2009 Nisan Anneleri

Ya ben bide okulda habire konuşuyorum ya,iyice çenem yoruluyor sanki,ondan hiç konuşassım gelmiyor.ınsan habire konuşacak şey de bilemiyor.

cnm aslında evım cok guzel ama 5.kat ve asansoru yok cocuk oluncada kucuk gelmeye basladı o yuzden sımdı daha buyuk bır ev alıcaz kısmetse
hayırlısı olsn canm inş gönlüne göre ev alırsn
bzim evde 5.kattı zeynep hanım ugurlu geldi satttık 2 .kattan aldık

Hayırlı olsun Tuğba ,inş istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.

Sultanım,teşekkür ederim şekerim.

Şirvan iyi günlerde kullanın inşallah.Ya şu pazarlığı nasıl yapıyordunuz,biz 249 TL lik şeyi ancak 200 TL ye alırdık.
hehh benm eşim esnaf oldugu için pazarlıgı güsel yaprrr kendi telefon satarken çok az fiyat kırar ama kendisi bişey alırkenn baya baya indrr benm eşim bana her zamn bişey alırken pazarlık yap adam 10tl dediyse sen 5 tl ver der ortası bulunur nasıl olsaa

maşşallh yaaaa

gidiyim bebeme bakayımmmm anamdayım böleee çok rahat o kadar uzun zamandır annemdeyim ki resimleri bilgisayara aktarırkrn farkettim ki evde hiç resmimiz yok :p

yaaaaa buluşmamı vaaarrrr
bodrumda da buluşuuunnnn :)))

yaza inşallah

bende geliyorum söylemiş miydim:p

gel tabi sensiz olurmuya.....

Ya ben bide okulda habire konuşuyorum ya,iyice çenem yoruluyor sanki,ondan hiç konuşassım gelmiyor.İnsan habire konuşacak şey de bilemiyor.

::))))))
çok güzel bi resim gerçekten. selen ne kadar küçük geldi gözüme. yusuf yine abi gibi maşallah.

maşallah selende çok iyiydi kız....

selen de aynı ben yerleştiriyorum o boşaltıyo makineyi. mutfak eşyalarına o da bayılıyo.
dr dedi zaten siz oyuncak alsanızda o başka şeylerle ilgilenir.
selenin en sevdiği oyuncağı yok mesela. ama telefon ve kumandalara bayılıyo.

bu bebekler hep aynı herhalde aynı şeyleri seviyor.........

atla gelirsem uzun sürerkafamçokkarıştı
babymix diyoruuuuuuuuuuuum
veren varmı diyoruuummmmm

ben birkaç kez verdim cancan sevdi ama sonra gerek duymadım normal yoğurda bi gün bisküvi pekmez bi gün muz falan filan karıştırıp veriyorumn baby mix çok sıvı geldi bana

Aynen biz de en alakasız şleylerele oynuyoruz,şu sıra oyuncaklardan pek birşey anladıklarını sanmıyorum ben de,sesli ve müzikli olsun yeter.
Müge Bim in oyuncağı gerçekten çok hoş,bizimkinin pili bitti bile:-))

Aliye keşke daha önceden söyleseydin kitap işini,size de alırdım..

sultancım resımlerı faceye yukluyorum bebişlerın buraya yuklemeyı pek beceremıyorum sen koyarmısın faceden alıp
tamam canım merakla bakeliyorum resimleri buraya ben koyarım

maşallah oğluşunaaa..
kereme şapka getirmeyi unuttuğumda babamda böle tülbent takıyo kereme hihi

ohoo ben okudukça 3-5 sayfa ilerliyo
şirvancım güle güle giysin barancık
demirede onun beyazından aldım

kızlar siz bebişlere büyümix veriyomusunuz
ben bugün elmalı armutlusunu denedim
demir şapır şupur yedii
büyümix hiç vermedimde yoğurduna danone midiri danino mudur meyveli yoğurt ondan karıştırdım 1-2kere

bizimki ammeeeeemmm diyooooo sanki annemmm dermiş gibi öyle hoşuma gidiyo ki:) bende öyle havadan sudan konuşuyorum onunla o da safitirik dinlio yazık

hehehe:)

Aynen biz de en alakasız şleylerele oynuyoruz,şu sıra oyuncaklardan pek birşey anladıklarını sanmıyorum ben de,sesli ve müzikli olsun yeter.
Müge Bim in oyuncağı gerçekten çok hoş,bizimkinin pili bitti bile:-))

Aliye keşke daha önceden söyleseydin kitap işini,size de alırdım..

bizimki bitek onunla yemek yiyo kafam şişyo valla

eysan bizimki de tencere tava tahta kaşıklar bayılıo bir de bulaşık makinasının kapağı açılınca kendini kaybedioo oraya gidiyo tabaklrı falan yere atmaya çalışıyo:p

valla benım 2sıde oyuncaktan cok ev esyası alet edevatla oynuyo nıdek ses etmıyom oyalansınlarda cunku benımkıler bayagı yalnız kalıyorlar bıde ben oman dagıtmayın oynamayın desem cıldırırlar
atla gelirsem uzun sürerkafamçokkarıştı
babymix diyoruuuuuuuuuuuum
veren varmı diyoruuummmmm
valla arkadasım ben guvenılırlıgınden emın oldugum herseyı verıyorum ama danıno kesınlıkle vermıyorum ısım vermek dogrumu bılmıyorum ama ısraıl malı netıcede
dıger markaları verıyorum da benımkı daha cok kavanoz meyveler varya onları daha cok sevıyo

Müge birinde babymix dedin öbüründe büyümix,ben de şaşırdım..
Babymix veriyorum zaten yoğurt olarak,sadesini,elmalıyı sevmedi.
Büyümixi hiç vermedim.

Birkaç kere kinder süt dilimi verdim,çok seviyor onu,normalde ağzında birşey varken ağzını açmaz,ama onda hiç farketmiyor valla,löp löpppp

X