2009 Nisan Anneleri

kimseler yokkkkk

bende dideme haftaya bakıcam

cuma falanda kargoya verırım herhalde

evet artık numara yapmayı biliyorlar onlarla ilgilenelim diye ilgi cekmek istıyorlarrr

kızlar bugn zeynebime nazar degmiştr kesin komşular çok seviyoo benm sıpada çok güler yüzlüü inşş gece aglamazz gerçi herkes maşallh diye sevdii ama işte çoçuk

Kızlar,merhaba,bugün çok güzel geçti,yedik içtik,Sultan bir sürü şey hazırlamış.
Bebişler de tahmin ettiğimiz kadar huysuzlanmadı,en azından benimki öyle,Keremciği biraz rahatsız ettik evinde,paşa alışmış yayıla yayıla yaşamaya evde)

Sevdaazra ,ben de diyorum bu hotmama kim?Çiçekçiçekten bahsediyorsun sanırım,Yeliz söylemiş gerçi bilgileri sana.

slmmmmm

kızlarrr ablmın bebeği olduuuu..kız beklerken bi oğlncık doğduu yaa...şokk oldukkkk..pembe hastane çıkışının içinde bi oğlannnn...ablam istanbuldaaa..göremedimm maalesefff..normal doğum olcktıı..tansiyonu yüksekmiş sezeryan olduuu...çok heyecanlıyımm yaaa..çokda merak ediomm..aldını sudenaz koyacaklardııı..erkek ismi bile düşünmemeişlerdiiiii..doktorlar bile çok şaşırmışşşşş..:)))

evet bu gun güzel geçti ama keremmcık çok rahatsız ettık yavrum çok ağladı

:))))))))))))))
ya işler çok yoğun malum finans ve muhasebe ye baktığım için kafam dağınık gelende ondan çiçek çiçek :) ama yazışdık bizz merci kızlarr

Aaaaaaaaaaaa,tam sürpriz olmuş yani,çok şakacı bir çocuk olacak hehehheee
Böyle bir tane daha duymuştum,o da kızbekleniyorken oğlan olmuştu.

üstüne üstlükkk kızkardeşiminde görücüler şuan annemlerdeymişşşş..annem leylaa gibi gezerkenn bide görücü çıktııı..pattt dieeee.hihihiihih..

annem gidemedi doğuma..ikinci bebeği ablamınn..kayınvalidesi bakıcakkk..

hayırlı olsun aysecım yeğenıne allah uzun ömürler ve sağlık nasip etsın inşallah

kızlarrr haniii fotoooooo..valla bisürü fotoğraf isteriz ona göreeeeeeeeeeeee.......

saolun kızlarrr..çok mutluyumm ve hala şoktauımmm..herşeyi pembeeeee..bende kağanın kıyafetleriinden göndercemm..

ilk da oğlancıkkk..4 yaşındaaa..o bi kızlardeşş bekliyoduuu..çocuk karmaşa yaşıycakkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…