Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun canım, inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirisin bundan sonra da...
Ezracım çok tatlı bebişin güzel poz vermiş valla ne zamanki hali bu
balım senin adına çok sevindim canım
ezra cım resimler çok tatlı çıkmış maşallah 2.resimde ön profilden mi çıkmış ben mi benzettim acaba
balım senin adına çok sevindim canım
ezra cım resimler çok tatlı çıkmış maşallah 2.resimde ön profilden mi çıkmış ben mi benzettim acaba
slm kızlar hepinize günaydın iki gündür yoktum dün çok yogun bir gündü tam üç tane bebiş ziyeretinde bulunduk eşimin arkadasının ikizleri oldu iki kız gittik hastaneye bebekleri göremedik ikiside 1,300 gr dı yogun bakımda besleniyolardı arkadasımın yanındaki beşikler bostu üzücü bir durum bebekleri de görmemişti iki gün sonra cıkıcak hastaneden ama bebekler 1,800 olana kadar kalcakmıs hastanede allahım kendimi düşündüm birden evden mutlu mesut cıkıyosun döndüğünde bebekler yanında yok basladı orda duygusallıgım gözlerim doldu...
sonra gittik kuzenime bebek cok tatlıydı eymen koymuslar adını ömrümde gördüğüm en saclı bebekti kömür gibi sacları vardı 3,500 dogmus bebegi kucagıma verdiler tutamadım kafasını cocuk kucagımda sekilden şekile girdi sonra ev halkı kalktı panik oldu aldılar bebeği benden tutamadım diye haklılarda ayy gözlerim doldu yaaa ben nasıl bakcak bebegime cok güvensizleştim yol boyu sordum kendime hazır mıydım bu bebege bakabilir miyim kendim diye gece de uyuyuamadım moralim çok bozuk kızlar yaaa..... birde hamile oldugumu ögrendiğimde böyle sorular sormustum kendime ben mi anormalim sizde de var mı böyle güvensizlikler...
kimse yok mu ya nerdesiniz
ezra ben geldim şimdi burdayımmm
Bende öyleyim evdeyim bütün gün, dediğin gibi bu site olmasaydı sıkıntıdan kafayı yemiştim herhalde
calışmıomusun canım şu an
Yok şu an çalışmıyorum , ben danışmanlık yapıyordum hamile kalınca ara verdim, bebiş doğsun bir süre sonra başlarım yine, bu arada ben göbiş resmimi çektim diğer foruma koydum sıra sende
Yok şu an çalışmıyorum , ben danışmanlık yapıyordum hamile kalınca ara verdim, bebiş doğsun bir süre sonra başlarım yine, bu arada ben göbiş resmimi çektim diğer foruma koydum sıra sende