Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay küsmüşmü esracım.ya biz hala işin gırgırındayız sen kaçtın girmedin bi daha diye takılıyoruz sana.kaydirigubbakcemile3 ama cidden bi daha yaparsak atcaklar senle beni dikkat edelim kız rtüğe delikafaduldendelikafaduldengünaydıın kızlar,
bakıorum ela,nazlıcan,montesorı hemen beni suçlu ilan etmişiniz arkamdan,küstüm ben size,konuşmuom,:çok üzgünüm:
walla burda akşamdan berı yağmur var,öğlene kadar yattım,uyanınca ilk iş burayı açtım acaba atıldık mı dıe:jeyyar: baktım herşey yolunda kahvaltımı yaptım geldım
disney halılar güzel canım internet sitelerinde var.koçtaşta da var ama çok çeşit yok.
ezra küsme canım bize :1hug:Şeniz
kuzi maşalllah kızına ne güzel büyümüş ben sana diyorum senin sezaryen olcak a.scanım anestezi ekibi çok iyi beni erkek anestezi dr.uyutmuştu adını unuttum ama memnun kalmıştım bende epidurak sezaryen istiyorumyerimseniben ama bazılarında spinal ve epidural tutumuyomuş kesin bişey yok normal doğumdada ıkınma hissi kaybola biliyomuş bence iyice araştırmak lazım seni nst ye bağlamadımı?
Sağolun kızlar, hepimizin bebişlerine maşallah,
Aşıkcım baya uygunmuş epidural fiyatı orda ama güvenilir olması çok önemli tabi onuda nasıl anlıycaz bilmiyorum ama. Senin hangi hastaneye gidiyodun ? Ay ultrasonuda hiç sorma bi hevesle gidiyoruz acaba nasıl oldu yüzü gözü değiştimi diye hiçbişey göremeden geliyoruz ama neyse sağlığı yerindeymişya önemli olan o.
Sheedacım inşallah bizimde kolay olur ama kuzenimin en büyük şansı epidural yaptırması, mesela ilk çocuğu 4.950 kg doğdu onun, Türkiyede normal yapmazlar böyle bir doğumu ama orda yapmışlar, epidural olmasa ne olurdu hali bilmiyorum. Yalnız doktor sana epidurali dayanamazsan yaparız demiş ama 4cm açıklıktan sonra hemen yapmaları gerekiyomuş, daha çok açılırsa hiçbir işe yaramazmış, 4 cm'e kadarda zaten adet sancısı kadar sancın oluyomuş çok değil yani, dayanıp dayanamıycanı nasıl anlıycak ki, bence istiyosan ısrar et. Benim doktorum olur olmaz şeye yaptır veya yaptırma demez, bugün epidurali sorduğumda yaptırırsan çokta iyi olur rahat edersin dedi, daha çok içim rahatladı açıkçası.
Montesoricim sizde güle güle kullanın yatağınızı, o yatağa mis gibi kokusunun sindiği günleride görürüz inşallah. Benimde kirli sepetine ihtiyacım var bu arada, her çıktığımda unutup geliyorum.
benim de niyetim o zaten, hastaneye gider gitmez epidural istiyorum dicem gerekirse ağlarım zaten yaşlar hazır bekliyo:çok üzgünüm: . Bugün doktorda kilomu ölçerlerken eşime sen bakma dedim ama arkadan gizlice gelmiş baktı , ben bi ağladım ağladım , hemşirede yazık eşim laf ediyo zannetti o iki canlı unutma diye ona kızdı delikafadulden