- 30 Nisan 2008
- 5.207
- 3
ben yaptım ona takvim koyamadı kendi :)))
alemsin marsg ya:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İSİM............................Başlangıç kg......................Şu anki kg....................Alınan kg
İNANNA13..........................62.............. .....................61.7......................... ....(-0.3)
CİCİKIZSİNEM.....................60............... ....................61............................ ....+1
BALIM................................54
HANDE 80 ..........................41
SMRİSK..............................61
TALYA................................61.7......... ......................63.1........................ .....+1.4
PRETTY WOMEN................57
MARSG..............................48.7........... .......................49.9....................... ........+1,2
BLOOMS............................60.............. ...................... 64.................................+4
LİLAM.................................68.......... ..........................68.9.................... ...........+0.9
MELEĞİM16........................57............... .....................57.5......................... ......+0.5
RÜYAGİBİŞEKER................60................... .................62............................... ...+2
BARCLİ...............................63........... .........................67....................... ...........+4
FATOCUM .........................54....................... .............55.6................................+ 1.6
MİNİĞİMM .........................52....................... .............56.5................................+ 4.5
GÜLSEREN....................... 68................................... .70...................................+2
GAMZE YILMAZ..................54........................ .............55.5................................+ 1.5
EKİNSU .............................64................... ..................66.............................. .....+2
EZRA 2001.........................58 ...................................59.6........... .....................+1.6
NAZLICAN ........................ 52.....................................53......... ..........................+1
KANCICEGIM......................60.....................................61....................................+1
WATERFULL.......................54....................................58....................................+4
GLABELLA.........................54.....................................53....................................-1
benim takvimi eşim yaptı , senin için sanada yaptırıcam bir takvim akşama canım üzülüyorum gördükçe seni, son adet tarihin neydi?
kızlar bakın bebişim
kocaman olmuş annesinin kuzusu[/URL][/IMG]