2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

fatocum,daha önce yazmıştım amelıyatın nasıl olduğunu sanırım kaçırdın,sen ve merak edenler için bir kez daha koplayalıorum buraya



walla kızlar,hasta bakıcı benı odaya almaya gelınceye kadar hiç heyecan yoktu,hatta nazlıcanlamıı kımle konuşuodum,aaa oldum,gelıp aldılar,indırdıler doğumhaneye,girdık aldı benı bır heyecan,nasıl tıtırıorum,ellerımı kollarmı bağladılar falan,sonra anestezı dr geldı bana nasıl ne şekılde uygulayacaklarını anlattılar,kaldırdılar belden bır iğne yaptılar,saat 4 tü,işte o 10 dk çok zordu,uyuşmayı beklemek,bırden heyecan yapısun,mıden bulanıo gibi oluo ateş basıo terlıosun ,aman allahım nasıl biticek bu amelıyat dedım,kalbım çarpıo,fenalık geçırıom sandım,ama anestezı drum bunların kısa surelı olacağını sabretmemı söledi,süreklı ayağın karıncalandımı,uyuştunmu dıe sorup kontrol ederek dozu ayarlıordu sanırım,uyuştuktan sonra sonda takmışlar farketmedım bile,saat 4.10 geçe kendı drum geldı we hazırmısın dedı,hazırım dedım,şöle bikaç sallantı hıssettım,bıraz karnıma bastırdılar,alla alla noluo dedım,bebeğin çıktı deiler,saat 4.15 ti,yanı 5 dkkad benı kesıp kızımı çıkarmışlardı,onu görünce allaha şükür bıttı dedım ve öle rahatladımkı,hemen yanıma getırıp koklattıktan sonra giydırıp dışarda bekleyen eşim,ailesi ve anneme götürduler,o satten sonra acayıp rahatladım,az kaldığını anladım,benı kapatma işlemıne geçmışlerdi,hatat o kadar relax oldumkı bı ara gözumu kapamışım,dr um noldu ya uyuyomuusn dedı,sadece gulumsedım,dr um çıktı,hemşireler bı kaç işlem daha yaptıktan sonra benı çıkardılar,kapıda annem ve eşim heyecanla benı beklıolardı,
ya işte böle guzel anneler,sanırım doğum hikayemı yazmış oldum buraya,neyse buda çıktı aradan

Insallah benimde dogumum boyle iyi gecer. Allah herkese nasip etsin. Ben simdiden heyecanlaniyorum. 5 ocakta sezaryana girecegim.
 
Merhaba kızlar, ancak okumam bitti.
Blooms senin bebişinde rahat yerinde hayatım anlaşılan. 1 cak doğumlu olacakların hiçbiri gelmeye niyetli değiller.
Ekinsu, nst ye girdim bugün işte.Benim dr. um hastanede olmadığı için muayenesine gitmeyeyim ebeye sorayım dedim , o kağıttan hiç bişey anlamıyorum çünkü.Sancım var mı açıklar mısınız dedim, dsaha önce sancı çıkmış mıydı dedi.Hayır dedim bende, tmm geçin içeri bir muayene edelim, çıkartın çamaşırlarınızı dedi.Tabii bende bir korku, ne muayenesi filan diye. Şimdi alttan muayene edecekler, ondan sonra da tetiklenecek, 2 gün kalmış şurda, doğum yapacağım diye ne yapacağımı şaşırdım.Yok bana sadece açıklayın, şimdi doğumu tetikler filan demeye başladım tabii, Ebe de istemiyorsanız muayene etmeyiz, ama dr. unuza söyleyin muayene olmak istemediğinizi filan deyince de nooluyoz demeye başladım. Neyse çıktım oradan geçtim dr.un muayenesine, baktı yok bişey durum normal dedi.Dedim gelmeye niyeti yok sanırım,Ebebin söyleiğini söyledim, onlar muayene etmek istediler ama ben ettirmedim dedim.Önemli değil, ufak 2 sancı görmüş, onun için muayene etmekistemiş dedi.Muayene etseydide olurdu, zaten senin günün dolmuştu deyince allahtan muayene ettirmemişim dedim, kendi, kendime. Demekki alttan muayene edince, sancılar tetikleniyor.
 
Ekinsu, kablosuz mdemler için sorun olur hamilelikte kullanmayın, çocuk varken kullanmayın diyorlar, ama ona bakacak olursak , her yerde zaten kablosuz modemler var, evde kullanmasak, gittiğimiz yerlerde kullanıyorlar, cep tel. ı desen öyle. O yüzden bıraktım herşeyi oluruna canım ben.
 
merhaba
Ben zeren in kiz ismi oldugunu saniyordum. Onemli olan senin icine sinmesi. Ama isim bulmak gercekten zor. Biz zor karar vermistik. Asli Defne olucak benim prensesin adi:)

canım doğru görmüşün bizim bebiş erkek,ön ad olarak isa koyacağız da ikinci isim bulamadık.zeren hem erkek hem kızda kullanılıyor galiba.anlamı hoşumuza gitmişti anlayışlı zeki demekmiş.
kızının ismi çok güzelmiş.ismiyle yaşasın inşallah
 
Özlemcim maşallah bebişine büyüyor senin ki de güzel güzel.Sağlıklı , iyi olmasına sevindim canım.
Kançiçeğim senin bebişte bizimkilerden önce gelirse şaşormam canım.Maşallah inmiş sanırımaşağıya, anlattıklarından anladığım kadarıyla.
 
waterfull cum ya snein oglusun ne zaman gelicek ya son haftadasin kiz beni bile meraklendirdin ...:))hayirlisi olsun...
canim hic bosuna korkma atlttan muayene hicbirsekilde zararli degil yani sancilari falan baslatmiyor.
ben 4.ayima kadar alttan ultrason oldum 4.aydan sonra da once eliyle attan bakiyor sonra da karnimdan ultrason yapiyor ben hicbirsey hissetmiyorum kendini rahat birak cnaim bu kadar urkme bence,,,bugun bakti bana alttan acilma falan yoktu.
kizim her an gelebilir cunku acayip bir baski hissi var bende 3 gunudr...
ama agrilarim cok artti kasikalrimda adet olucakmisim gibi agrilar kol geziyor nasil uyuyacagim bu gece cok merak ediyorum.
 
slm kızlar nasılsınız ....ben hala görümcemdeyim eşim de samsun da eniştemden rica ettim işten gelirken pc yi getrdihihoyyytama sabah götürcek eee neler yapıyorsunuz bakiim..
 
Valla bilmiyorum kançiçeğim, bu kadar bekledikten sonra açıkçası 30-31 aralıkta doğum yapmayayım diyorumnaniknanik
Eğer bir hareket olmazsa, cuma tekrar nstye gireceğim zaten.Bakalım o zamana kadar beklemedeyiz.
 
Montesoriim biz iyiyiz canım, seni sormalı.Sen nasılsın, bebişin nasıl.Sanırım cuma doğuma gireceksin, hadi hayırlısı olsun güzelim.
 
mrh montesori
geçmiş olsun canım umarum iyilerdir abinler
cuma günü kavuşacaksın bebişine ne güzel darısı bize canım
 
montesori cim iyiyiz biz insallah sen de iyisindir.
dogumun cuma gunu heralde Allah yardimcin olsun canim. tabi hepimizin...

wtaerfull,senin oglan galiba yilbasi gecesi gelecek sana yilbasi hediyesi olacak:))
nasilsa birgun dogacak canim..bakarsin cumaya kalmaz:)
 
selam waterfulcum demek öyle sancıda çıkmadı diyorsun, bende çok merak ediyorum acaba aşağı indimi diye :))
 
benim kiz da dogum kanalina yerlesmis ama boyle bir durumda nst de sanci cikmasi gerekmiyormu kizlar??kafam karisti??
 
Merhaba kizlar
Ben bugun nts ye girdim. ufak tefek sancilar cikti. Agri hissetmeme ragmen. ebeyle konustum. Bebek karnin muhtelif yerlerinde tombiklesince agri cikiyormus cizelgede. Bende tombik olunca donmeye calisiyor saniyordum onlar sanciymis meger:uhm:

Ilk bebekte insan cok deneyimsiz oluyor .
 
montesori merhaba canım,hadi bakalım hayırlı olsun, cuma gününü iple çekiyorsundur şimdi sen...
 
X