esmer adaylar arasındayız desene. hadi bakalım hayırlısı:)nagihancımm..nazar değmezz kızzz..alın size bide kötü huyuu çok kıskanç anacım çokkkk:)))
elif bizde hafta tatil yapmıştıkk..ama u uzun tati işi kafamı karıştırıyoo..ben 15 gün sonra staja başlıycaktımm tatil olursaa stajda sarkarr..tatilde staj yapmak zorunda kalırım diee korkuomm..
bizde esmer kızlardan hoşlanırız aliyecimm valla..ben esmer güzeliyimmm hih hii..oğluşş sarıı yaa esmer kıslara bakıozzz şimdidennn..
aman allahım süperolmuş yaa
bu sefer ben katılamayacağım
ayn ben aldım 2 dene dantellii hhihii
maşallah çok güzel olmuş yaaa
evet cnm genelde.10dageliyo.en erken 9 nadiren 8.market değil ama kendi işi. güvenlik sistemleri.yurt dışından kamera alarm vb. getirip burda satış ve montajını yapıyor. 15-20 arası elemanı var. bu zamanda böyle işi yönrtmek çok zor ve yıpratıcı canım. ne güzel eşin öğretmen:)aliyeeee eşin 11 demi geliooo..off çok zorr yaaa..valla benimki öğlen 12 de gelioo..iple çekiomm gelsede kağanı versem dieee..allah yardımcın olsunn..marketiniz filan mı varrr..genelse o saate kadar marketler çalışıodaa ...
sağol canım. çok üzüldüm bilmiyodum çok geçmiş olsun. biz de geçen annemlerde doğalgaz sobasında selenin elini yaktık çok ağladı.denizcim agacınız çok güzel olmuş...
sevda masallah kızına boyu uzun.
biz yeniyılda evdeyiz.bitek 2000 senesini dışarıda kutlamıstım.böle günlerde sevmiyorum dışarı çıkmayı.çok kalabalık oluyo tabi bide çok kazık fiyatlar..
aliyacim çokk çokk güzel selenin fotografları 41 kere masallah.bizimde fotografcı arkadasımız cekecekti keremin fotograflarını.ayagı yanınca kaldı.biraz daha toparlasın bende cektiricem.takvim fikride çok hoşuma gitti
o da güzel fikirmişben takvim konusunda her ayki değilde her mevsime göre giyinmiş fotolarını yaptırmayı düşünmüştüm yazın bikinili kışın paltolu filan hihihi..daha önce 2009 yaptırmıştık ama 12 sayfa değildi bende şimdi 12 sayfa istiyorum..ama mayolu foto çekemem şimdi badileriyle çekeriz artık :))
hayırlısı olsun canım iyi olacaksa alışırsın sen de.evet öğretmen denizcimm..valla çok ii oluyorr...ama beyefendi anadolu lisesi sınavlarına hazırlanıoo kazanırsaa saat 4de evde olacakk..4 e kadar ben kafayı yerim vallaaa..