- 24 Mart 2008
- 427
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
talyacım beni de ekler misin 57 ile hamile kaldım hala 57 kilodayım calemityjane aramıza hosgeldin saglıklı bir hamilelik dönemi gecirmen dilegiyle...
canım bu ne ya şaka gibi muayene ücretleri bile 85 ytl değil nasıl doğum o paraya oluyor:uhm: valla benım gıttıgım yerde 2200 ytl dedıler doguma
montesori süpersin hiç kg almamışsın imrendim vallahi.
canım ya zor hakikaten bu senin ve eşinin kararın olacak maddiyat da çok önemli ama
benim düşüncem dr.un hastayla ez az 20 dk.ilgilenmesi onu dinlemesi ve kafasına takılan soruları izah etmesi onu rahatlatması
benimde ikinci dr.um bu ,ilk dr.umun yanında ultrason dahil 10.dk kalmıştım sormam gereken bi sürü şey vardı ama bu kısa sürede ve dr.un o telaşında hepsini unuttum yanından çıkınca aklıma geldi hepsi
eeee ben dr.umla rahatça konuşamıyacaksam kiminle konuşucam dimi ya:)
lilam kilo almadım da inanılmaz bir karnım var anlamadım bu işi otobüste dolmusta herkes yer veriyo ama bugun doktor kontrolum iyi geçmedi kansızlık varmıs bebiş için yicem zorlucam kendimi keçiboynuzu pekmezi siyah cekirdekli üzüm filan bol tüketmem gerekiyomus öbür ay listenin basında görürsün artık beni :roflol:canım bişiy cekmiyo yiyorum ama agzımda hiç gitmeyen bir tat var pas gibi umarım gecer...
canım okmeydanındakine mi gidiyorsun.
hangi doktor...
ne kadar ödeme yapıyorsun.
ultrasonun 4 boyutlumu acaba .
Calemityjane muhtemel doğum tarihin kaç canım bende pek anlamam ama deneyelim bakalım olacakmı
bunu en iyi barcli yapıyor ama oda ortalıkta yok
ben de geldim kızlar buraya ama çok almışım ya ortalamanın üstü üfffff:1no2:
İSİM............................Başlangıç kg......................Şu anki kg....................Alınan kg
ALİSHA 58 .................................. 60.3...........................+2.3
İNANNA13..........................62.............. .....................61.7......................... ....(-0.3)
CİCİKIZSİNEM.....................60............... ....................61............................ ....+1
BALIM................................54 ...................................54............. ....................0
HANDE 80 ..........................41...................... .............41.................................0
SMRİSK..............................61............ .......................62......................... ......+1
TALYA................................61.7......... ......................63.1........................ ......+1.4
PRETTY WOMEN................57
MARSG..............................48.7........... .......................49.9....................... ....+1,2
BLOOMS............................60.............. ...................... 64...............................+4
LİLAM.................................68.......... ..........................68.9.................... ........+0.9
MELEĞİM16........................57............... .....................57.5......................... ....+0.5
RÜYAGİBİŞEKER................60................... .................62............................ ...+2
BARCLİ...............................63........... .........................67....................... .........+4
FATOCUM .........................54....................... .............55.6...............................+ 1.6
MİNİĞİMM .........................52....................... .............55................................ + 3
GÜLSEREN....................... 68................................... .70...................................+2
GAMZE YILMAZ..................54........................ .............55.5...............................+ 1.5
EKİNSU .............................64................... ..................66............................ .....+2
EZRA 2001.........................58 ...................................59.6........... ......................+1.6
NAZLICAN ........................ 52.....................................53......... ...........................+1
KANCICEGIM......................60................ .....................61.......................... .........+1
WATERFULL.......................54................ ....................58............................ ........+4
GLABELLA.........................54............... ......................53.......................... ..........-1
SHEEDA.............................53............. ........................56........................ ...........+3
MONTESORİ.......................57......................................57....................................0
CALEMİTYJANE..................57......................................59....................................+2