2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Herkese merhabalaaarr....doğum haberi yok henüz sanırım...benimde dün çok fena kasıklarım filan ağrıdı..Allah tan sonra geçti ama ödüm kopuyo erken olucak diye...daha annem bile gelmediiii...bu cumartesi hem annem geliyo hem doktorumuza gidiyoruz bakalım....inşallah büyümüştür oğluşum rahatı yerindedir:)
 
günaydın kızlar hatta tünaydın, benim eşim evde olduğundan artık sabahları hemen giremiyorum siteye merak etmeyin beni doğurursam falan hemen haberiniz olur, iletişim kanallarımı ayarladım :)))

marsg canım benimde kasıklarımda ağrı var , adet sancımda oluyor aynen dediğin gibi hemde uzun süredir var 2 haftayı geçmiştir, dr normal dedi bana sen yinede sor doktoruna canım
 
Merhaba kızlar şimdi ütüye başlıcam , öncesinde ne yapıyosunuz bi bakayım dedim...

İnaysa emzirme yastığını tavsiye üzerine ben sevi baby'nin aldım..
 
kıslar doğuma gitmiş olmasın bu kıs işallah iyidir bak merak ettim şimdi
kıslar ben çıkıyorum annemle çarşıya inicez ona ayakkabı falan bakıcaz görüşmek üzere
 
hanımlar merhaba inşallah herşey yolundadır ağrılardan bahsetmişsiniz benimde sol kasığımda sanki birşey var gibi bazen bacağımı kıvıramıyorum.benim gibi olan varmı?
 
slm kızlar ...nasılsınız yarında kar geliyormus bizimkiler tam kıs bebegi olcak:dance:
esra hala girmemiş uyuyodur diye aramadım msj attım haberi gelir birazdan...umarım iyidir:Saruboceq:
kızlar bisiy sorcam sezeryanın normal dogum tarihinden ne kadar önce olması gerekir....
 
 
Tünaydın kızlar nasılsınız_?
İyi dün akşamdan beri doğum yapan yok:)))
İnaysa, marsg korkmayın nasıl bakacağız diye. Öyle bir içgüdü oluşuyorki , bir kaç günsonra 10 çocuk doğurmuş bir anneden daha fazla bebeğinizin ne istediğni anlıyorsunuz.Sizden başka kimse onu anlayamıyor.
Hiç sorun yapmayın bunları.Doğum deseniz zaten şimdiye kadar milyarlarca anne doğum yaptı, içimizde taşımamaız bile mucize, doğum olayı da içimizde taşımamız gibi bir mucize olacak işte.naniknaniknaniknanik
 
hanımlar merhaba inşallah herşey yolundadır ağrılardan bahsetmişsiniz benimde sol kasığımda sanki birşey var gibi bazen bacağımı kıvıramıyorum.benim gibi olan varmı?

benimde arada sağ kasığımda aynı şey oluyor, bebek oraya elini kolunu biyerini koyuyor o yüzden rahatsızlık veriyomuş gibi geliyor
 
merabalar hanımlar:)
yüreğim ağzımda okuorum artık geçmişi var mı bi haber die:))
ağrılar dışında kötü bişi yok Allahtan:)
kıslar benim de bu regl ağrılarım çok oluo bi de özellikle sabahları karnım çok küçük gelio,sanırım suyum akıo ama ben anlamıorum!!bu su nası anlaşılacak ne olur bi bilgi????
sezeryan 2 hafta öncesinden yapılıo die biliorum ben ama bazen 39.haftayı bekleyenler de oluo??
 
taze anneler umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz,kafanız da rahatlar..
bizlere dua ettin iz di mi doğuma giderken??hiç ipucu vermiosunuz nası oluo bu iş??
öpüorum hepinizin bebişini ellerinden,ayaklarından...ohhhhh:))
 
kıslar şimdik hepimizin regl benzeri ağrısı var,kimimizin karnı sertleşio ..eeeee ne zamana gelecek bu bebişler??
 
of kızlar benimde bu gece çok ağrım oldu doğuracağım diye korktum.oğluma daha erken diyip durdum..düzensiz olduktan sonra normal dedi doktorum ama benimki çok erken başladı sanki 3-4 gündür var.sertleşmede oluyor sık sık onada normal dedi doktor..
çok şükür sorunsuz hamilelikler geçirdik.doğumlarımızda öyle olur inşallah...
 
ben hastaneye gidiorum arkadaşlar.dua edin bize umarım bi aksilik yoktur,kızım düzgün durur da doktorlar düzgün ölçüm yapabilir yoksa zaten ben stresten gitmişken doğururum:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…