- 9 Haziran 2008
- 5.319
- 26
- 43
kızlar 2 li test sonucumu aldım fb-hcg 77,5 çıkmış beta diye bişey yazmıyor o mudur acaba?
emin diilim ama hcg yazdığına göre odur heralde..hadi hayırlı olsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 2 li test sonucumu aldım fb-hcg 77,5 çıkmış beta diye bişey yazmıyor o mudur acaba?
emin diilim ama hcg yazdığına göre odur heralde..hadi hayırlı olsun:)
teşekkür ederim doğrumudur ki bu :bbo:
Merhaba kızlar.. kısmetse bende ocak 20' de doğum yapacak anne adaylarından biriyim.İnanın çok ilginç duygular yaşıyorum.Problemli olmayan bir gebelik yaşamaktayım.Umarım hep böyle devam eder. Bebişimi ayın 10'unda göreceğim.Bakalım bize ne şirinlikler yapacak bu sefer.Hepinizi çok öpüyorum.
hoşgeldin canim aramizamerhaba kızlar.. Kısmetse bende ocak 20' de doğum yapacak anne adaylarından biriyim.inanın çok ilginç duygular yaşıyorum.problemli olmayan bir gebelik yaşamaktayım.umarım hep böyle devam eder. Bebişimi ayın 10'unda göreceğim.bakalım bize ne şirinlikler yapacak bu sefer.hepinizi çok öpüyorum.
herkese günaydın
pretty women çok geçmiş olsun hamilelikte başka bir şey daha çıkınca insan iyiden yıkılıyor.
diş probelemimi çözmeme izin verdi doktorum dün dişçideydik ama dişçim hamile olduğun için yine tekrarlıycak geçmiycek haberin olsun dedi.
lokal anestezi yaptı ve biraz rahatlattı diş etimi. 15 gün sonra yine gidicem yine aynı işlemi yapıcak.
lokal anestezi konusunda çok tedirgindim ama kadın doğum doktorum hiç canımı sıkmamamı miyom olan hamile kadınları bile ameliyata alabildiklerini söyledi. bilginiz olsun sizinde ağrı kesici olarakta gerekirse minoset kullanabileceğimi söyledi
allahım sen koru bebeklerimizi şu kalan 6 ayımızı da sorunsuz geçirelim nolurrrrrrr
Merhaba kızlar.. kısmetse bende ocak 20' de doğum yapacak anne adaylarından biriyim.İnanın çok ilginç duygular yaşıyorum.Problemli olmayan bir gebelik yaşamaktayım.Umarım hep böyle devam eder. Bebişimi ayın 10'unda göreceğim.Bakalım bize ne şirinlikler yapacak bu sefer.Hepinizi çok öpüyorum.
çok geçmiş olsun canım.Ağrı kesici konusunda benim ağbimin eşinin başı çok ağrıyordu hamilelikte doktor minoset vermişti. Evet minoset zararlı değil. Kendine dikkat et
slm kızlar, nasılsınız?
pretty women geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.
ekinsu aslında okumamak en iyisi bende okuyunca çok korkuyorum
inanna cnm böyle rüyalar çok normal kendini üzme cnm
alisha sana da ii tatiller hayatım geziyosun ordan oraya bende gidicem bugün bodruma hafta sonu ordayım:dance:
kızlar ayrıca bugun benım dogum gunum 25 bıtıyorsenağlama