2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)


bende rüyamda bilezikler takmıştım koluma.bebişim erkek oldu.seninkinide öyle yorumlayalım bence:dance:
 

mobilya konusunu açman çok ii oldu valla ben de bekliodum çünkü hergün netten araştırıorum .ilk önce mdf mi yoksa suntalem mobilya mı ona karar veremiorum.mobilyacılar suntalem dio ama mdf daha pahalı nie bööle diolar anlamıorum .belis die bi marka var,bellonada da var.ben kastamonu da sadece iki markaya ulaşabiliorum ama tavsiye edebileceğiniz bi site varsa seve seve bakarım:)bi de şu mdf ya da suntalem olayından anlayan birileri tanıosanız çok makbule geçer:))
ama şampuan vs.şimdi düşünmüorum,sonbaharda hergün ufak ufak alırım hem de yürüyüş yapmış olurum diorum..
 
Merhabalar herkeze iyi pazarlar kafam çok karışık şu cinsiyet olayı beni çok huzursuz etti bütün gece ya kötü rüyalar gördüm yada uyuyamadım rüyamda kuyuya düşüyodum nası sıçrıyarak uyandım anlamı ne fikri olan var mı?Bu arada şüküxxx hoş geldin canım aramıza
 

selam arkadaslar,mobilya konusunu bizde arastırdık,sonuç olarak karar bile verdik sayılır,kukla bebeyi cok kişi önerdi,ürünler güzel ve kaliteli hakikaten,avrupa yakasında etilerde bayi var ama merkez modokoda ve fiyatlar burda daha uygun tabi,bi de bebek odası doğumdan 1,5-2 ay önce evde olması gerekiyomus,mobilya ve tiner kokusunun ucması acısından,internette siteleri var.
 
Nazlıcan anneanne nerde?? Zor olmuyor mu öyle 1 ay ayrı kalmak?? Yani kızın kızmıyor mu onu bırakıyorsunuz diye?? Biz de benzer durumda olacağız sanırım bebiş doğunca da merak ediyorum o yüzden:)

selam internet bağlantımız korkunç bugünlerde.ancak girebildim.
kızım burda tek başına kallmaktansa annaneyle gitmeyi tercih ediyor.bakıcı da istemiyor artık.annane manisa salihlide biz diyarbakırdayız canım.burası o kadar sıcak ki iyiki gitmiş diyoruz.evimizin elektrik tesisatı çok kötü olunca klima da takdıramadık çocuk perişan olurdu valla.baya bi özledik birbirimizi.onu kışdan beri yaz tatilini anane ve babanende geçirirsin diye alıştırdım şimdilik aramız iyi zaten 17 gün kaldı izne ayrılıp yanına gitmemize.bu hafta ananeden de babaanneye gidecek yazlığa deniz için çok heyecanlanıyor zaten keyfi yerindeymiş prensesimin.bende çalışan anne çocuğuydum ve tatillerde annaneme giderdik kardeşimle çok da güzel geçerdi.bende kızımın burda yanlız kalıp sıcaktan pişmesindense orda eğlenmesini tercih ettim.
 
şüxx hoşgeldin canım
kızlar herkes iyimi ben kolay giremiyorum internetimiz çok kötü bu haftasonu.okuyamadım önceki sayfaları
 

hosbulduk canım,hayır olsun ama hamilelerin rüyaları yorumlanmazmıs,için rahat olsuna.s
 

sağlıklı olsun gerisini boşver canım ya.bence rüyaların cinsiyet meselesinden değildi yani tek ondan değildir.hamile kadınlar öle garip rüyalar görür sık sık.bende garip şeyler görüyorum kızımdada olurdu öle. ama sana bişi diyimmi benim içime kızın olacağı doğuyor. bakalım tutacakmıfisfisfis
 

nie cinsiyet olayı huzursuz edio seni anlamadım ben ama rüyalarını kafana takma diyebilirim geçenlerde ben de çok çok kötü bi rüya görmüştüm hemen unutmaya çalıştım sen de unut!!
bebişlerimiz sağlıklı olsun ,işallah doğurabilelim en güzel duygu bu:))
 
ben şimdi baktım kuklaya evet var güzel şeyler hem genişlerde ama fiyatları yazmıo nasıldı fiyat aralığı?
 
şüxx hoşgeldin canım
kızlar herkes iyimi ben kolay giremiyorum internetimiz çok kötü bu haftasonu.okuyamadım önceki sayfaları


slm canımmerak etme herkes iyi,
dbakırdayım demişsin bende geçen sene ordaydım ,1,5 sene kaldım eş durumundan tayınle izmire geldim,oranın sıcağını,elektrık kesintilerini biliorum,:bbo:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…