2009 Nisan Anneleri

esmer adaylar arasındayız desene. hadi bakalım hayırlısı:)
daha önce didemin demiri de talip olmuştu ama bi kızı bin kişi ister bir kişi alır dimi ama şekerim:)

aman allahım süperolmuş yaa

bu sefer ben katılamayacağım

ayn ben aldım 2 dene dantellii hhihii

maşallah çok güzel olmuş yaaa

sağol sultancım.

esen çıkmıssın galiba.ben yinede yazayım 2 nisan kerem.çok ugrastım olmadı yaa

ben takvim konusunda her ayki değilde her mevsime göre giyinmiş fotolarını yaptırmayı düşünmüştüm yazın bikinili kışın paltolu filan hihihi..daha önce 2009 yaptırmıştık ama 12 sayfa değildi bende şimdi 12 sayfa istiyorum..ama mayolu foto çekemem şimdi badileriyle çekeriz artık :))

evet öğretmen denizcimm..valla çok ii oluyorr...ama beyefendi anadolu lisesi sınavlarına hazırlanıoo kazanırsaa saat 4de evde olacakk..4 e kadar ben kafayı yerim vallaaa..

tamamen kendi adıma konuşuyorum......

tuğbacım msn de sorabilirim gerçi ama iletinde yokum yazıyor onun için rahatsız etmek istemem ama kendi adıma seni kıracak bişey yaptıysamda hatırlamıyorsam özür dilerim...yok yoğunum yazamıcak kadar diyorsanda düzenli olarak her sabah giriyorsun bir selamda verirsin diye tahmin ediyorum....her kime kızdıysan bence söylede bilelim yoksa böyle çoban dağa küsmüş misali bir tavır çıkıyor ortaya....

teşekkür eder paylaşıma kaldığım yerden devam ederim....
bursada oturma fikri ve uludağa kapı arkası muamelesi yapmanızda beni kıskandırmıyor değil hani bursalılar...:))

seninkide güzel fikir denizcimm..mevsimlere göre takvimm..ama 4 sayfadan oluşurrr heraldee sizinkiiii...

8 ayyyyyyyyyyyyyyylıııııkkkkkkkkkk oldddddddddduuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk maşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh oğluşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nooolllduuu bizim geçmişşeee
4 gündür giremedim yaaa
hale bak karışmış ortalık
çekilişin son hali nedir
biri beni aydınlatsıınnn

selammmm nasılsınız.. ben gribi atlattım sayılır... yatak döşek yattım yani... sizler aman dikkat edin bol bol c alın.... limon olmasa bu grip geçmezdi... ay AMA SÜTÜM GıTTıııııııııııııııı limon yapar mı ki???? çok çok az............. geri gelsinnnn...

gülşen kendı adına sorduğun şeyı pek bi beyendım canım tubacım eğer kırdıysak senı özür dilerim bende kendı adıma
valla gülşen annem çok yakın burda benım şu an evın ust kısmına kadar kar ınmış durumda düşün gel misafirim ol senıde götüreyim canım ıdlle selen pek iyi anlaşır malum çoğu huyları anı

neden karıştı ortalık yaaa ben de okuyamadım.. okuldan yeni geldim ve işler beni bekler............ kaynana yine tatile geldi..............

kıslarrr ben çıkıyorummm..marketee gidiyozzz..nasıl seviniomm..evden çıkıcazz oleyyy..patladım yaaa..by byee..

çıkmadan bi kızz vardı yazık annesi babasını aldatıyoo kızcağızda ıspatlamışş bi ona bakimmm..çok üzüldümm..daha 20 yaşında..annesini durdurmaya çalışıooo..

evet cnm genelde.10dageliyo.en erken 9 nadiren 8.market değil ama kendi işi. güvenlik sistemleri.yurt dışından kamera alarm vb. getirip burda satış ve montajını yapıyor. 15-20 arası elemanı var. bu zamanda böyle işi yönrtmek çok zor ve yıpratıcı canım. ne güzel eşin öğretmen:)
sağol canım. çok üzüldüm bilmiyodum çok geçmiş olsun. biz de geçen annemlerde doğalgaz sobasında selenin elini yaktık çok ağladı.
o da güzel fikirmiş
evet öğretmen denizcimm..valla çok ii oluyorr...ama beyefendi anadolu lisesi sınavlarına hazırlanıoo kazanırsaa saat 4de evde olacakk..4 e kadar ben kafayı yerim vallaaa..
hayırlısı olsun canım iyi olacaksa alışırsın sen de.

mügecım çekiliş cuma saat 9 gıbı olucak hanı herkes gördün son gun o diye

aaaaaaaaa bi dakka....... sayfa 22 diyo nerde binler??? yeni farkettim... neyse şimdi çıkıyom yemek yapiciim bulaşık diziciimm.. ksaynana yediğiği çatalı içtiği bardağı dizemiyo daaa.... sizle sohbeti özledim ben ama yaaaaaaaaaaaa.............................................. herkese iyi akşamlar..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…