2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

vidi evde komili sizma zeytinyağı var böyle bişi mi??
yoksa daha doğal bişi mi bulmak lazım ki????

ewet canım bildiğimiz evde kullanılan zeytinyağı.ama tabi imkanın varsa köylerden falan doğalını bulmaya daha iyi olur herlde:)
 

Bak görüomusun bebişin yaptığını bekleticek bizi bir ay dahayerimseniben
Ne güzel herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım
 
marsg gözün aydın canım,
ekinsu bı dahaki sefere kadar sabredıcen,heyecan olur artık:):))
toboti,çatlaklar için öncelikle bol su içicez,eğer iç karnın yoksa ne sürersek sürelim muhakkak çatlama olacak,bıraz yapıyla ilgili bu,ama bizim yınede tedbiri elden bırakmamız gerek,
benımde çatlamaya musaıt bı yapım war,
vucudumuzu bolca nemlendırmemiz gerekıo,her gün duş alıp göğsümüze ve karnımıza kalçamıza bişeyler surmek gerekıo,dr um şu an için çatlak kreımıne çok para wermenın gereksız olduğunu,bebe yağının 5.aya kadar gereklı nemlendırmeyı yapacağını söledi,
doğum yapmış annelerın çatlak konusunu okudum,herkes badem yağının kıllanma yaptığında hem fikir,önerıler arasında kakoa yağı,bebe yağı ve zeytınyağını öneriolar,daha önce burda çok ilginç bulduğum için yazmıştım,tekrar yazıorum,halı hazırda doğum yapmış çatlağı kalanlar,eğer hala pempe renkte ise ve bizimki gibi hamıle olanlar için bi krem keşfetmişler,hepimizin bildiği bepanten krem mavi merhem olanı,2 ytl ücreti,inanılmaz etki yapmış,çatlağı olanları epey bı toparlamış,çok ilginç gelmişti bana,bu sitede doğum çatlakları konusunda yazıo,bende uygulamayı düşünüorum,
ayrıca orda kozmetik kremı olarakta motherlove kremı önerilio,
bilginize
 
marsg tebrik ederim canım darısı başıma ekinsucum boşver inşallah istediğin olur bana kızın ourmuş gibi geliyo hayırlısı olsun canım
 
marsg tebrik ederim.sende erkek annesi olacaksın demek.eşin ve kayınvaliden sevinmiştir:))
 
:) kayınvalidem düne kadar sadece torun torun diyodu sadece. şimdi kız lafı geçince "e olsun neyse" falan demeye başladı:)
kociş de kız manyağı die bilirdim ben. etraftan mı etklendi ne bilmem kızıo şimdi kızınız olcek sizin diyenlere..
ben erkek delisiydim. onlar böyle yapınca kız isteyesim geliyo şmdi inadına:)
kısmet, ağustos ilk hafta öğrencem kısmetse
 
bende hala var bulantı.geçmesi umuduyla yaşıyorum ama bi türlü geçmiyo.:1no2:

ya napçaz böle valla her gün tekrar hamile kalıorum gibi oluo,dermanım kalmadı!!tek tesellim bebeğim,ama bazen onu da üzüorum heralde..
umarım sen de en yakın zamanda kurtulursun bulantılardan..
 
kızlar bebeğim çok sağlıklıymış ve ERKEK mişşşşşşşşşşş

canım hayırlı olsun ,çok sevindim sağlıklı olmasına bebişinin..
ben asıl erkek konusunu merak ediorum ,ikimiz de kız istioduk ama artık benimki de erkekmiş gibi gelio o zaman ii erkek olsun evin tek çiçeği ben olayım diyorum çünkü eşim kız istio ve sanki kız olursa papucum dama gidecek gibi hissediorum ama bi yandan da kız istediğim için acaba erkek olursa o an ve sonrası ne yaparım diye düşünüyorum ,çok üzülürsem bebişime çok ayıp olur sonuçta sağlıklı olsun,kucağıma alabileyim yeter ama işte düşün düşün,kızıorum kendime!!
uzun lafın kısası tekrar hayırlı olsun ve ne hissediyorsun?(kayınvalideni ben de görmek görmek istemiorum!!)
 

hayırlı olsun canım,artık 1 ay çatlarsınız meraktan..sağlıklı olsun da gerisi teferruat:))
 
ben çatlak için bebek yağı kullanıorum ,normalde cildim kurudur ama onun sayesinde bayaa nemlendi hani şu ıslak tene 10 kat daha ii olandan:))
ama geçenay doğum yapan bi arkadaşım devamlı has zeytinyağı kullanmış (markette satılanlardan diil) yalnız karnına da diil,vaginasına da ve doğumu 10 dakika sürmemiş .ne çatlak var ne de uzun ve ağrılı doğum artık zeytinyağından mı bilemiorum:))
 
ya ben hep kendi kendime yazıorum halbuki sohbet etmek istiorum yarın öğlen de gireceğim bakalım ne olacak..herkese tatlı rüyalar:)
 
Marsg cım gözün aydın hayatım, ekinsu sonuçlarına sevindim, :dance:bu sefer cinsiyet görmek kısmetin değilmiş, allah sağlıklı eli ayağı süzgün ve gönlüne göre versin hayatım. Pazartesi de ben gideceğim doktora bakalım görebilecekmiyiz cinsiyetini. Bazen kızım olacak gibi hissediyorum, ama bazı zamanda oğlum, evet kız çoçuklarını süslemek, giydirmek çok güzel, yeğenim de erkek erkeğin keyfide başka kızlar be, büyük adam gibi pantalon gömlek giydiriyorduk yeğenime kışın,bir tatlı oluyorlar sormayın gitsin, yerim onu ben tatlı niyetine valla.:dance:
 

meraba hande ,umarım sen de pazartesi sağlıkla görürsün bebişini,cinsiyetini..
cinsiyet hakkında dediğin çok doğru hem erkek ileride çok tatlı oluo,annesine çok bağlı oluo ama bizler yani kızlar tamam küçükken mini etekler falan ama sonra bi adamın yanına..
 

senin cinsiyet belli mi canım
 
merhaba arkadaşlar , bende ocak annesi olacagım 13+6 haftalık hamileyim :) bugun 11-14 testimiz yapıldı hersey cok guzel.... % 90 kız dedi doktorumuz.... erkek olacagına alıstırmısız kendimizi nedense saskınlık yasadık.... :))
 
ya kıssslar bende 2009 ocakda doğum yapıcam kısmetse eğer
benim akıllı kafam siteye yeni üyeyim ya o gazla gitmiş 2008 ocak ayında doğum yapanlara bende ocak ayında doğurucam diye kendimi rezil etmişim iyimi o kadar utandım ki
neyse şükür kavuşturana 2009 ocak başı sat'a göre 8 ocak muhtemel doğum tarihim
bebeğimin cinsiyeti belli değil
bu ikinci gebeliğim bi prensesim var galiba bu da prenses olacak içime öyle doğuyoda Şeniz
ne diyeyim rabbim herkese evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…