Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bebim altta duruo şimdi bu erkek olacak anlamına mı gelioooo
bana ne bana ne ben kız istiyrmmmmmm
sağlıklı olsunda gerisi önemli değill
:roflol: Şaka diyorum ya. ama bende geçen kayınvalideme bozuk attım. oğlumun oğlu diye sevip duruyor.
şuna erkek deyip durmayın dedim belki kız :))
marsg canım çok net ultrason görüntün maşallah herşey yolunda sanırım.test sonuçlarını aldın mı?karnından ultrasonla bakıyor değil mi?benimde önümüzdeki hafta ikili testim yapılacak merak içerisindeyim.
ben bu sefer çıkıorum çünkü bi yemek bulmam lazım(kocam hiçç yardımcı olmuo!!
bayyy:))
bana da herkes kız olacak dio eşim de kızıo herkes görecek erkek olduğunu benim oğlum göstercek pipisini dioooo ayy valla kız olursaaa adam dumur olacak haaasırnaşık şey
ikili testi yaptırdım cumartesi alıcam.
ense kalınlığında bir problem yok çok şükür.
karnımdan bakıyor. gecen gittiğimdede öyle bakmıştı 8+6 daydım o zaman.
bu arada bende trakyalıyım geçen arıyordun ya. eşimde tekirdağ saraylı
ama maglesef gelip gidemiyoruz. sadece kütük öyle :))
evet hakikaten kıpır kıpırlar benimki sürekli ayakları ile bisiklet çeviriyordu.ay canım yerim ben onu. 4 tane çekti benimki bir kaç açıdan var. durmuyorlar artık kıpır kıprlar
yaaa sonunda bir trakyalı buldum ama yarım trakyalı oda:))))eşin saray lı peki sen nerelisin?ben tekirdağ çorluluyum
gerçekten çok büyük mucize..işallah kucaklarimiza aliriz sağlikla..
Ben de buzdolabına astım fotosunu kurbişimin ,en çok bekleme yaptığım yer ne de olsa:))
yalnız bi şi diycem:bi yerde cinsiyet tahmini hakkında okumuştum,bebek üstteyse kız ,alttaysa erkek die şimdi marsg'ın fotosunu görünce benimki boşlukta duruodu,sizlerinki nası??