2009 Nisan Anneleri

evet burasıda rüzgarlı bizde cıkıcaz ama benım kocişş po.. kaldırırsaaaaaaaaaaaa

aay bi girmişim saatlerdir sayfa açık anca okuyabildim
sultan helal olsun valla hemen organizasyon yaptın hepinizde gerçeklertirdiniz kızlar ne güzel foto da çok güzel,selencik uyumuş,ama kerem ve idil yok :KK43: neyse tuğba da koysun foto da görelim...
mügecim demir bir an önce yer cnm inşallah günlük bişeydir yarına geçer..
benim misafirlerim gitti dün bodruma gittik hemen selenin hediyeini aldım pzrtsi yollucam umarım beğenir :)

selam... dün misafir bugün da yazılılarrr... offfffffffff çok yoruldum zaten pın yine şaşırdı uyku saatlerini... bu gece tam 5 de yattı.... akşam 19.40da uyanıp tam 5 e kadar durdu cadı.... ben de çıldırdım tabi... of ya napcam gene bozuluyo....
sizler iyisiniz inş.... bu arada bursa grubu çok tatlı çıkmışlar. ve çok sıcak bi ortam mesajı veriyo... maşallah.. Allah dostlukları daim etsin...

kızlar ablamın bebeği oldu demiştim yaa..aslında herşey yolundaydıı ilk bebeğide normal doğumdu niee sezeryan oluyo diee şaşırmıştık..meğersem ablamda gebelik zehirlenmesi varmışş..bebek ablamı zehirliyormuşş.allah korusun 3 gün daha bekleseler ikiside ölebilirmişş..ama bize söylememiş eşii..ablamın bile haberi yokmuşş..2 gün önce farkedilmişş..

şimdi çok şükür iyilerr..bebek biraz minik doğmuşş..2700 kg 47 cm mişş..halbukü dr 54 cm boy 3700 kilo demiştii..bu nasıl iş yaa..

canım gebelik zehirlenmesini bende geçirdim 1 hafta önce aldılar elif sena'yı doğumdan önce ultrasonda bizim kızda 3,600 gr gözüküyordu ama 3kg doğdu,şimdi herşey yolunda çok küçüktü aşkım ama zamanla kiloda alıyor boyuda uzuyor MAŞALLAH:nazar: kızım şimdi normal sınırların üstünde gidiyor,geçmiş olsun herşey zamanla yoluna girer yalnız ablan tansiyonunu takip etsin bir süre daha yüksek gider telaşlanacak bir durum değil ama ona göre çok yükselirse ilaç kullanır.tansiyon bende kalıcı oldu artık umarım onda olmaz.

aay bi girmişim saatlerdir sayfa açık anca okuyabildim
sultan helal olsun valla hemen organizasyon yaptın hepinizde gerçeklertirdiniz kızlar ne güzel foto da çok güzel,selencik uyumuş,ama kerem ve idil yok :KK43: neyse tuğba da koysun foto da görelim...
mügecim demir bir an önce yer cnm inşallah günlük bişeydir yarına geçer..
benim misafirlerim gitti dün bodruma gittik hemen selenin hediyeini aldım pzrtsi yollucam umarım beğenir :)

inşallah geçer 3 te yedi hepsini sıpa
demek bodruma geldiniz
nie bize haber vermioosunuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzÇok üzgünüm çoook

saolun kızlarr..allah şükür şimdi iilerr..

ilknurcum evet tansiyonu hala yüksekkk..ve kusuyoo..o yüzden bi kaç gün daha hastanede kalacaklar..bebeği o kadar merak ediyorum kiiii..orda olmayı çok isterdimmmm:KK43:(yazık daha bu dünyaya yeni gözlerini açtıı..çok savunmasızz..bu sabah oturyp ağladımm..orda olsam bi saniye kucağımdan bırakmazdımm..bizim sıpalar büyüdüüü..o daha çokkk küçükkk..şimdi kağan kendini doyuruyoo maşallahh..sofradaki kırıntıları toplayıp yiyoo..ama o minicik..uyanamıyomuştaa..narkozun etkisindennn..

iyi pazarlar herkese....biz bu sabah gidemedik kahvaltıya...malum kız 2 de uyudu sonra 5 te kalktı 6 ya kadar oturdu sonra vurdu kafayı yattı 11 e kadar bizde gitmedik rüzgarda vardı zaten...sonra bize kahveye geldiler:) onlar gidince çıkıp hava alalım dedik yine uyudu kalkınca yine hava bozuktu:)) velhasıl evde kaldık bügün yarın yine iş pöffffffff...

arayıp arayıp soruomm..emiyomu diee..emiomuşş..ama süt daha gelmiomuşş..drlarda hemen mama yazmışlar yaaa..abla sakın verme mamayı diomm..bu drlar niee böle yapıyoo yaa..ben kağanda bu hatayı yaptım..ablamın yapmasına izin vermiycemmm..eskiden herkes emzirirmiş yaa..şimdi drlar da bi acayipp..hemen babanın eline aptamili yazıp göneriyolarrrrr:eek:klava::eek:klava:

bizdee gün boyu evdeydikkk..akşama annemdeyizzz..yimeğe gidicezzz..hemde kız kardeşimi istemeye gelmişlerdi yaa onun hakkında istişare yapıcazzzz..bende kuskus salatası yapıp götürcemm..evde bezelye yokmuşş..bezelyesiz yapsam olarmıııı???

Bursa buluşmasının tek mimarı Sultan'dır.O hemen bu hafta bana gelin demeseydi yapamazdık buluşmayı bu kadar kısa sürede.
Thanks!!!!!!!!!!!!

kızlar iyi akşamlar ...........

bugün çok kötü birgün acaaaaaippp moralim bozuk eşimle tartıştık şu an hiiiiç gözümde yok........

buynum ağrıyor taş gibi olmuş boynum...

Iiiii geceler kizlarrr
rose bu ne hizzzz op kocani gecsin::)))
kizlar bisi sorcam
biz 2gecedir uyumuyoruz demir kotu ayaklarina dizinin altlarinda derinin altinda nohut buyuklugunde sertlikler var ben once emeklerken carpti falan dedim sonra oralar kizardi ve gece kzarik yerler alev alev yaniyoo sanirim o ates yapiyo tabi ust dislerde olabilir
malum bildik doktorum yok
AMA kocisin arkadasinin kizinin doktoruna sorduk sabunlu su ile silin baticon surun sonrada bi krem dedi onu surun AMA baticonda emen cocuklara olmaz diyooo
iiyide nerden cikti neden iyle oldu ki
emeklerken o ayagini kullanmuyooo yavrum

arayıp arayıp soruomm..emiyomu diee..emiomuşş..ama süt daha gelmiomuşş..drlarda hemen mama yazmışlar yaaa..abla sakın verme mamayı diomm..bu drlar niee böle yapıyoo yaa..ben kağanda bu hatayı yaptım..ablamın yapmasına izin vermiycemmm..eskiden herkes emzirirmiş yaa..şimdi drlar da bi acayipp..hemen babanın eline aptamili yazıp göneriyolarrrrr:eek:klava::eek:klava:

Canim INS biraz daha beklerler nasil olsa emyirms sut gelec

X