2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ela cim yataginiz hayilri olsun gule gule kullanin.
uc gun kaldi diyorsun sezeryan olacaksin heralde Allah kolaylik versin canim.
bu arada bugun herkes nerde gezmeye mi gittiler,yoksa dogum mu yaptilar:)
 
buarada ilk normal doğum da gelmiş oldu ocak annelerinden kıslar işallah hepimizin doğumları kolay olur ben akadaşların doğum hikayelerinide acaip merak ediyorum aralık anelerini kasım annelerini okuyoruz ama ocak annelerinin hikayeleri bizim için daha bir önemli daha ir anlamlı
buarada şu puan olayı yüzünden kapatılcak kıslar topik dikkatli olun :)))))))
 

hayırlı olsun canım park yatağınızda ..kesin 3 gün mü şimdi senin ,daha uzamayak di mi??
 
ooooo kimse yok mu??
aralık annelerinde lohusalık sendromu die başlık atmışlar valla korktuğum onların başında umarım çok kötü geçmez bu dönem,ne kırmak ne de kırılmak istiorum..kocişe şimdiden bahsediorum bu dönemin zorluğundan,bugün arkadaşlarla konuşurken doğumdan 1 hafta soona 2 aylık iş gezim var die dalga geçio benimle:))off valla herşey değişio,sancıyla oturuoruz ama ne zaman gelecek bebişler bilmioruz??
benim bu regl benzeri ağrılar çok uzun sürüo öle 1 dk falan diil,sizin nası??
 
inaysa hayırlı olsun yatagınız...
inanna bahsettiginde türde agrılarım olmadıgı için yardımcı olamıcam nazlıcan buralardaysa yardımcı olur zaten...
kızlar nazo da uzun zamandır girmiyo kesin dogurdu montesori söylemişti dersiniz....
 
Kızlar şöyle bir uzanayım, kimsecikler yok kk da dedim.Az önce bir baktım bir bebişimiz daha olmuş.Handecim , tuananı kucağına almışsın, maşallah sağlığıda yerindeymiş,allah analı babalı büyütmek nasip etsin güzelimm.İnşallah bi kaç güne kadar güçlenir oda emmeye başlar seni.
İnaysa güle güle kullanın canım yatağınızı.
Kızlar şu puan olayına da fazla takılmayın, son günlerdeyiz bi de topiğimiz kapanmasın:))))delikafadulden
 
kizlar size bi sorum var benim bebis dogum pozisyonuna dönmedi sizlerde durum nasil herkezin bebisi döndümü? yoksa tek benim bebismi inatci cikti
 
inaysa sana özelden msj attım:jeyyar:
inanna canım ben ayakta kalınca bel ağrısı ve adet sancısı gibi ağrım oluyo ama dinlenince geçiyoa.s lohusalık depresyonu geçenlerde bi arkadaşım aradı oda dedi hamilelikteki gibi ruhhalin olmuyo dedi herkezde olmazmış ama ben şimdiden kucağına alırlarsa evde çok insan olupda karışan tipler olursa kendimden korkuyorum valla klavazaman depresyona girerim işte
 
hande,gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah,doğumunda çok kolay olmuş sewındım,yakında kendılığınden emer azcık kendıne gelsın tuanna,

kıss elaaa hala bipli konularamı giriıon:bbo:,ben dersimi aldım bak:jeyyar:,sen almadınmı hala

kançiçeğim hedıye falan yok sen bakma elaya,sende yanarsın sonradelikafaduldendelikafadulden
 
tekrar slm kizlar.cidy cim 37.haftanin icindesin.daha uc haftan var dr lar bebegin son 3-4 hafta icinde dondugunu soyluyorlar ama belli olmaz tabi kisiden kisiye degisir.benim kizim 4 haftadir asagida..
 
Ay sizi boş bırakmaya gelmiyo kızlar ne zaman açsam siteyi bir doğum haberi alıyorum.GErçi çok hoşuma gidiyor böyle olması ne güzel bunca zaman bekledik bunun için:)Handecim tebrik ederim Allah bağışlasın yavrunu.En kısa zamanda emsin cuk cuk tombiş tombiş olsun inşallah.Cidy üzülme canım döner inşallah.Benim ki de dönmemişti cuma günü gittiğimde gördük dönmüş nihayet.Normal istiyosun heralde sen de.Aralık annelerinde okudum yazık kadına başı aşağıda demişler 2 ay meğer yukardaymış o şekilde normal doğum yapmış gsyet de sağlıklı bir bebişi olmuş.Bu işler nasip işi hiç belli olmuyor.Burdayım esracım buyur sor.
 
kancicegim benim bebis cok asagida oldugu icin benim doktor dönme ihtimali vermedi ve 1-2 hafta icinde dogum olabilir dedi ama sezeryan. bu yüzden merak ettim herkezin bebisi döndümü diye?
 
cidy canim o zaman donmeyebilir.ama sen kafana takma hic belli olmaz hayirlisiyla bebegini kucaklarsin insallah.
bizimki normal olucak ama bakalim ben de cok tirsiyorum laf aramizda:)
 
Saol kançiçeğim iyiyim sen nasılsın.Sancılar bende de var.Özellikle geceleri.Ama normal artık.Ay inşallah beklesinler biraz daha.biraz daha beslensinler.Benim oğluşum küçük daha.
 


evet canim normal istiyordum ama önemli olan bebisim iyi olsunda sezeryanada raziyim tek endisem bebis heranda gelebilirmis yani erken :1shok:
 
evet canim normal istiyordum ama önemli olan bebisim iyi olsunda sezeryanada raziyim tek endisem bebis heranda gelebilirmis yani erken :1shok:

Sağlıklı olsun da inşallah normal sezeryan hiç farketmiyo.Vakti geldiğinde engel olamayız tabi ama sen yine de bol bol uzan çok gezinme bebiş daha da aşağı inmesin.En azından tutabildiğin kadar tut:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…