- 7 Şubat 2008
- 1.896
- 13
talya göbek deliğinden mi ölçtün
hatırlamıyorum ki canım ama akşama tekrar ölçüçem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
talya göbek deliğinden mi ölçtün
hera doom künün kutlu olsun..ama gerçekten bundan soonası çok hızlı geçecek!!:))
bu arada göbişleri sabah ve göbek deliğinden ölçeceksek ben varım yoksa akşam ölçemem arada dağlar kadar fark oluo:))yarın dışarı çıkıp bi mezura bulayım bare..
o zaman ben de yarın sabah tekrar ölçer düzeltirim, bi de bakarmışım hiç fark yok
kızlar doktorum aradı şimdi ikili testimin sonucu çıkmış sorun yok çok şükür. darısı sizlerin başına.
kızlar doktorum aradı şimdi ikili testimin sonucu çıkmış sorun yok çok şükür. darısı sizlerin başına.
:1shok::1shok:inanmıyorum yaaa benimde 86 kocaman bir göbeğim var a.s.
Merhaba kızlar.. kısmetse bende ocak 20' de doğum yapacak anne adaylarından biriyim.İnanın çok ilginç duygular yaşıyorum.Problemli olmayan bir gebelik yaşamaktayım.Umarım hep böyle devam eder. Bebişimi ayın 10'unda göreceğim.Bakalım bize ne şirinlikler yapacak bu sefer.Hepinizi çok öpüyorum.