2009 Nisan Anneleri

kızlar biz kaynanayada gidemıyoruzzz

eşimin işi cıkmış

gec gelırım anneme dedi bende dedım başka zaman giderızz ozaman

evdeyımmm

ben hersabah kahvaltıya ya fındık yada ceviz koyuyorum

bende gösterdim eşime can ın noel baba kostümlü resmini çok tatlı olmuş dimi dedim evet dedi ama ben kereme giydirmem bizim kültürümüzde noel baba diye bişey yok dedi:)

yaşadıklarınıza çok üzüldüm ozlem en kısa zamanda toparlanırsınız inş.

Bende bugün check up yaptırdım. Sonuçlar yarın belli olacak.
kendine mi? ne için?

geçmiş olsun aysun yeme konusunda Allah yardımcın olsun

heheh aynen tuğba hele o memeyi alamıyor falan dedi sonra aldı falan dedi eşimle izliyoruz ne çabuk aldı lan biz yaşadık kimi kandırıyosunuz dedim heheh

ben kıymalı patets yemegi makarna yaptım

egeyi aldım mutfaga suan ege örümcegınde ve makarna yıyor bendee tabiki..................................

afiyet olsun melek
bende dünkü yemek var bugün rahatım

bursa lı kızlar:)
geliyomusunuz gelmiyomusunuz bir karar verin anneme pırasalı arnavut böreği yaptırcam

saat 4 de makarnamı yiyorsun melek.
afiyet olsun şekerim..

özlem durumlarınızı biliyorum tatlım çok üzüldüm inşallah yeni yıl şans getirir hepimize.para sağlık hzuur mutluluk..

afiyet olsun melek
bende dünkü yemek var bugün rahatım

bursa lı kızlar:)
geliyomusunuz gelmiyomusunuz bir karar verin anneme pırasalı arnavut böreği yaptırcam

oooooooo sultan ne diyon sen şeker..yiyen var diyette olan var.
bendemi gelsem bursaya:)

saat 4 de makarnamı yiyorsun melek.
afiyet olsun şekerim..

özlem durumlarınızı biliyorum tatlım çok üzüldüm inşallah yeni yıl şans getirir hepimize.para sağlık hzuur mutluluk..

evet canım karnım acıktı azcık yedim
akşamlıgımı bozmdımmmm
kocişi beklerımmm

bnde yemek den yana rahatım.yayla çorbam,et sotem ve domatesli makarnam varr.

ohhh ohhh pırasalı börek ha biz yatıya gideriz onun için.)) hatta hani çok tok olunca birisi bişey teklif ederse derler ya "yok bal olsa yemem çok tokum" işte bizim öyle durumlardaki lafımız"pırasa pidesi olsa yemem o kadar tokum" dur...bilmem anlatabildin mi aşkımızıkaydirigubbakcemile3

ben tam yayılıyordum ki kuzenim aradı haftasonu için gelecekler allahtan yabancı değil ,sultan gibi bende tabii cam silmedim kalktım bi temizlik yaptım ela da peşimde kedi gibi elektrik süpürgesinin kablosuyla oynadı durdu ne güzel temizlikten önce huysuzlanıyordu çok sevdi bu süpürge işini artık rahat rahat süpürebilcem inşallah :)) ama yemek ve ikram için bişiiiler düşünmem lazım..o da yapar gelir zaten bişiiler :))
çok saolun kızlar ben bu laktaz işini bi dr a sorayım saolun..

offf kerem 1 saatlik uykuyla duruyo.huysuz mu huysuz inat etti uyumamak için.

önemli degil denizcim.insallah elaya iyi gelir

keremde bayıloyo süpürgeye.peşinden heryere geliyo.

eline saglık sultan.benide ütü bekliyo mafoldumben

Kızlar Kayra nın idrarı biraz koyu sarı bugün çok değil ama normalden biraz belli neden acaba enfeksiyon olabilir mi???

sultancım denızcım teşekkürler arkadaşlarım,en önemlısı sağlık gerısı boş be,herşey zamanla düzelır takmıyorum artık,bıde şu ınternet olayını çözüp tekrar takılabılırsem çok ıyı olacak

offf kerem 1 saatlik uykuyla duruyo.huysuz mu huysuz inat etti uyumamak için.

önemli degil denizcim.insallah elaya iyi gelir

ege bey de aynııı
1satt uyumadı bileee toplasan gün içinde 7,30 da uyandıı

şimdi uyudu şükür hepp aglıyor gibii eeeeeeee diyor memem alıyom uyur diye uyumuoo en sonunda hava krardı ışıklarıda kapattım uyuduuuu

anlamam mümkün degil.........

egede aynı kablosuyla oynuyoırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…