Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman arkadaşlar b- hcg de pek güvenilir değilmiş demekki.unutalım hep beraber o değeriyasakkelime
Günaydın arkadaşlar
Marsg ne güzel bir duygudur bu ya ilk kez hissettin darısı başımıza
bende sabah bebişimi gördük deyince ay bu kız sabahın köründe doktora gidip ultrasonamı girdi dedim kendi kendime
glabella ben dayanamıyorum senin şu resme ya lütfen bana netten aldığın şu linki yolla ne olur
merhabalar benim miniğimde kısmetse ocakat gelicek cinsiyetimiz henüz belli değil pek ısrar ettim ama sölemedi verdiği tarih iki hafta sonra ama ondan iki hafta sonrada genel kontrol var ya 4 hafta beklicem ya dayanamayıp gidicem :)
merhabalar benim miniğimde kısmetse ocakat gelicek cinsiyetimiz henüz belli değil pek ısrar ettim ama sölemedi verdiği tarih iki hafta sonra ama ondan iki hafta sonrada genel kontrol var ya 4 hafta beklicem ya dayanamayıp gidicem :)
hoşbulduk waterfull
bu haftaya kadar çok rahat yatıp uyuydoum ama bikaç gecedir ne yana döncemi bilemiyom en rahatı sol diolar ama ondan bile rahat edemiyom sanırım bebiş artık daha hızlı büyüyo