Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın kızlar .güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...sengözlerimebaksanab
marsg ve kançiçeğim gözünüz aydın ne güzel bebişlerinizi görmüşsünüz sizde .sağlıkla kucağınaıza almayı da nasip etsin rabbim inş.
darısı benim başıma inş.:teytey:
şafak 13sırnaşık şey
benim de kan testi sonuçlarım çıkmış buğün yarın dr. fakslıycam.inş bi sorun yoktur
kızlarr Talya'nın Kg çizelgesini Aldım Hadi Güncelleyelim Böylece Belki Kendimizi Kontrol Edebiliriz. Oldumu Bilemiyorum Kaymalar Olabilir
Isim Başlangıç Kg şu Anki Kg Alınan Kg
Cicikizsinem.....................60
Balim................................54
Hande 80 ..........................41
Smrisk..............................61
Talya................................61.7
Pretty Women................57
Marsg..............................48.7..................................49.9...............................+1,2
Blooms............................60.................................... 64.................................+4
Lilam.................................68....................................68.9...............................+0.9
Meleğim16........................57....................................57.5...............................+0.5
Rüyagibişeker................60....................................62..................................+2
Barcli...............................63....................................67..................................+4
Fatocum .........................54....................................54.5................................+0.5
Miniğimm .........................52....................................56.5................................+4.5
Gülseren....................... 68................................... .70...................................+2
Gamze Yilmaz..................54.....................................55.5................................+1.5
Ekinsu ...........................64.....................................66...................................+2
Ezra 2001.........................58 ...................................59.6................................+1.6
Nazlican ........................ 52.....................................53...................................+1
OLMOOOR OLMUOOR,TAKVİ OLMUUOORR!!!neys yaptım bişiyler ama:))
haber alır almaz yazacağım ..sen de umarım en yakın zaman da kurtulursun bu acıdan..
çok güzel olmuş geliştirmiş bende üzerinden devam edeyim arkadaşımÇok sevindim Talya'cım bebişin iyi olmasına, valla dedik çizelgeyi unutunca çok kilo almaya başladık hemen güncelleyelim ama zormuş yapması arkadaşım
benim takvimi eşim yaptı , senin için sanada yaptırıcam bir takvim akşama canım üzülüyorum gördükçe seni, son adet tarihin neydi?