cnm nasıl olayım belim ağrıyo arada 18inde cnm nerde olucak
Bende aynı şekilde 4 kilo aldım.Sende saat başı acıkıyomusun.Çok güzel tıka basa yiyorum bir saat geçmeden tekrar acıkıyorum.Normalde hiçyemek aramayan bi insanım baktım olucak gibi değil iki gündür ekmeği kestim ve sulu şeyler yiyorum.Nasıl olsa öylede acıkıyorum böylede.
Geçmiş olsun canım Bizdede kan uyuşmazlığı var malesef ama ilk çocuk için problem değil diyolar bir sorun olmaz diyor doktor...
Birdaha yazım..:1rolleyes:
sonuçun 30.89 çıktı iyimi kıslar yaaa...merhaba sefamolsun sen dün saat 3 de sonuçları almıyacakmıydın doktor ne dedi sonuçlara?
sonuçun 30.89 çıktı iyimi kıslar yaaa...
korkuyorumkimyasal gebelik falan , bugün doktorla 3te randevum var doktor evet hamileisn herşey yolunda demeden inanamıycam .
Birde kan testimi yaptıralı bugün 3cü gün olucak, aynı sabahta idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çok silikti.Dayanamadım bu sabah bir daha yaptım aynı testten bu kez üçüncü çizgi gayet net çıktı.iyi diimi:sm_confused:
üçüncü çizgi demişim yaaaaa...:1rolleyes::roflol:
hehe...:roflol:
iyi değilim zati bütün gece uyuyamadım sabahın köründe ayaktaydım...:bbo:
Bahçelievler Medıkalde Seçil Hanım var. İki arkadaşım Seçil hanıma gidiyorlardı. Oradada doğum yaptlar. Onlarda tavsiye üzerine gittiler.Çok memnun kaldılar.İstersen araştır .Aklında olsun.Ben gidemiyorum. Çünkü sağlık poliçemi acıbadem sigortadan yaptırdığım için limitli oradan başka hastaneye gidemiyorum :)) yoksa bende gitmeyi düşünüyordum
Ben hiç bulantı yaşamadım, ama yanma ve hazımsızlık sorununu yaşıyorum.O yüzden hep az az yiyorum, Sık yemek yiyorum, faydasınıda gördüm.CADIARZU
benimde yanmam var 4 günden beri bulantı var bide şiddetli diş ağrısı çekiyorum ama 12.haftadan önce hiçbir tedavi yaptıramıyorum bu daha kötü kızlar hepsi yakında geçecek az kaldı
kaç kere test yaptınız kan uyuşmazlığı için canım ya biz daha bir kere yaptırdık acaba daha mı sık olsa ki? inşallah hiçbir problem olmadan sağ salim gelir bebişlerimiz :1no2: