2009 Nisan Anneleri

aferın cenk beye yakında oturucak maşallah
bencede nıkon canım en ıyısı ama sen bılırsın ayşecim
hoş geldın anılya yoktur bı sorun canım her bebeğin gelişimi farklı benımkı hala dişsiz mesela ama elmayı muzu sımıtı(susamları kazınmış bi şekilde) koparıp yıyo

dün aksam kerem 9 da uyudu.bende siteye girdim.şöle biraz uzanayım dedim.uyuyakalmısım.eşim yarımda geldi de öyle uyandım.çok güzel uyumusum valla.

hayırlı olsun canım.tunaya kim bakıyo

kızlar cenk ilk deda 1 dk kadar desteksiz oturdu:)

hadi canım gözün aydın .. artık yavaşca gerisiide gelir

slm tekrar herkese benim oğlum daha hala sadece sürünüyo ne emekliyo ne de oturduğu yerden tutunarak ayağa kalka biliyo... 1 sıkıntı yoktur dimi!!!

canım merak etme benimkide ne emekliyor ne sürünüyor.. ama oturuyor.. yürütecte yürüyor..
akşama yemek yapmadım.pizza söyledik.kociş geldi ama birazdan çıkacak ve 10 gibi gelecek(eşi erkenden evde olanalr kıymetini bilin.çok rahatlık ya.yarım saat tuttu kendime geldim valla.
valla bende yemek yapmadım ..
benim koca bugünde geç gelecekmiş.. ..adam yeni hatun mu acaba :uhm::uhm::uhm:

Herkese merhabalar. Ben de işe başladım. Merak ettim de İstanbul buluşması ne oldu?
yok anacım bunlardan bir cacık olmaz..
canım sen nerde çalışıyorsun
çoçuğa kim bakıyor
babişde yok ..

teşekkür ederim ssengun benimki de daha dişsiz dediğin gibi anca kemiriyo:)

bızde bu gun menu çorba patates köfte salata bı de tatlı sutlu ırmık

teşekkür ederim şirvan benimde çok rahat oturuyor yürüteçte çok kullanmamaya çalışıyorum ama onuda rs rahat kullanıyo

yok anacım bunlardan bir cacık olmaz..
canım sen nerde çalışıyorsun
çoçuğa kim bakıyor
babişde yok ..

Zaten olsa da ben pek bir dağıldım gelebilir miyim bilmem. Bahçelievler de çalışıyorum. Çapa'da oturuyorum. Bebeğe annemle babam bakıyor. Aslında karşıda oturuyorlar ama şimdilik evi kapatıp geldiler.
Bu arada biz de incilendik.:lepi:
Salı günü işe başladım. Salı gecesi sabaha kadar 38-39 derece ateşlendi Tuna. Dün de iki alt kesici dişi birden çıktı. Çok korktum. Ateşli kuzumu bırakıp ağlaya ağlaya işe gittim. Daha dün başladın diyecekler diye. O günden beri pek yemiyor gündüzleri beni bekliyor galiba.

selinay hoşgeldin cnmmm

iyiyiz

arada ugra özletmeeee

özlem seni de özlemiştik. iyi ki geldin.
hatta selenay da yazmış. ikinizde hoşgeldiniz eski dostlar
ay kızlar pcde sorun vardı benim yenisini aldık özledim hepinizi bizm bebiş gel al fln demeye başladı sizinkiler ne alemde konuşuyolarmı biraz.............................

benimde şimdi misafirlerim geliyo daha doğrusu kuzenim ve ailesi,artık 9 da girerim inşallah..aay kim çıkacak acaba
bu arada cenk e çok sevindim annesi aferin oğlumuza daha neler yapacak bak kısa zamanda utandıracak seni inşallah :)))

Kızlar merhaba!
Bugün alabildim oyuncakları))
ama çok komik oldu yine
12:30 a kadar dersim vardı,o saatte kesin kalmazdı yani.
Bim de bizim okula çok yakın.Dersin son dakikalarında Çocuklara dedim ki,Bim kaçta açılıyor?
Onlar da hemen Hocam ne alacaksınız diye sordular,neyse söyledim ,acaba sıra olur mu 15 dk teneffüste yetişebilir miyim falan diye konuştuk.erkeklerden biri diyor,ben gidip alırım koşa koşa ...
Sonra neyse çıktım gittim,laptop un son 2. sini aldım,diğerlerinden vardı,hemen okula döndüm ki,bizim çocuklar 3.kattan sınıflarının penceresindenbeni bekliyorlar,almış mıyım diye!:-DD Hepsi birden bağırıyor Almış almış,hayırlı olsun ....
Olay oldu anlayacağınız bugün laptop okulda))
Allah'tan Şirvan senin dediğin gibi problem olmadı,çalışıyor 2 si de.
Eve geldim ,hemen taktık pilleri.Sevimli arabalar çok eğlenceli ya,tavsiye ederim,bir yere takılsa bile kendi yolunu bulup kurtuluyor,tekerlekleri ışıklı,müziği var,üstte çevirmeli telefon,ayrıca 4 tane şekil var,onları deliklerden içeri atacaksın..Daha nolsun,7 TL ye)

Bu arada Şirvan pil için dediğin doğru valla,daha geçen almıştık koca paket,bitti.

bizde de kuru fasulye pilav bide ıspanaklı patates çorbası vardı

tam bana göre bir menüymiş.. çorba hariç tabii.
canım ne zamandır fasülye pilav turşu istşyor.
bu hafta koca geç geliyr dşye yemek yapmadım.. haftaya güzel bir fasülye yapımde yiyim bari..

ay kızlar pcde sorun vardı benim yenisini aldık özledim hepinizi bizm bebiş gel al fln demeye başladı sizinkiler ne alemde konuşuyolarmı biraz.............................
yok anacım bizimki tembel bu konuda...

Cenk e ben de çok sevindim,yavaş yavaş önüne arkasına yanına koyduğun yastıkları uzaklaştırırsınız, o zaman daha kolay alışır bnce.

Ya ben de Miray a habire birşeyler söylüyorum gösteriyorum,hiç yüzüme bile bakmıyor ki,öğrensin.Knedi ne zaman isterse o zaman alkış yapıyor,öpücük atıyor ,gel gel yapıyor,ama ben dediğimde değil,kendi istediğinde.ıstisnasız yaptığı birtek ,müzik çaldığında ileri geri dans etmek.Çok koomik oluyor,sanki bir iş yapıyormuş gibi ,ciddi ciddi,sallanıyor))
Diyorum hani dediğimde yapmıyor ya,ilerde geç öğrenen bir çocuk olmaz inşallah:-((

Son düzenleme:

annemde almış o sevimli arabalardan daha denemedik

bende arabaların 3nü birden çalıştırıyorum . hangisine bakacağına şaşırıyor..

bu arada 7.90 tl ..

laptop almadım ben .ona benzer başka bir şey vardı bende...,dedim inşaat arabalarından alım mı acaba diye.. dedim abartmayım .. daha çoçuğun yaşı kaç ..
denizde oynar anca onla yaza kadar daha neler çıkar..

Şirvan ben de onu yapıyorum bazen,sanki bir daha olmayacakmış gibi,alayım zamanı gelince kullanırım diye,ama almamak en mantıklısı,o zaman neler çıkar dediğin gibi.
Laptop için bile erken aslında,sesli diye aldım yine de.
Doğumdan önce bu sene için bile birsürü şey almışım,bu sene çocuğa birşey alamadım)
Bayramlıkları bile geçen seneden aldıklarımdı.Napiiim,onları bile tek bayramda giydi ,o kadar.

kızlar bugün çok kötü bişey geldi başıma
sabah buraya yazarken
yukarıdan küüt diye bi ses ve çığlıklar
demir mama sandalyesinden düşmüş
düşmemiş adeta uçmuş
annem kahvaltıyı hazırlıyodu
içeri gitmemle düşmesi bir oldu dedi
oyuncağı aşağıya düşmüş demirde hep
onun arkasından bakar eğilirdi
bigün düşücek bu çocuk derkn
bugün düştü işte ya
fazla ağlamadı
hemen dr.u aradım kusmazsa soreun olmaz dedi
salı günbü kontrole gidicektik bugün gittik
neyseki allahıma şükürler olsunki bişey olmadı
bi çocuk sevindiricem dedim

bu arada dr. bize yeni yemek listesi verdi
artık akşam yemekleri yiyebilir dedii
aranızda akşam yemeklerine başlayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…