2009 Nisan Anneleri

enson forum istanbul denmişti sanırım görüşme için bencede uygun.............

resim ekliyorum ben annemde olduğum için fotoğraf makinasının hafıza kartını kardeşiminkine taktım bakıyım becerebilecem mi?

çiçek sen niye foruma gidemiyosun?yasakmı orası sana:))
şaka..
ne güzel buluşuyorsunuz gene:)

kız sen 7 aylıkmısın..
dur bu ne heyecan.. hafta içi olmaz sanırsam .. çalışanlar var...

HEYECAN YAPTIM KIRK YILDA Bİ BULUŞMAYA GİTCEZ Dİ Mİ:)

TAMAM ÜHÜHÜHÜHÜHÜ ŞU FORUM NERDE GELİRİM YOLDA KURDA KUŞA YEM OLURUM BENDE NAPİM ÜHÜHHÜHÜHÜHÜHÜHÜ :1ninca:

herkes burda artık voltranı oluşştrma zamanı geldiiiiiiiii
birleşin valtran voltran voltran.

ayy ne sevindim...

bana mı sordun bizim ilk adım arabamız yokki

göstert göstert:))

ay ne güzel kalabalığız çatır çatır laf yetiştiresim var yazdımki anacım yemeğe çağırdı

evet o yaaa ayakta dursa bıle elını bırakınca dusuyo demı
yanıguvenlı mı

HEYECAN YAPTIM KIRK YILDA Bİ BULUŞMAYA GİTCEZ Dİ Mİ:)

TAMAM ÜHÜHÜHÜHÜHÜ ŞU FORUM NERDE GELİRİM YOLDA KURDA KUŞA YEM OLURUM BENDE NAPİM ÜHÜHHÜHÜHÜHÜHÜHÜ :1ninca:

söle enişteye götürsün seni.
zati patron azcık geç gidiversin işe.

güvenli değil şeker baştan söliyeyim.önündeki oyuncaklarla oynuyo şimdilik.gelecekte ne olur bilemem.
ama boşuna para vermeyin bence şimdilik.

Çiçek bir de bu buluşmaya gitmezsen valla bu kadar kişi seni buluruz haaaaaaaaaaa

ya kızlar sizinkilerin en sevdiği oyuncağı sölermisiniz?

bu ara oyuncak arayışındayız..

ENıŞTE denen şahsiyetin kutup ayusu olduunu hatırlıyosun sanırım denizciiiim:)
neyse bulurum bi yolunu olmazsa taksiye binerim 1000 tl ye gelirim heralde burdan oraya hehehehehehe ne varsa taksiciye rehin bırakırım:)

tamam çiçek çok ısrar ettin istinye olsun güzel hatırın için:) esra ve gülşene ve diğer kızlara da uyars tabi

gelmez kızlar bu çiçek güvenmeyin ona.
karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyor zaten.

eğer gelmezse gidin tükkanlarına yiyin baklavaları:)))))))))))))))))))))))

Çiçek bir de bu buluşmaya gitmezsen valla bu kadar kişi seni buluruz haaaaaaaaaaa

tamam çiçek çok ısrar ettin istinye olsun güzel hatırın için:) esra ve gülşene ve diğer kızlara da uyars tabi

ejehehehehe annemi aradım işim yoksa bende gelirirm başımın belalır dedi neyse gelebilirim sanırım foruma annemle o bulurum heralde dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…