- 26 Ocak 2008
- 2.651
- 3
ben son adet tarihime göre kafadan hesap yapıyorum öyle söylüyorum mesela bugün tam 3 aylık olduk seninki de öyle
evet cnm bende 3 aylık diyrm 4ün içindeiz de diyrm değişio işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben son adet tarihime göre kafadan hesap yapıyorum öyle söylüyorum mesela bugün tam 3 aylık olduk seninki de öyle
12 ye kadar uyumak için son 6 ayınız canım iyi değerlendirin :)
hafta işinden soranlar da pek anlamıyorlar zaten. 4. ayımıza yeni girdik diyorum ben şu aralar..
amannnnnn uyumam napiim kuzucuğum için.. 3 sene bol bol uyuduk. hem kuzucuklarımızın en keyifli olduğu saatler olacak o sabahın erken saatleri. muhabbet kuşu gibi kendi dillerince anlatıp duracaklar bize gece gördükleri güzel rüyaları:)
Toboti Bursa'danmışsın sende şimdi farkettim, bende aslen Bursa'lıyım evlenince geldim Kocaeli'ne
allah o günleri göstersin bizede uykusuz kalalım olsun varsın
Ben hala evde yemek yapmaya cesaret edemiyorum mide bulantıları geri dönecek diye korkuyorum. Sizde durumlar nasıl??
Ben hala evde yemek yapmaya cesaret edemiyorum mide bulantıları geri dönecek diye korkuyorum. Sizde durumlar nasıl??
valla ben herşey yapıyrm ama halsizlikten dolayı cnm hiçbişi yapmak istemiyo
kızlar size iyi akşamlar ben çıkıyorum.gezmeye gidicez de:)) öpüldünüz.:1rolleyes:
Evdeyken hep halsizim zira sürekli yere paralel duruyorum naniknanik
İşyerindeyken daha dinç oluyorum. İnsan kendini zorluyor biraz sanırım.
Ama evde atış ve de yatış serbestttttttttttt
kızlar size iyi akşamlar ben çıkıyorum.gezmeye gidicez de:)) öpüldünüz.:1rolleyes: