- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alisha bak bu yazı sana :)
Aşırı enerjik olma
Tüm hamileliğiniz süresince kendinizi çok bitkin ve yorgun hissedebilir ve fırsat bulduğunuz her an ufak bir şekerleme yapmak gereksinimi duyabilirsiniz. Bu hamilelikte çok nadir krşılşılmayan bir durumdur. Ancak bir sabah uyandığınızda kendinizi bir anda çok enerjik hissedersedip temizlikten alışverişe pekçok işi yapak için koşuşturur vaziyette bulursanız şaşırmayın. Pekçok kadın doğumdan kısa bir süre önce bu şekilde hissetmektedir.
ImageShack - Image Hosting :: bebeimiz191ro9.jpg
ilk defa anne olcam eşimde ilk defa baba...hiç böyle hayal etmemiştim yaaaa... ne güzel planlar yapmıstık eşimle dogumdan önceki son günlerimiz için neyse o planlar suya düştü de tek istegim dogumda yanımda olması...yanımda olmassa eger karalar baglarım ben düşünmek bile istemiyorum sanırım persembe aksam ucagıyla gelcek sorun cıkmazsa......kesin degil gerci de...
günaydın kızlar....bende sabahın 6 sında ayaktaydım cok heyecanlıyım yaaa...ogluma kavusmak için saatleri sayıyorum sonra bir duygusallık alıyor beni baslıyorum aglamaya......ben artık bu 3 gün hiç uyumam....zaten bir haftadır tek gözüm acık uyuyorum.....inanna masallah bebegine cok tatlı,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin....