Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin nazobülo,hayırlı olsun canım.
ben kaç zamandır yatakta farkediyorum, ne tarafa yatarsak o tarafta belli bir süre sonrasında bir sertlik oluşuyor.:lepi:
Geçen pazar günü elimi o sertliğin üzerinde beklettim hafif bastırarak, hareketlerini hissettim.Biraz beklemek gerekiyor ama hissediliyor, eşime de elini koy bekle dedim, o da hissetti hareketlerini:dance::dance:hareketlerini elimizle farketmekte çok güzel bir duyguydu....:teytey::sm_cool:
hoşgeldin nazobülo,hayırlı olsun canım.
ben kaç zamandır yatakta farkediyorum, ne tarafa yatarsak o tarafta belli bir süre sonrasında bir sertlik oluşuyor.:lepi:
Geçen pazar günü elimi o sertliğin üzerinde beklettim hafif bastırarak, hareketlerini hissettim.Biraz beklemek gerekiyor ama hissediliyor, eşime de elini koy bekle dedim, o da hissetti hareketlerini:dance::dance:hareketlerini elimizle farketmekte çok güzel bir duyguydu....:teytey::sm_cool:
Kizlar tünaydin herkese
2 gündür nete giremiyorum cenazemiz vardi ananemi kaybettim pazar gecesi, dün sakladik yerine allah yattiği yerde dinlendirsin inşallah
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ,test sonuçlari çikanlar hayirli olsun ,bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenler allah gönlünüze göre vermiştir inşallah
bende denedim hissedemiyim diye ama hissedemedim.
benimki sağda yatıyor . doktorda hep orda buluyor zaten. göya sağdan yatan kız olurmuş alın size bir hurafe daha :)))))
sizinkiler ne tarafta yatıyor.
merhaba kızlar ben çok kötüyüm ya anlatamam size
talyacım annene de çok üzüldüm canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin canım.
kızlar dün gidip ikili test sonucumu aldım ne yazıkki yüksek çıktı doktor 24 gün sonra 16. haftamda beni üniversiteye amniosenteze yolladı.moralim çok kötü nolur benim küçük kuzum için dua edin her şey yolundadır inşallah diye.lütfen kendinize iyi bakın ve küçük şeyleri kafanıza takmayın umarım kimse bu yaşadığımı yaşamaz inşallah.dün akşamdan beri aptal gibiyim ya
ya tabi biraz da ultrasonla ilgili...3 boyutlu ultrasonda daha erken ögreniliyo ama benim dr umda o yok malesef ben de cok üstüne düsmedim nasilsa ögreniriz diye...
hadi bakalim kuzicim ogrenirsin insallah...