2009 Nisan Anneleri

hepinize iyi pazarlar.
ayşecim bebeğiniz hayırlı olsun.
sultan ne güzel bi gün geçirmişsiniz çok imrendim.
melek dün gece ben de perişendım.inan kaç kere kalktığını bilmiyorum ama diyebilirim ki her yarım saatte bir.bittim yorgunluktan.sabahta 7 gibi uyandı.şimdi uyuyo.inşallah 1 saat falan uyur da kendime gelirim.
evet canımmmmmmmmmm uyuyoo bende uyumak istıyorum hemen kalkıcak uyuyamıcam kahvaltı hazırladım kocişte uyuyoooooo

portakal sıktım onlara öfffff havada karardı yagmur yagcakkkk

aşırı fırtına varrrrrr

iştahsızlık uykusuzluk bizde de had safhada ama diş falan yoık.ben biliyorum bizim derdimiz gaz .çünkü hep bacaklarını karnına çekerek ağlıyo.dırtlayınca rahatlıyo.ne zaman bitecek bu gaz çilemiz ya.kimi çocuk 1 yaşna kadar çekermiş.kıyamam yavruma ama artık çoooooooooooooook yorgunum.
canım sen emzirmıyon demi neden u gaz sendenmi gecıyorrr

doktora sordunmu bi caresi yokmu kıyamam ege 3 ay cekti gaz sancısı cok zor cıkartıyordu aman benım yüzümden hamşleyken falan hiç dikkat etmedim

birazdan bi arkadaşa başsağlığına gidecez.kardeşi vefat ett..gençti daha çok genç.ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum.işin kötütüsü o ortama gülfemi de götürmek zorundayım.

başı sagolsun cok durmayın........ gülfem içinn

mügecim inş demir yine yediği günlere geri döner canımmm benim kızımda ek gıdalara geçtiğimizde 15 gün güzel yemişti sonra bir kapattı ağzını hala yemiyor bir ayda yediği bir bebeğin bir günlük öğünü olur düşün yani beterin beteri var inş demir ham ham yapar yemeklerini
sağol cnm inş. yaa demir ilk günde beri maş. çok gzl yiyodu ama son 2 gündr çok uğraştırıyo beni inş. geçerrrr
iştahsızlık uykusuzluk bizde de had safhada ama diş falan yoık.ben biliyorum bizim derdimiz gaz .çünkü hep bacaklarını karnına çekerek ağlıyo.dırtlayınca rahatlıyo.ne zaman bitecek bu gaz çilemiz ya.kimi çocuk 1 yaşna kadar çekermiş.kıyamam yavruma ama artık çoooooooooooooook yorgunum.

yatmadan önce ıhlamur ya da rezene çayı içir rahatlatır bizde 6 aya kdr gaz sorunu yaşadık

evet canımmmmmmmmmm uyuyoo bende uyumak istıyorum hemen kalkıcak uyuyamıcam kahvaltı hazırladım kocişte uyuyoooooo

portakal sıktım onlara öfffff havada karardı yagmur yagcakkkk

aşırı fırtına varrrrrr

canım sen emzirmıyon demi neden u gaz sendenmi gecıyorrr

doktora sordunmu bi caresi yokmu kıyamam ege 3 ay cekti gaz sancısı cok zor cıkartıyordu aman benım yüzümden hamşleyken falan hiç dikkat etmedim

emziriyorum canım en baştan beriçok da dikkat ediyorum hala kuru nohut pişmez evimizde ama oluyho işte.babamız çok gazlı ondan heralde.

evet 1 saat durup gelcez zaten.

sağol cnm inş. yaa demir ilk günde beri maş. çok gzl yiyodu ama son 2 gündr çok uğraştırıyo beni inş. geçerrrr

yatmadan önce ıhlamur ya da rezene çayı içir rahatlatır bizde 6 aya kdr gaz sorunu yaşadık

veriyorum canım ama bana mısın demiyor.inanabiliyor musun 8 aylığız ve hala gaz problemimiz devam ediyor.

birazdan bi arkadaşa başsağlığına gidecez.kardeşi vefat ett..gençti daha çok genç.ne denir nasıl teselli edilir bilmiyorum.işin kötütüsü o ortama gülfemi de götürmek zorundayım.

başınız saolsun canımm..mekanı cennet olur inşallah..dün gittiğimizyerde bi arkadaş daha vardı annesi öleli 3 ay filan olduu..ben başın saolsun diyince ağlmaya başladı çok üzüldümm..teyzeyide tanıyordumm..haftaya ona başsağlığına gidcemm..gidemedim yaa..çok etkileniomm..

bencede canım..azcık oturur kalkarsınızz..

bende ona güzel bi sofra hazırladım melekcimm...öpüpte başıma da koymam canım şımarmasınnn..bazen dioo benim gibi koca varmıdır eşine yardım eden diee tabi vardırr diomm..ama allah için ben ona karşı fedakarlık yaparım oda banaa..

kızlar ablamın bebeği oldu demiştim yaa..aslında herşey yolundaydıı ilk bebeğide normal doğumdu niee sezeryan oluyo diee şaşırmıştık..meğersem ablamda gebelik zehirlenmesi varmışş..bebek ablamı zehirliyormuşş.allah korusun 3 gün daha bekleseler ikiside ölebilirmişş..ama bize söylememiş eşii..ablamın bile haberi yokmuşş..2 gün önce farkedilmişş..

şimdi çok şükür iyilerr..bebek biraz minik doğmuşş..2700 kg 47 cm mişş..halbukü dr 54 cm boy 3700 kilo demiştii..bu nasıl iş yaa..

benim bi arkadsımında o konuda sıkıntısı var nagihan.dediğin gibi yazın bile sırtına mutlaka bi şal falan alıyo.çok doktora gitti ama bi sonuç alamadı.senin neden oluyo?gittinmi doktora
ay canım dr hiç gitmedim annem varken güsel güsel masaj yapıyodu geçiyodu valla geçmesse giderim artık bide öle bişey ki fazla iş gördügüm zamnada agrıyoo

iyi geceler kızlar,
nagihan canım aynen benimde belim çok ağrıyor
ben Kayra yı kucağımda uyutuyorum yakında bel fıtığı olacağım zaten artık zor taşıyorum ne yapacağım bilmiyorum babasının kucağındada uyumuyor , birde uyutuyorum yerine yatırıyorum başlıyor ağlamaya i
ay çok zor vallaa sanada geçmişolsn canm

anamm saf gibii ebru bilgileri istemiştii bende direk profile yazmışımm dalgınlıgıma geldii bişey olmaz dimi kızlarr

kızlar ablamın bebeği oldu demiştim yaa..aslında herşey yolundaydıı ilk bebeğide normal doğumdu niee sezeryan oluyo diee şaşırmıştık..meğersem ablamda gebelik zehirlenmesi varmışş..bebek ablamı zehirliyormuşş.allah korusun 3 gün daha bekleseler ikiside ölebilirmişş..ama bize söylememiş eşii..ablamın bile haberi yokmuşş..2 gün önce farkedilmişş..

şimdi çok şükür iyilerr..bebek biraz minik doğmuşş..2700 kg 47 cm mişş..halbukü dr 54 cm boy 3700 kilo demiştii..bu nasıl iş yaa..
yerim onu ben gözünüzaydın aman allah korumuşşş

bende ona güzel bi sofra hazırladım melekcimm...öpüpte başıma da koymam canım şımarmasınnn..bazen dioo benim gibi koca varmıdır eşine yardım eden diee tabi vardırr diomm..ama allah için ben ona karşı fedakarlık yaparım oda banaa..

ben fedakarlık yaparım ama karşılıgını görmemmmm malesefffff

ayy rabbm esirgesnn
neyse gözünüz aydı allah analı babalı büyütsün erkek dimi : ))

ayyyy cnm bnm Allah korumuş 2sinide
ayrıca hayırlı olsun
küçük doğan bebkler doğunca daha çabuk gelişiyo
bnm oğlumda 2.790 46cm doğdu 1 ayda 8 cm uzadı
dr.da 2 gün önce 3 kilo demişti
ultrason doğru sonuç vermiyo cnm

bizimde hiç olmayan iştahımız dişlerdenmi acaba 4 üste 2 altta 6 dişimiz var ve çıkmaya devam ediyor kuzum ondanmı hiç yemiyorr acaba:))

hERKESE iYı pAZARLAR!
Nagihan adrews bilgilerini mi yazdın,eğer öyleyse bence sil.

bizimde hiç olmayan iştahımız dişlerdenmi acaba 4 üste 2 altta 6 dişimiz var ve çıkmaya devam ediyor kuzum ondanmı hiç yemiyorr acaba:))
ay ne güsel yaa diş çıkarkn iştahszlık yaparcanm

hERKESE iYİ pAZARLAR!
Nagihan adrews bilgilerini mi yazdın,eğer öyleyse bence sil.

ewt canm ama nasıl silcem

Görüşürüz!
Biz de dışarı çıkalım diyoruz ama Bursa da hava acayip rüzgarlı,kafamıza kiremit falan düşmese bari.
Ayyyyyyyyyyy açtım şom ağzımı kesin birşey düşer haaa!
Çıkmasak mı kine???
Bir tane liseli kızın kafasına öyle bir şey düşmüştü de,kız kaç zaman yoğun bakımda kalmıştı ya,inşaatların yanından geçerken hep aklıma geliyor,karşı kaldırıma geçiyorum.Allah korusun,hiç suçu günahı yokken insanın başına böyle kazalar gelebiliyor malesef!!!

Nagiha denemek için sana ziyaretçi mesajı yazdım ama silemedim ben de.
kendi profiline girip mi silebilirsin acaba ,hiç bilmiyorum.
Zaten kk nın bu teknik işlerinden hiç anlamıyorum ben.

X