• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisanda evlenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi minegul_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

minegul_80

Ziyaretçi
11 Nisanda evlenmeyi planlıyoruz. Ama daha hiç bişey yapmadık? Oturuyorum öyle.. Tabak çanak falan işte ?a.s.a.s.

En çok evlenmeyi istediğim aylardan biridir nisan diğeride eylül.Ama bekleyemeyeceğim :))) 31 ocak geliniyim.Minegülcüm,hazırlıklarada 2 ay öncesinde başlarsanız yetişir cnm.Antalyadan sevgiler...

Mutfak ile yatak odası eksikliklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Bir yandanda beyaz eşyaya bakıyorum.Hangi marka neyi alsam diye. Arçelikte gördüm Triplex diye fırın .Mikrodalgası da var. Hiç duydunuz mu nasıl? Kullanan var mı? memnunmusunuz?
fisfisfis

Mutfak ile yatak odası eksikliklerimi tamamlamaya çalışıyorum. Bir yandanda beyaz eşyaya bakıyorum.Hangi marka neyi alsam diye. Arçelikte gördüm Triplex diye fırın .Mikrodalgası da var. Hiç duydunuz mu nasıl? Kullanan var mı? memnunmusunuz?
fisfisfis

valla ben ekonamik durumdan dolayı arçeliğin en ucuz olanarından aldım ama mikrodalga pek sağlıklı değilmiş ama tercih senin

Bizim mayıs sonu olucaktı aslında ama sözLüm nisan olsa olmas mı diyo :) Benimde daha bir sürü eksiğim var şubatta nişanım olucak ondan sonra herşeyi tamamlıcas herhalde..Ya kızlar bide nisanda balayına nereye gidiceksiniz?

Sevgili minegül arçelik in bahsettiğin fırınını geçen yıl evlenen bir arkadaşım aldı.Almasındaki en önemli neden mutfak tezgahının küçük olması mikrodalga fırına yer olmamasıydı.SONUÇ;MEMNUN.
Ama fırında pasta-börek-yemek çok yapıyorsan küçük gelir ona göre değerlendirip al derim cnm.
Hayat87 Antalya ya gelin balayına evleneceğiniz aylarda buralar çok güzel olur.
HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLARIM ARKADAŞLAR...

Bende nisan gelini oluyorum. 04 Nisan
Bende oturuyorum öyle ya
Karar vermem gereken bir sürü şey var gelinliğime bile karar veremedim :(

Sevgili minegül arçelik in bahsettiğin fırınını geçen yıl evlenen bir arkadaşım aldı.Almasındaki en önemli neden mutfak tezgahının küçük olması mikrodalga fırına yer olmamasıydı.SONUÇ;MEMNUN.
Ama fırında pasta-börek-yemek çok yapıyorsan küçük gelir ona göre değerlendirip al derim cnm.
Hayat87 Antalya ya gelin balayına evleneceğiniz aylarda buralar çok güzel olur.
HEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLARIM ARKADAŞLAR...

mısraa geLiyorus o zaman gezdirirsin bizi artık kaydirigubbakcemile3

bende bende :):):)
kısmetse 19 nisan '09 ;)

11 Nisanda evlenmeyi planlıyoruz. Ama daha hiç bişey yapmadık? Oturuyorum öyle.. Tabak çanak falan işte ?a.s.a.s.

bende 11/04/2009 geliniyim...şubatta hazırlığa başlasan yetişir zaten gerçi benim alacak çok bişeyim kalmadı ama... :):):)

kızlar ben mayıs gelini olucam.mobilyalarım ve beyaz eşyalarım kaldı sadece onlarıda ocak ortası gibi almaya başlıcaz artık
Panik yapmayın işler yetişirrrrr :))

Hayatcım ne demek gelin tabi gezdiririz.Evde müsait 5.odamız misafir yatak odası:)))ayrıcana denize yakın.ÖPT

bende balayı için Antalyayı düşünüyorum.Ama nisada denize girebilir miyiz? Isıtmalı havuzu olan otel mi baksak ki?

Arkadaşlar bende nisan geliniyim. Hemen hemen herşeyimi fazlasıyla aldım.Sadece Koltuk Takımlarım Yemek Odası Takımın Halılar ve Tüller kaldı. Tabi birde en önemlisi gelinliğim :teytey: Allah herkeze kolaylık versin ben bu aşamaya gelene kadar çok ama çok yoruldum..

Dügün: 10.04.2009/Cuma

Nikah: 12.04.2009/Pazar

Dügün memlekette olacak ve ertesi gün Istanbul´un yolunu tutup Nikahimizi kiyip dünya evine girecegiz insALLAH! :asigim:

Mobilyalari Kasim ayinda sectik, beyaz esyalarida aldik ayni zamanda! Kaba is cikti aradan...gerisi ivir zivir artik..Ceyizde bir kac esya haric tamam nerden bakalirsa..! Ince is yeni yilda artik..!

şakkıdı

Back