Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009-Nisan Bebişlerinin Cicileri

elfide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
229
3
96
Ankara
Arkadaşlar düşük riskimizin olduğu günleri hemen hemen hepimiz geçtik çok şükür. Şimdi işin eğlenceli kısmı alışveriş başlıyor. Bende fiyat araştırmasına başladım. Sizler alış verişe başladınız mı ? yada fiiyat araştırması yapıyormusunuz?

Ben şu aralar Kraftın bebek arabalarının fiyatını takip ediyorum ve hastane çıkış takımlarına bakıyorum. Tabi birde kendime gecelik ve pijama takımı. Hee birde unutmadan bebek şekeri, kapı süsü ve sepeti bakıyorum. kaydirigubbakcemile3

biz kraftın traveller setini aldık hem bebek arabası hemde oto koltugu var... bebek odası takımlarına baktık, modokoda beğendim bir tane ama henüz erken olduğu için siparişi vermedik, ocak gibi vericez inşallah... her çarşıya çıkışımda gözümü bebek kıyafetlerinden alamıyorum ama henüz giysi almadım çünkü benim tembel bebişim bize hala cinsiyetini göstermedi, öğrenir öğrenmez almaya başlayacağım ama... gerçi anneler sağolsun bana bu gidişle birşey bırakmayacaklar sanırım....

bende kraftın park yatağını beğendim ,chico bebek arabası baston tipi ama yatabilen ödül almış bi bebek arabası ikiisni kesin alıcam ama biraz daha bekliyorum.........

kızlar bakın buda benim oğluşumun yazın cıbıl cıbıl giyeceği çıtçıtlı badileri :CüvCüv:

ayyy .. ne güzel ben daha bir iğne bile almadım....
bak şimdi özendim birden....
çok şeker şeyler .. güle güle giydirin ,sağlıkla inşallah....

barsasu çok şekerler maşallah.
sağlıkla giyer inşallah.
ben daha bişeycik almadım.

ay canım ne şirin yaa sağlıkla giysin inşallah
bende almak istiyorum ama eşim daha erken olduğunu söylüyor

bizde daha bişey almadık zaten cinsiyetimizde belli değil (
bursasu cicilerini bebeişin sağlıcakla kullansın inşallah

dayanamadım bende sonunda bişyler aldımhihoyyythihoyyyt
cep telefonuyla çektim o yüzden çok net değil ama idare eder:tomato:

Son düzenleme:
bursasu ciciler çok şeker.yakışır bebişine....
sapphire göremedik merak ettik canım.tekrar yüklemeyi dene ok?

bursasu ciciler çok şeker.yakışır bebişine....
sapphire göremedik merak ettik canım.tekrar yüklemeyi dene ok?

teşekkürler butterflys sa.s.

ben oğluşuma bişey almadım henüz ama kendime hastane için 1 pijama takımı 1 gecelik ve sabahlık aldım. Fiyatlarıda çok uygun. Ankara-optimumda Nü isminde bir mağaza var %70 indirim yapmış. Sabahlık ve pijama takımı 19 ytl gecelik ise 17 ytl. Resmini çekersem yarın eklerim.

bursasu ,sapphire beibeişlerinizin cicilerine bayıldım umarım sağlıkla giydirip gezdirirsiniz bebişlerinizi.
benimde cinsiyeti belli olsa artık yavaştan başlamak istiyorum.hazır rahat rahat gezecek kadar hafifken.
ilerde hem havalar hem kilolar pek müsade etmeyecek malum.

elfide bende ankaradayım fotografları merakla bekliyorum fiyatlarda iyiymiş .

bizimde kociş nihayet döndü, gelirkende bebğimize tulumlar, biberon, suluk,pişik kremi, şampuan almış.kaydirigubbakcemile3

hiççç beklemiyodum, ayyhh görünce çoook duygulandım. senağlama

resimini çekersem bir ara yüklerim.

bursasu, saphhire sizlerin bebişleriniz cicleride çok tatlı. güle güle giysinler

şemsamer demek kocişin hediyeler aldı bebeğine he vay be benim ki hiç akıl edemz valla helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…