Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ablamın bebeği oldu demiştim yaa..aslında herşey yolundaydıı ilk bebeğide normal doğumdu niee sezeryan oluyo diee şaşırmıştık..meğersem ablamda gebelik zehirlenmesi varmışş..bebek ablamı zehirliyormuşş.allah korusun 3 gün daha bekleseler ikiside ölebilirmişş..ama bize söylememiş eşii..ablamın bile haberi yokmuşş..2 gün önce farkedilmişş..
şimdi çok şükür iyilerr..bebek biraz minik doğmuşş..2700 kg 47 cm mişş..halbukü dr 54 cm boy 3700 kilo demiştii..bu nasıl iş yaa..
aay bi girmişim saatlerdir sayfa açık anca okuyabildim
sultan helal olsun valla hemen organizasyon yaptın hepinizde gerçeklertirdiniz kızlar ne güzel foto da çok güzel,selencik uyumuş,ama kerem ve idil yok neyse tuğba da koysun foto da görelim...
mügecim demir bir an önce yer cnm inşallah günlük bişeydir yarına geçer..
benim misafirlerim gitti dün bodruma gittik hemen selenin hediyeini aldım pzrtsi yollucam umarım beğenir :)
ne demek canım benim kusura bakmayın kerem yaramazından sizinle çok ilgilenemedim
geldiğin için çok sevindim en kısa zamanda iadeyi ziyaret yapmayı isterim:))
arayıp arayıp soruomm..emiyomu diee..emiomuşş..ama süt daha gelmiomuşş..drlarda hemen mama yazmışlar yaaa..abla sakın verme mamayı diomm..bu drlar niee böle yapıyoo yaa..ben kağanda bu hatayı yaptım..ablamın yapmasına izin vermiycemmm..eskiden herkes emzirirmiş yaa..şimdi drlar da bi acayipp..hemen babanın eline aptamili yazıp göneriyolarrrrrklava:klava: