2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)


HAYIRLISI CANIM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH
BENDE EN SON GİTTİĞİMDE 12 HAFTAYI BİRAZ GEÇMİŞTİ VE ÇOK HAREKETLİYDİ NORMAL YADA ANORMAL DEMEYELİMDE BEBİŞİN KEYFİ DİYELİM naniknanik
 
ezraaa nbr canım...walla benim doktorum cinsiyeti yine söylemezse 4 boyutlu hastane arastırcam...
şüküx nasılsın benim dedigim hastane üsküdar belediyesinin oralarda bi yerlerde ...


iim canım çok saol,walla burası çok sıcak,ara ara girip sizi kontrol edıorum:1rolleyes:
onun dışında bişey yok zıyaretler falan,
sen nasılsın ,özelden gitmiomuydun sen dra ,çoğunda 4 boyutlu war çünkü
 
ya hatta kız istiyordum ilk başta ama kendimi şimdide erkeğe alıştırmıştım.

en sevmediğim şey başıma geldi. bir kız bir erkek. öfff

canım bak fatoşun başına gelen sey senınde başına gelmış ama bence sen içini ferah tut çunku bebişin pipisini gördunuz elınızde kanıt war dimi ama:lepi:
 

talım ppap ve beta hcg anlamsız,ben bastan onları görüp değerin üstünde diye korkmustum ama onlara bakılmıyor,diğerlerinde ne olduğu hiç yazmıyo mu?çünkü hangi değer ne değeri olduğunu yazması lazım,benimkine baktım şimdi,kombine risk 1:6105 yaş riski 1:509 cut off değerinin altında falan yazıyo,yada renkli bir çizelge olması lazım,o da yoksa bişey diyemiycem ama dr.un anlar ve umarım normal değerlerdedir.
 
canım bak fatoşun başına gelen sey senınde başına gelmış ama bence sen içini ferah tut çunku bebişin pipisini gördunuz elınızde kanıt war dimi ama:lepi:

ay valla var elimizde kanıt. eşimde dönünce çıkar bida bakalım şu çocun pipisine dedi :))))

ya ben kız için deli olurumda böyle insan ikilemde kalınca çok kötü oluyor.
 
ya bide sen nie başka doktora gittinki

3 lü test yaptırcaktım hastanede yaptırayım dedim. doktor bakıyor ya değerlere...

kıza benziyor dedi birden ... biz şok olduk eşimle dedik erkek demişlerdi bize. bencede kız dedi. ama tam 1 ay sonra kesin belli olur dedi.
 
slm kızlar,yaaa bu yazılarınızın altına yaptığınız takvimi beceremedim ben yaaaa sinir oldum.arkadaşlar bu nasıl olucak bilen varsa yardımcı olsun.

Selam canım ben de çok uğraştım onun için en sonunda burda buldum cevabı:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir-t124354/index.html
Ben yapıyordum ama bi noktayı atlıyormuşum şimdi oldu.Sana da yardımcı olur umarım.Bebişini gün gün takip edersin:teytey:
 
margs üzülecek bişey yok haftalarımız erken bence 1 ay bekle tam kesinleşsin ozamn daha da iyi olur çünkü haftalarımız erken doktorlarınd ayanılmaları normaldir. burada benim azım cok tükürükleniyor ne yapıcamı bilmiyorum en sevdiğim cay dı onu bile içmeiyorum. artık birşey daha sorucam hamilelkden sonra akıntısı artan olan oldumu
 
anladım şimdi ama keşke ultroson resmi yanında olsaymış bakalım o zaman ne dicekmiş
benimde gittiğimde 4 ayı geçmiş olucaz inş 17 haftalık olcak
 
benim arttı hatta kıvamıda koyulaştı doktorum normal dedi ama eğer kokulu ve böle peynir yoğurt kesiği gibi olursa önemli dedi
 

Senin içinden ne geçiyor canım.Ben de göremedim cinsiyetini ama kız olduğundan nerdeyse eminim.Annem,yakınlarım hepsi rüyalarında kızım olduğunu görüyor.İçimde hep kız olucak hissi...Eğer erkek çıkarsa hepimiz şaşırıcaz galiba:roflol:
 
slm kizlar nasilsiniz??
ben de yarin dr a gidiyorum kontrole en son 4 hafta once gitmistim bakalim hayirlisi olur insallah...
 

benim de arttı bu hafta ama mantar gibi diil,sadece yoğun..
 
herkese merabalar:)
barcli kızın hayırlı olsun işallah:)
3'lü testte aç ya da tok olmak gerekior mu?11 gün var daha özledim bebişimi,doktorum uzuun bi tatile çıktı!!işallah o gün biz de öğrenebiliriz cinsiyetini içim içimi yio meraktan..
dün akşam eşim arayıp yanına çağırdı beni çok sevdiği bi bebek vardı o gelmiş,gerçekten o kadar tatlıydı ki(erkek ama)böle tosuncuk..erkeğe de sıcak bakıorum artık ben sağlıkla doğuralım da di mi??
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…