- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
kızlar hamilelikte olur diyorlar dı da inanmıyordum.
bende acayip unutkanlık ve dikkat dağınıklığı başladıvar mı sizdede. ben şu dişimi takıyorum belki ondandır ama...
gecen akşam eşim önde kendi arabasında ben arkada kendi arabamda. küt diye vurdum arkadan. iki arabada serviste şimdi.
resmen sarhoş gibi geziyorum bu ara. sürekli uyumak istiyorum.
balım inşallah sağlık ve erkek haberlerini alırız bugün bu arada benim eşimde ultrasona girince ekranın içine düşüyor neredeyse.
marsgcım geçmişolsun canım.bende bu ara trafikte özellikle dikkatimi zor topluyorum işyerin neyse idare oluyor da.trafik önemli canım dikkatli ol
süper bişiy yaaa annemin ne zaman hamile kaldıgını bilmek bide su gazete olayı...
kızlar az önce doktordan geldik ikili testimin sonucu gayet iyiydi cikolata yedim gitmedin allahım bebiş bir haraketliydi anlatamam kafası asagıda amuda kalkmıs yatıyodu bacaklar havada...lülülülülülü güldürdü bizi sabah sabah küçük hobit doktor ferrum fort verdi kansızlık için bide dut pekmezi aldım ac karna 1kilo almısım şimdiye kadar hersey süperdi hoplaya zıplaya eve geldik eşimle...:sm_cool:
günaydın kızlar,
sizler çalışıosunuz dimi ondan böle erkencisiniz,ben tatildeyım ya anca uyanıorum yaa,sonrada düşünüorum bu son tatilim olacak tek başıma istediğim gibi yatıp kalktığım, o yüzden bol bol uyuyorum:teytey:
sen nasılsın nazlıcan.testleri tekrar yaptırdınmı?inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
süper bişiy yaaa annemin ne zaman hamile kaldıgını bilmek bide su gazete olayı...
kızlar az önce doktordan geldik ikili testimin sonucu gayet iyiydi cikolata yedim gitmedin allahım bebiş bir haraketliydi anlatamam kafası asagıda amuda kalkmıs yatıyodu bacaklar havada...lülülülülülü güldürdü bizi sabah sabah küçük hobit doktor ferrum fort verdi kansızlık için bide dut pekmezi aldım ac karna 1kilo almısım şimdiye kadar hersey süperdi hoplaya zıplaya eve geldik eşimle...:sm_cool:
ezraaaaaaaaaa günaydın bende bebeksiz son tatil diye cok fazla uyuyorum ama genelde 9 da kalkıp öglen de 3 gibi yatıp 6 da kalkıyorum cok sevdim bu ögle uykusunu süprizzzzz cinsiyet yok daha doktor bişiy demedi ama catlak kremi almıstım pregnacare ona baslıcam aksam...canım 3 kilo cok degil mi ben aksamları 30.dk yürüyorum bide bisiklete biniyorum 30 dk.
montesori senin cinsiyet bellimi