kızlar cenk ilk deda 1 dk kadar desteksiz oturdu:)
slm tekrar herkese benim oğlum daha hala sadece sürünüyo ne emekliyo ne de oturduğu yerden tutunarak ayağa kalka biliyo... 1 sıkıntı yoktur dimi!!!
valla bende yemek yapmadım ..akşama yemek yapmadım.pizza söyledik.kociş geldi ama birazdan çıkacak ve 10 gibi gelecek(eşi erkenden evde olanalr kıymetini bilin.çok rahatlık ya.yarım saat tuttu kendime geldim valla.
yok anacım bunlardan bir cacık olmaz..Herkese merhabalar. Ben de işe başladım. Merak ettim de İstanbul buluşması ne oldu?
yok anacım bunlardan bir cacık olmaz..
canım sen nerde çalışıyorsun
çoçuğa kim bakıyor
babişde yok ..
teşekkür ederimhayırlı olsun canım.tunaya kim bakıyo
selinay hoşgeldin cnmmm
iyiyiz
arada ugra özletmeeee
ay kızlar pcde sorun vardı benim yenisini aldık özledim hepinizi bizm bebiş gel al fln demeye başladı sizinkiler ne alemde konuşuyolarmı biraz.............................özlem seni de özlemiştik. iyi ki geldin.
hatta selenay da yazmış. ikinizde hoşgeldiniz eski dostlar
bizde de kuru fasulye pilav bide ıspanaklı patates çorbası vardı
yok anacım bizimki tembel bu konuda...ay kızlar pcde sorun vardı benim yenisini aldık özledim hepinizi bizm bebiş gel al fln demeye başladı sizinkiler ne alemde konuşuyolarmı biraz.............................
Kızlar merhaba!
Bugün alabildim oyuncakları))
ama çok komik oldu yine
12:30 a kadar dersim vardı,o saatte kesin kalmazdı yani.
Bim de bizim okula çok yakın.Dersin son dakikalarında Çocuklara dedim ki,Bim kaçta açılıyor?
Onlar da hemen Hocam ne alacaksınız diye sordular,neyse söyledim ,acaba sıra olur mu 15 dk teneffüste yetişebilir miyim falan diye konuştuk.erkeklerden biri diyor,ben gidip alırım koşa koşa ...
Sonra neyse çıktım gittim,laptop un son 2. sini aldım,diğerlerinden vardı,hemen okula döndüm ki,bizim çocuklar 3.kattan sınıflarının penceresindenbeni bekliyorlar,almış mıyım diye!:-DD Hepsi birden bağırıyor Almış almış,hayırlı olsun ....
Olay oldu anlayacağınız bugün laptop okulda))
Allah'tan Şirvan senin dediğin gibi problem olmadı,çalışıyor 2 si de.
Eve geldim ,hemen taktık pilleri.Sevimli arabalar çok eğlenceli ya,tavsiye ederim,bir yere takılsa bile kendi yolunu bulup kurtuluyor,tekerlekleri ışıklı,müziği var,üstte çevirmeli telefon,ayrıca 4 tane şekil var,onları deliklerden içeri atacaksın..Daha nolsun,7 TL ye)
Bu arada Şirvan pil için dediğin doğru valla,daha geçen almıştık koca paket,bitti.
Kızlar merhaba!
Bugün alabildim oyuncakları))
ama çok komik oldu yine
12:30 a kadar dersim vardı,o saatte kesin kalmazdı yani.
Bim de bizim okula çok yakın.Dersin son dakikalarında Çocuklara dedim ki,Bim kaçta açılıyor?
Onlar da hemen Hocam ne alacaksınız diye sordular,neyse söyledim ,acaba sıra olur mu 15 dk teneffüste yetişebilir miyim falan diye konuştuk.erkeklerden biri diyor,ben gidip alırım koşa koşa ...
Sonra neyse çıktım gittim,laptop un son 2. sini aldım,diğerlerinden vardı,hemen okula döndüm ki,bizim çocuklar 3.kattan sınıflarının penceresindenbeni bekliyorlar,almış mıyım diye!:-DD Hepsi birden bağırıyor Almış almış,hayırlı olsun ....
Olay oldu anlayacağınız bugün laptop okulda))
Allah'tan Şirvan senin dediğin gibi problem olmadı,çalışıyor 2 si de.
Eve geldim ,hemen taktık pilleri.Sevimli arabalar çok eğlenceli ya,tavsiye ederim,bir yere takılsa bile kendi yolunu bulup kurtuluyor,tekerlekleri ışıklı,müziği var,üstte çevirmeli telefon,ayrıca 4 tane şekil var,onları deliklerden içeri atacaksın..Daha nolsun,7 TL ye)
Bu arada Şirvan pil için dediğin doğru valla,daha geçen almıştık koca paket,bitti.