- 30 Nisan 2008
- 5.207
- 3
Ben 30 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, ilk olacak kısmet olursa ve tüp bebek benim bebeğim, aranızda tek tüp bebe benimki mi ne :sm_confused:
benimde aşılama yöntemi ile canım ama sanırım dediğin gibi başka kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 30 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, ilk olacak kısmet olursa ve tüp bebek benim bebeğim, aranızda tek tüp bebe benimki mi ne :sm_confused:
bence tüp bebek isteyenler yazın bitmesini bekliolardır:) başbaşa son yazları nasılsa
bence tüp bebek isteyenler yazın bitmesini bekliolardır:) başbaşa son yazları nasılsa
:) Yok canım be nerdeeeee, keşke erteleme yada zaman seçme gibi bi şansları olsa, tüp bebek bölümünde canla başla uğraşıyo kızlar
Bizim aşılama tutmasaydı bizde tüp bebeğe geçecektik ama çok zormuş öyle duydum
Tedavi okadar da zor değil aslında, iğnelere ilaçlara alışıyo insan,
en zor yanı tutacakmı tutmayacakmı diye yapılan stres ve sonuçta birde tutmazsa hem maddi hem manevi yıkılıyo insan, benimki ilk denemede tutmadı, ikinci denemede dondurulmuş embriyolarımızı kullandık tuttu, yani ben şanslılardan biriyim.
benim yeni 1 sene ekinsu 83lüyüm sen?
tam zamanıymış hayırlısı olsun bebeiniz.benden 3 hafta erken doğum gözüküor bakalım nasıl bişeymiş doğum anlatırsın artık:)Ben 33 yaşındayım canım, 3 yıl oldu evleneli