Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar kaç yaşındasınız, kaç yıllık/aylık evlisiniz, ilk çocuğunuz mu? Birbirimizi tanıyalım biraz
Ben:
33 yaşındayım
3 yıllık evliyim
İlk çocuğumuz olacak inşallah
gunaydin kizlar.........arada ben de kaynayayim bari:teytey:
ben de 2,5 senelik evliyim,21 yasindayim ve onumuzdeki ayin 24 unde 3 sene olacak evleneli..:içelim:..ve ilk bebegime hamileyim..:sm_cool:.düsügü saymiyorum....a.s
Gencecik anne olacaksın ne güzel:) Benim çocuğumla aramda yaklaşık 30 yaş olacak.......................
hayirlisi canim kismet ne zamansa o zaman oluyor,Allah gec etsin de güs etmesin....a.s
ayrica esinin sortuna yazik olmus,hasar cok mu bari...:roflol:
ben de bazen esimin pantolonlarini giyiyorum hosuma gidiyor...:dance:
günaydın güzel annelera.s.dün dr.a gittim kızlar,girmeden önce çikolata yemiştim,bebek öyle hareketliydi ki ense kalınlığınıölçemedi dr.,15 dak.geçti yok,cinsiyetini net bir şekilde gördük,oğluşum olcak,hislerim beni yanılttı bu kez,allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin
iyi akşamlar güzel hamişler.kançiçeğim ve cidy gözünüz aydın herşeyin yolunda olmasına çok sevindim darısı benim başıma.
ekinsu canım ben 26 yaşındayım temmuzun 14 de 27 ye giricem.6 yıllık evliyim.ve de ilk bebeğim olacak inşallahsengözlerimebaksanab
oooooooooo bana mutfak acaip koktu haftalarca. buzdolabını açamadım. soğanı bırakın doğramayı kavurmayı görmeye bile tahammülüm yoktu. 7-11 haftalar arası makarnyla yaşadım desem yeridir. Allahtan geçti:)
Üzülme toboti benimde 29 yaş olacak,aradığım adamı anca buldum.bunuda şükür yani.:teytey:
bende aynısıyım ve hala devam ediyor 13 haftama girdim geçmiyor bir türlü senağlama