hayır canım ben foruma gelcem işteehheheh arabayla gelcem yanımda co pilot annem olucak BULURUZ bi şekilde olmadı sağda solda durup PAAARRRDOOON BAKAR MISINIZ FORUM NERDEEE ACABAAAAAAAAAAA DİYE SORARIZ
hedıyeler yavaş yavaş geldı demekkı koyarım bı ara :)
sultan röfle yakışır sana yaptır canım
tuğbacım evın satılmış hadı hayırlısıyla yenı ev bulursun inş
şirvan barancığın eldıven ve beresını beklıyoruz
az önce kayganam sınır krıızı gecırdı ya hamde salak bı konu yuzunden( onunla uğraştım şimdi bı eve çıktım gene yanına ınıyorum
Çiçek bilmiyorum işte ben de,ama bazen ne konuşacağımı ne anlatacağımı bulamıyorum çocukla,bari kitap okurum dedim.
ben de istiyorum o kitaptan. alıştırmak lazım yavaş yavaşO salak köpeeeee biz de çok seviyoruz.
Ben bugün kitap aldım,yatarken okumak için 365 güne masal.
Ama hangi ara okuyacağım bilemedim,uyutmaya çalışırken onu okursam çocuğun daha çok uykusu kaçmaz mı yahu??
benımkı encok abısının arabasını sevıyo su alttan pedalı olanlarda turuncu ılgısını cok cekıyoya kızlar sizinkilerin en sevdiği oyuncağı sölermisiniz?
bu ara oyuncak arayışındayız..
çok güzel bi resim gerçekten. selen ne kadar küçük geldi gözüme. yusuf yine abi gibi maşallah.Eki Görüntüle 31622
selen nisacık ve yusuf
Eki Görüntüle 31623
buda istanbul buluşmasından eve dönüşte otoparkta çok hoşuma giden bi resim.
eysan bizimki de tencere tava tahta kaşıklar bayılıo bir de bulaşık makinasının kapağı açılınca kendini kaybedioo oraya gidiyo tabaklrı falan yere atmaya çalışıyo