2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

esracım çok geçmiş olsun canım.neyseki hala net deil yarın olucağı sıkıntı yapma kendine canım ne olursa olsun hayırlısı olsun.bebişin sağlıklı olsunda varsın yarın olsun.
 

cm cinsinden ölçümleri mm ye çevirmen lazım canım:)
ben kiloya takmıorm arkadaşlar sadece merak tabiki kızım sağlıklı olsun daha ne isterim:))
ezracım canım bu gece uyuyamayacağın kesin ama hayırlısı ne ise öle olsun,sezeryanı riske edemezsiniz..ayy gerçekten çook heyecanlı yarın anne olma durumun var:))öle ya da böle Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı bi ömür versin canım:))ha bi de yarın sezeryan durumun var yemek yeme dalıpta..
 
Hayırlısı olsun Esra üzülme.Ya bekleyip bekleyip tam 31 aralıkta doğsaydı:)Meleğine kavuşuyorsun yarın.Annesinin karnındaki son gecesi keyfini çıkarın:)
 
cnm hesaplayamadım farklı ölçüler çıkıyor kafam karıştı en iyisi haftalık kontrolde dr öğrenmek.geçen cuma 2900 demişti bakalım bu cuma ne diycek dr.ben kiloya takmıyorumda tutmayınca panik oldum sadece.tşk ilgine
 
Kızlar zaten o ölçümler yaklaşık çıkıyor, usgde de öyle yaklaşık hesaplıyor oda.
İnannacım msnden yazmışsın, pc başında değildim.Gelince gördüm, sen gitmişsin bu arada.
 
senin sezeryan dı dimi iannacım,ben dr.uma nst yi sordum girmiyecekmiyim diye gerek yok dedi sadece normal doğum olacaksa bağlıyorlarmış,aklım karıştı şimdi.



ezracım hayırlısı olsun canım,heyecanını tahmin edebiliyorum bu gece uyku yok sana,ne güzel erkenden bebeğini göreceksin,allah hayırlısı ne ise onu versin sana ve hepimize ha 2009 ha 2008 hiç farketmez sağlıklı olsunlar yeter.


yarın son gün yani inaysacım ,kısmetse ezra ile 1 gün ara ile anne olmanın mutluluğunu tadacaksınız,allah hem sizin hem bebeklerinizin yanında olsun inşallah,dualarımız sizlerle olacak....
 
Talya niye nst yi sadece normal doğum yapacaklara bağlıyorlar, sana gerek yok dedi ki dr.un.Esrada sezeryan ama o da bağlanıyor sürekl, nazlı da öyle.Alla alla her dr. farklı yönlendiriyor demekki.
 
Sedacım ben hesapladım şimdi 3.045 kg çıkıyo.Waterfullun dediği gibi tabi hata payı var.Ultrasonla aynı çıkmaması normal.
 
Sedacım ben hesapladım şimdi 3.045 kg çıkıyo.Waterfullun dediği gibi tabi hata payı var.Ultrasonla aynı çıkmaması normal.

saol canım o civarda olması lazım zaten ezberime göre ama hesap işini beceremedim sanırım ben.çok saol ama uğraştırdım senide.kaydirigubbakcemile5
 
Benim kide öyle canım yaaaa, sürekli hareket halinde değil ama hareket etmeye başaldığında hem oldukça kuvvetlihareketler yapıyor hem de uzun süreli hareketleri oluyor.Ama sessiz sakin olduğu zamanda saatlerce hiç kıpırdanmıyor:)))
Bakalım yarın 17.30 da randevumuz var,Dr ne diyecek, ne durumdaymışız:)))))
 

bende cuma günü gidicem, bakalım ne durumdasınız benimkide senin duruma benzer zaten banada söyle dr un dediklerini :)))
 
ii akşamlar:)
benim normal gözüküo canım şimdilik ama nst bebeğin iyilik halini gösteren bi test bence bağlanmak gerekir!!
kızlar bebek uzun süre oynamazsa uyandırın dedi bugünkü doktor bana,ben zati devamlı dürtüodum ama siz de çok boş bırakmayın bugünler çookk önemli..
 
bende cuma günü gidicem, bakalım ne durumdasınız benimkide senin duruma benzer zaten banada söyle dr un dediklerini :)))

Kesinlikle sana ne söylediğini anlatacağı hayatım, ikimizinde aynı durumda gidiyor şu an için.Seni nstye bağlamadı değil mi hiç dr.un._?Ben 2 kez bağlandım, bu hafta tekrar bağlanacağım ama sancı mancı çıkmıyor.
 
bir kere bağlandım oda acil gittiğim zamandı normal rutin kontrollerde bağlamadı hiç

inannacım dediğin gibi yapıyorum bende dürtüyorum ayaklarının altını gıdıklıyorum yada poposuna pat pat vuruyorum:)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…