Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 2 ocakta doğum yaptım ama bebeğimi daha evime getiremedim küvezde ciddi birşey yok çok şükür oyüzden rahatım.ama kokusu burnumda.hastanem çok iyiydi çok memnun kaldım.doktorum çok iyiydi.ameliyatım çok iyi geçti.size diyeceğim sakın aklınıza kötü birşey getirmeyin.ameliyata giderken bile çok rahattım.alabiliyorsanız yanınıza ketıl alın çay,kahve içmek için.bide yemek valizim vardıda benim)) kendiniz için yazlık kısa kollu gecelik alın 2 adet.bide kalın sabahlık tabi.pijamaları hiç giymedim.içinizi rahat tutun hepinize hayırlı doğumlar dilerim kimsenin kucağı boş kalmasın
merhaba kızlar bende ocak annesıyım yazılarınızı sürekli takip ediyorum cuma günü saat : 11,30 sezeryana giricem oğlusum büyük oldugu için ama şimdiden çook korkuyorum
allah yardımcım olsun ama oğluma kavusucam 9 aylık hasret biticek sonunda kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Rüyacam en kısa zamanda evinize gelir inşallah bebişin geçmiş olsun
Waterfull gerçekten ne keyifli oğlan seninki yahu, hiç rahatını bozmuyo beyefendiye bak :)) hadi hayırlısı inşallah
Ya kızlar bu park yatağı kuramadık biz yaw, ne acayip bişeymiş, alalı epey oldu ama çantasından çıkarıp kurmamıştık, aldığımız yerede sormadık nasıl olduğunu ay sinir etti bizi.
vily sen de hoşgeldin bu arada!
sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarım biraz geç kaldım ama olsun :)
merhaba kızlar bende ocak annesıyım yazılarınızı sürekli takip ediyorum cuma günü saat : 11,30 sezeryana giricem oğlusum büyük oldugu için ama şimdiden çook korkuyorum
allah yardımcım olsun ama oğluma kavusucam 9 aylık hasret biticek sonunda kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Herkese günaydıııınnn.Sağol Waterfullcum ya, biz önce tabanını düzelttik yatağın ondanmı olmadı acep, dur bide dediğin gibi deneyelim yarın.
nur erdem inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım sende.